vai nelikvids?

sakiet ko vribat bet seit kautkaads nelikvidu saits.viirueshi preceeti.jaakli.nav stipraa pleca.sievietes savukaart ar lieko svaru.ne paaraak gliitas.ar beernu pulcinju.un gagad domaaju.reaali domaajot tacu nekas te nav atrodams nevienam dzimumam..viirieshi.kad loti gribas uzkaaps virsuu arii felefona stabam.uz vuenu reizi...un sievietes tad lamaa saadus viirieshus ka pamet..bet miiljaas daamas nu nav vairs jums divdesmit.pat ne triisdesmit gadu.juus neesat tik iekaarojamas lai redzetu juus no riitiem bez kosmeetikas kad esat.vechi arii protams nav skaistulji vairs peec cetrdesmit.sausais secinaajums.te nekas principaa nevar sanaakt.nevuenam.var sevi maaniit ka staigat pa randinjiem noziimee mekleet..tas ir mierinaajums un nekas vairaak

Laley  988 - ironija nevietā.. :P

Laley  Visvairāk fascinē šie "viss ir slikti.. viss ir slikti..", bet paši turpina šeit atrasties un cep tēmiņas, lai pievērstu sev uzmanību un paaugstinātu statistiku.. jo visas tēmiņas taču tāpat ir "kaut kas par neko.."´

To 988 - kam ir ko liet, tas lej.. kam nav - tam jādzer tas ko citi lej.. :P

988  Laley - nenem galva, topa busi ieksa, datus ievadiju, gaidu, kad masina izmetis...

Nav nekada ironija, nopietns, ceru, objektivs petijums...ar mulkibam nenodarbojos

Man skiet, esmu 1 no tiem, kas lej vairak par visiem. Ne tpc, ka man patik vai gribas, bet tpc, ka tas ta paredzets (darba plana) :)

LaskovijMerzavec  Labi pierunāji esam nelikvīdi... super duper nelikvīdu nelikvīdi!!!


/...nosmīn par viedokli, ka sievieti pēc trīsdesmit ir bail bez kosmētikas ieraudzīt no rīta gultā... /

mikse  Dzīviem cilvēkiem piemērot vārdu nelikvīds vai likvīds ir pat ļoti netaktiski. Tas nu arī norāda uz to kādi cilvēki liek tēmas šī portāla sadaļās. Un sievietēm norādīt, ka bez kosmētikas no rīta viņas jau izskatās pabriesmīgi savukārt norāda , ka vīrietim kaut kas nav kārtībā ar orientāciju . Ne velti hermafrodīts un pidarastus cilvēces vēsturē ik pa laikam apšauj. Tikai nelaime tāda, ka viena varmācībā rada nākamo... Citādi tādi baidītos virināt savas mutes. Kas attiecas uz tematu - normāls vīrietis sievietei vienmēr liks justies skaistai, nevis mēģinās iedzīt kompleksos.

Discreta  Palasi anketas, gan jau ko atradīsi. Meklē jaunākas, ja jau pat bērni ir traucēklis. Pfff...

kwinta  ...nosmīn par viedokli, ka sievieti pēc trīsdesmit ir bail bez kosmētikas ieraudzīt no rīta gultā... /
Redzi, Laskovij, ne katram veicas tikai smukās gultā ievilkt. Spodrim tādas nedodas, ko padarīsi.
Te ik pa brīdim uzrodas pa kādam personāžam, kurš ar tādu naidu izsakās par sievietēm. Nezinu, ir tas viens un tas pats, vai tādu aizvainoto, visticamāk nelabvēlīgā ģimenē vai bez tēva augušo ir daudz.

gertrude  nu re, mums tagad pašiem savs Vaimanu Frīdis, kas apraud visus un visas.

AivarsN  Pagaidām tik vien laika atliek,kā palasīt PA. Aiziesim pensijā,tad būs laika gan randiņiem,gan kopā būšanai. Un vispār,ja jau mums tāds bezdarbs valstī, kāpēc vientuļajiem nevarētu ātrāk piešķirt pensiju,lai viņi varētu netraucēti iepazīties un apprecēties? Nu labi,pēc medusmēneša pavadīšanas vēl varētu kādu laiciņu pastrādāt.

HONEY_APLE  Aivar, šo ideju vajag kādam deputātam iesniegt. Laba, man patīk.

mieru_tikai_mieru  /...nosmīn par viedokli, ka sievieti pēc trīsdesmit ir bail bez kosmētikas ieraudzīt no rīta gultā... /

Gulēt vajag iet skaidrā, tad nebūs nekādu pārsteigumu /pp/

furnitura  Pensijas vecumā nekas cits neatliks kā saspiesties ciešāk, lai samaksātu komunālos. Principā vajag visur saskatīt iespēju - beidzot atrast otru pusīti un apprecēties, jo tas kļūs finansiāli izdevīgi.

mikse  Finansiāla izdevība vai krahs galīgākais...

Nerons  Slikti ir tikai tiem, kas paši ir nekādi!

Vanesa15  Forši abu dzimumu pārstāvji vieni ilgi neklīst, pilnīgi neatkarīgi no vecuma, vai 30, 50 vai 70. Tā, kā vaina vien būs pašos. Pat 90 gados svin kāzas, tā kā nevajag te par vecumu.

Bet šeit ir īpašā vide. Nu kuram gan vajag pa visām gultām izvārtītu indivīdu bez absolūtām garantijām, ka pie otras puses atrašanas tas beigsies?

bumpastiks  Nu vai tad visiem vajag tikai likvīdus?Ir tak arī ļoti pievilcīgi nelikvīdi!:D es piemēram jau esmu paņemts.:d

Kristine_78  Tu normālākais es tā saprotu

Nerons  ja pat Bumbastiki tiek paņemti......(ja v šoke)tad kurp ej Latvija????!!!
Vanesa Tas bija domāts arī par sievietēm, tie izvārtītie indivīdi pa gultām, vai kā? Vieni paši jau tie vīrieši takš netiek izvārtīti!

Ananda_A  Toties šejienieši ir pasargāti no "zvaigžņu slimības" un plastisko operāciju atkarības.
Reālajā dzīvē daudzi pēc oho kritērijiem vērtētie krokodīli ir laimīgi cilvēki.

Precētie, kam mājās mīļa resnulīte, te meklē slaidās, siekalojas gar jaunākām, kritizē sava vecuma sievietes un tādā veidā ceļ savu pašapziņu. Tā ka ne viss ir tik ļauni, kā izskatās.

Droshs_Plecs  Jā, šajā saitā ir diezgan sūdīga populācija. Par to vajadzētu jau liecināt atpalikušajam dizainam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu