Es pati sevi nesaprotu.....

Vai tas ir kaut kāds mazvērtības komplekss.....nu it kā neesmu baigi kompleksaina, bet mani baida iespēja satikties ar cilvēku , kas man ir ļoti svarīgs . Ja nu tas tomēr ir komplekss, tad kā viņu pārvarēt ? Psihoterapija .....?

988  shone - :) tie tam baigaka (tendence)

KONCA - uz hokeju, saki...pirmo x kko tadu seit lasu...salda sieviete

:)

Geisha  Es Tevi labi saprotu. Ielaid savā dzīvē vīrieti un ja viņš izrādās tāds no kura fiksi jāmūk. Ko tad? Nav jau teikts, ka būs tas slavenais klikšķis. A ja klišķis viņam ir, bet Tev nav? Bombīs rītā vakarā.
Bet ja otrādi viņam nav tev ir. Atkal aplauziens? No otras puses kas neriskē tas nedzer šampanieti.

shone  Geiša, Tev ar jautājums - kā zini, ka bals no vīrieša???

988  Epifanija - redzams, gribi tikt atpakal top3

Geisha - nu tad ko (ar Tevi iesakt)...no 1 puses, no 2...bla bla

KOMPETE  nu, randiņš, darba intervija vai liecības sniešana policijā - sastādīt saraktu ar ""kāpēc es šitam varu uzšķaudīt"" nenāk part skādi.
1. iegravē sev gredzenā "" arī tas pāries" (c) un pameditē uz gravējumu pirms pasāciena.
2. Katru reizi Pirms sitācijas vizualizē situāciju JAU notikušu. No darba tevi ir atlaiduši, bet mirusi tu tapēc neesi, dzīve turpinās!
3. skaiti pie sevis - viss galu galā beidzas labi, ja nav labi, nekas nav beidzies...
.

N4Y  Neviens nevar būt svarīgāks par sevi pašu, savādāk tā ir uzupurēšanās un sevis pazaudēšana.

KOMPETE  "Sapratu, ka joprojām viņu mīlu"" gan stipri ož nevis pēc mīlestības, bet pēc nepiepildītas neirotiskās atkarības un izvēles neesamības.
patērejies uz labu sikoterapeitu. Labāk lieku sotaku iztērē, nekā desmit gadus sopļas sūkā "varēja būt , bet nebij,ne skūpstu, ne mēnesnīcas"

AivarsN  Ja tas otrs cilvēks tiešām šķiet svarīgs,tad taču gribas atstāt uz viņu vislabāko iespaidu. Ja nu tajā brīdī kāda pumpa ne tur uzmetusies,zobi nav ideālā kārtībā,vai kāds lieks svara kilograms nav nomests,frizūra nav izdevusies,vai vēl kāds no neskaitāmajiem sīkumiem? Maz gan ticams,ka tāds sīkums nospēlēs izšķirošo lomu,bet tik svarīgam pasākumam,kas var mainīt visu atlikušo dzīvi,visu gribas izdarīt perfekti,lai neveiksmes gadījumā vismaz nebūtu ko sev pārmest. Es darīju visu iespējamo kas no manis atkarīgs, vainīgs bija tikai nežēlīgais liktenis.

raaMi  Cilvēki dažādi. Laikam ejot, atmiņā paliek labais. "Patin filmu atpakaļ"- kāpēc pieņēmi lēmumu pašķirties? Vai tagad tas šķiet mazsvarīgi? Ja mazsvarīgi- tad ej un tiecies, nav ko dzīvot ilūzijās, laiks rit (ja tiešām Tavs Lieliskais Vītietis, tad aizplūst laiks, ko varētu veltīt viens otram). Ja nesanāks - tātad esi alojusies un bilde skaidra.

shone  Un man nav paredzēts randiņš, bet pēdējā laikā bieži domāju par draugu, ar kuru kādu laiku atpakaļ izšķīrāmies(pie šķiršanās vainīga biju es ) . Sapratu, ka joprojām viņu mīlu un vēlētos satikt...............

Nekas labās netrāpījās? Gadās.

Anciite  :)) Tu neesi vienīgā, kurai " strjomna".. :))) Tāpēc, lai tiktos ir jābūt ļoti pārliecinātai, ka patiesi vēlies šo cilvēku sastapt.

kwinta  Nu nezinu. man škiet ja svarīgs, es atgādinātu par sevi, jo ko Tu zaudē. Neko. Paies vēl daži gadi un šis negribēs, jo veca. Tā taču vīrieši domā, jo viņiem šķiet ka pašiem tik, cik bija pirms 10 gadiem.

ne_meklejumos  Jāiepazīstas, kopā jāpadzīvo un tad jau tik var novērtēt cik "svarīgs" ir ceļā satiktais. Manā skatījuma, nav vēlmes ko savā dzīvē mainīt, nav tie kompleksi vai cita liga.

Laimnese  Ja būtu svarīgs, tad satiktos nevis te raudātu! Secinājums viens, nav svarīgs! Ja man trāpītos normāls vīrietis, aizskrietu palēkdamies, bet tā kā normālu vēl neesmu satikusi, tad sēžu biksēs un nelēkāju!

ilpa  nu... ierauj 100 gramus drosmei... :)

av2  vilku paruna - ja baidies cilveku, neej uz ciemu.
Ko dairit? Nu..iessauj 100 gramus pirms randinna.

miers2  Reti tā notiek, kad abi ir viens otram vienādi svarīgi - parasti viens jūtas vairāk pieķēries nekā otrs un tas rada vilšanos. Ja šī sajūta jau ir kādreiz izgaršota, tad otrreiz vairs neko tādu nekārojas - tad labāk gribās, lai būtu otrādāk :)) Bet arī tad nav vienmēr forši - nemaz negribās būt ļoti svarīgam, ja otrs cilvēks ar savu tuvumu vairs nekārdina tāpat kā iesākumā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu