Vai pārsniedzot skaitli 5 vīrietis apjūk un nespēj pieņemt izvēli attiecībā uz sievietēm?

Par cik te ir tik daudz sieviešu, kā bezgalība un mūžība (tas tāds salīdzinājums), tad rodas jautājums, droši katram vīrietim tas ir individuāli, bet vai pastāv kāds skaits - cipars pie kura vīrieši zaudē adekvātumu, lai izdarītu savu izvēli un pieņemtu lēmumu par vienu konkrētu sievieti?

sangukuLV  Vai jus par porno filmu aktieriem? Te daudzi vel pie vienas nav tikushi!

Anciite  Es tik nesaprotu, kāpēc vīrietim kaut kas jāizlemj.. Gadskaitlim nav nozīmes. Vienkārši viņš nav sastapis to" īsto sievieti ar kuru viss būtu labi, kura atbilst visām viņa iegribām un sapņiem :))))).. un, ja nav labi, tad nav jēgas ko izlemt, stāties, jo jāmeklē vēl. Kas zin, cik laba un par pārējām labāka ir nākamā? :))))

neko  Tas par sieviešu daudzumu ir tikai atrunas. Uz ielas tak ar sieviešu ir tūkstošiem un tas galīgi netraucē izvēlēties, kam pievērt uzmanību un kam ne.

coldlands  Piecas?! Vai tad ir arī tādi, kam vairāk par vienu bijušas, vai tad tā drīkst?
Jopcik, ko tad es te sēžu ka tāds lasara. Domāju ja viena bij, tad vsjo, balle beigusies, mirsti maita vientulība, bet ne var vēl četras. Ohohoooo, nu tik izvērsīsos! Hm, sarunāt vienlaicīgi četras, vai ar laika atstarpēm?! Nu pilnīgi tauriņi vēdera saka knudinat, šito prieku manas vecumdienas.

Discreta  Vispirms tiek skaidrībā ar vienu, tad iet pie nākamās.

Geisha  Kur Tu rāvi, ka vīrieši grib noenkuroties? Labi taču ir tā kā ir. Gan jau kāda atskries ar siļķi un polšu. Izšaus riekstus un meklēs nākamo. Daudzi sievietē saskata problēmas. Vai vīrietim savas galvas sāpes nepietiek, lai risinātu sieviešu problēmas? Bez tam labākās jau nemaz nedodas rokā. Un tā viņi te riņķo kā tādi karuseļa zirdziņi.

MrJones  Nepiekriitu. Es neapjuku gan...vnk., ieraavos savaa profilaa un neko nemekleeju...ko dod daudzums ja nav ta ko njemt..??!
Tikko radaas kas labs taa noreagjeeju zibeniigi!!
Tagad vnk., aiznjemts..!
..un atkal neko NEMEKLEEJU!!! :D

Mikaela  Ja vīrietis pats nezin ko grib un paceļ sevi debesīs, tad neizvelēsies nevienu vai mainīs katru vakaru..pēc vajadzības :D

bumpastiks  Tikai 5???Ko tik pieticīgi,vajag pielikt vēl divas 00 un nu jau ir ko pastrādāt!500 un ne mazāk!!:D

ne_meklejumos  Nezinu kā ir vīriešiem, bet ne jau ar kuru katru satikto jāpieliek punkts meklējumiem, ne jāskaita izmēģinājumu skaits. Vajadzīgs jau pozitīvais gala rezultāts, kad ir labi un viegli vienā laivā slīdēt tālāk, pa dzīves dižo upi.

Mailija  Kas 2 zaķus ķer,nevienu nenoķer,kur nu vēl 5.Gudrs vīrietis izvēlas vienu un to viņaprāt labāko un netērējas uz visādu šušaru un paliek vinnētājos.To pašu var attiecināt arī uz sievietēm.
Bet nu muļķiem lai paliek muļķu izklaides.

988  Mailija - Susaru, saki :) Nu bet, ja cv vienas vienigas susaras patrapas...nav jau visas tadas ka Tu...ko tad? Godpratigu viriesu daudz...ar damam ta ir, ka ir..

av2  kaa paveicaas. Kaads uz pirmo traapa lielo lovi, kaads uz...55....taa arii netraapa.

losamigos  kursh iedomaajas ka stabilam viirietim vajag sievieti?prieksh kam? probleemu radiisanai?tikai sievieteem vajag to stabilitaati.taapeec jau pastaav saadi portaali..sievietes meklee probleemu risinaataajus.viirieshi meklee sex.es arii ienaaku seit kad sagribas sex...ikdienaa kam man to veceni blakus?un viiriesiem peec 40 to sex nevajag katru dienu.taaleec jau ir taa nauda vajraak kaa jaunuljiem.kuri teelojot stipros notriec visu naudu viesniicaas kafijaas utt.

Maribella15  Ir vīrieši, kas meklē stabilitāti - sievieti, kas risinās viņu problēmas. :D Tikai rodas jautājums - vai tie ir vīrieši vai bikšu nēsātāji...

Pillerina  Man liekas, ka vīrietis nekad neapjūk, ja viņš tiešām ir VĪRIETIS.
Te jautājuma laikam domāts tas dzimums, ko mums laukos apzīmē ar Tēviņš, ..impzīmulis, jāklis, vecis un līdzīgi. Tiem jau nav ar ko domāt, jo visas dieva dotās smadzenītes ietilpst bikšu daļass galviņā. Te tāda domāšana pāriet no tēva uz dēlu un zemākā līnijā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu