Ar ko lepoties vīrietim?

Ar ko lepoties vīrietim?Te kolēģi komentētāji ir minējuši kas jāprot sievietei, pēc kā atpazīt "karstasinīgu" sievieti...Jautājums: kas būtu jāprot kārtīgam vīrietim, par ko tas varētu liecināt? Ar kādām prasmēm šejienes vīrietis varētu palepoties pats?

multi  Ko tik gari var vāvuļot par ģimenes uzturēšanām, remontiem un māju būvēšanām? Pāris vārdos viss ir pasakāms! Vīrieša vērtība viņa naudas maka biezums.
Ja nav naudas, tad liela mute ir zelta vērtē, jo arī stāsti par lielajiem pelnīšanas plāniem sievietes pievilina.

988  Labi, meginasim velx - lepojas ar to, ka speju saskatit sieviete vispirms CILVEKU...ar jutigu sirdi, trauslu, viegli ievainojamu dveseli...kura alkst, pirmkart, pec stipra pleca, maigam rokam, kopibas sajutu diendiena...lepojos ar speju ieskatities tas (dveseles) visdzilakajos nosturos... saprast vinu (sievieti)...nolasit vinas velmi no acim...sievieti jaciena...bez sievietes mes viriesi neesam nekas...un tikai tad, ne mirkli atrak, kad tu virieti, esi tam gatavs, tikai tad uzdrosinies sakt domat, ka sieviete var but ari tavu fizisko tieksmju apmerinasanai...tikai tad, kad esi TO sapratis...es lepojos ar to, ka mani ir okeans cienas, milestibas, apbrina...pret istu SIEVIETI

p.s. tulit redzesiet, bus 10 minusi, kontuzetas babenes, ieraugot zilganos tonus kvadrata,
vispar nelasa, bliez pa sarkano. Ja izlasa, tapat ne velna nesajedz, bliez velx. Ne, nu cirks

DarkKnight  Nu nav tā, nepietiek ar naudu un darbu, un labu izskatu. Man tas viss ir - darbs, ienākumi, izskats, bet tāpat sievietei nez kāpēc viss cits ir svarīgāks par kopēju baudu. Visdrīzāk tā ir kaut kāda mana izturēšanās. Jāsaka gan, ka dzīvē jau viss mainās. Vienu brīdi vari lepoties ar darbu, ienākumiem, sasniegumiem, citā dzīves posmā ar to, ka stāv, kad nepieciešams. Kas pašam trūkst, to visvairāk redzi citos.

Karlitoooo  Liiguci jaaa ar rokām... Man laikam ir ļoti izteikts pašsaglābšanās instinkts un spējas. Ne velti kādu laiku atpakaļ drauga sieva teica, ja viņa būtu uz vientuļas salas un būtu jāizvēlas ar mani vai viņas vīru, tad viņa izvēlētos mani, jo tad vismaz 100% zin, ka izdzīvotu :D

bulletx  Gudri dirst-nav malku cirst!!!

kvarts  Man galīgi pa bungām, ka nav ar ko lepoties, toties ir cilvēķi, kas lepojas ar mani.

AivarsN  Izskatās,ka atkal materiālā puse vismaz lielākajai daļai ir svarīgāka par garīgo. Pat zelta rokas vairs nav topā,jo visu var nopirkt un par visu samaksāt. Kur paliek gandarījums par paveikto, apziņa,ka vīrietis savām rokām mājokli iekārtojis tieši savai sievietei,lai viņa tālāk to ar gaumi un sievišķo enerģiju padarītu īpaši mājīgu,kur abiem vienmēr būtu ļoti patīkami uzturēties. 988 jau pieminēja par vīrieša attieksmi pret sievieti. Vai tiešām arī tā ir tik mazsvarīga? Ka tik labi samaksā par pakalpojumu? Tā ir ļoti sarežģīta tēma,bet visas ekstras komplektā nekad nevar dabūt. Vislabāk jau pie iepazīšanās noskaidrot,kādas abiem prioritātes,lai izvairītos no liekas laika izšķiešanas un vilšanās.

leandro  īstam vīrietim nevajadzeetu lepoties par savaam prasmeem vai izdariibu,bet gan aapkaarteejiem buutu jaanoveetee vinna veikums!

bulletx  Naak praataa teksts no vienas pasenas padomijas filmas,kur Gosha,on ze Goga,saka jaunietei- postupatj po muzski-eto NORMALJNO.

988  Liigucis - vispar jautajums ir provokativs. Jau sakotneji nostada viriesus neizdeviga, neveikla
situacija. Saksi te nopietni uzskaitit savus sasniegumus, labas ipasibas, neizbegami klusi par hihi-haha objektu. Varbut ari skali neviens nesmiesies, nu bet padomas, tas nu gan... Nu neklajas "normalam" virietim daudz par to runat, vispar daudz muldet :) Var jau, tacu es pers. nespeju uztvert topiku pavisam nopietni. Un, atklati sakot, ari lepoties tada universala izpratne isti nav ar ko. Pers. izpratnes limeni kkadas tml izjutas ir un ar tam ari pietiek. Nu un, paldies par +, es tacu zinu, ko doma :)

kvarts & leandro ++

dzozefinaups  14.26..... Tev labi sanaaca! Un tas arii ir raadiitaajs,vai cilveeks veel ir cilveeks.....

coldlands  Laminats viena diena(tas pieskaitot mebelju parstumsanu, un kakao dzersanu ik pec pusstundas.
Izremontet koridoru, viena, nu at sili, ja jaspaktele, tad divas dienas.
Vasarnicai jumtu, no 1lidz 4 dienam.
Vairakas lietas, un citus darbus, nu te bi papadrobnej, bet vispar es tam intelektualam stipri iekabinu laika, vai nu mans domat, ka tas profesors gribeja biezak pie tas draudzenes atrasties, luk ari stradaja ka brunurupucis.
Simtspunktigi oz pec seksina.

Laley  Daudzi vīrieši domā, ka sievietēm svarīgas ir tikai materiālās vērtības.. nop.. tā varbūt ir ap 20 gadiem, kad nekāda pamata vēl pašai nav..
apzinīgā vecumā tas vairs nav tik svarīgi.. protams, ir jābūt darbam, savai dzīvesvietai.. bet ne jau tas ir priekš sievietes - tas ir priekš vīrieša paša pašsaprotami..
Spējas un prasmes kaut ko izdarīt saimnieciski? - arī tam ir jābūt pašsaprotamam.. tas nav nekāds - uh un ah..
Sākot no 30+ vecuma sievietēm ir izveidojusies cita vērtību skala (vismaz lielākai daļai loģiski domājošo sieviešu.. :D ).. un to pieminēja praktiski tikai viens cilvēks.. ATTIEKSME..
jo kā jau te minēja - vīrietim nav jālielās ar saviem darbiem - tiem ir jārunā pašiem par sevi.. bet attieksme pret sievieti - maz kas var ar to lepoties.. (gluži tāpat kā arī sievietes.. )

Atkāpei: nesen lasīju vienu domu graudu "nedomā kā atrast labu sievu (vīru), domā kā būt labam vīram (sievai).."

pardon_my_french  Man šķiet, Liigucis gribēja dzirdēt par kārtīga vīrieša prasmēm gultā, nevis lamināta likšanu.

Bet ja par diskusijā apspriesto, nav man skaidrs, ko adamsone tā samīnusota?
Ir jāprot viegli un bez jādīšanās nokārtot vai atrisināt jebkuru jautājumu. Kas svarīgākais - ne tikai sadzīves. Kā tas tiek izdarīts - ar āmuru, naudasmaku, sarunu vai locekli, tas nav galvenais. Sieviete kopā ar vīrieti jūtas drošībā un pilnīgi pārliecināta, ka nekas neuzkārsies - ko vēl?

Epifanija  piemēram piloti, ne kurš katrs ir spējīgs apgūt iemaņas vadīt lidmašīnas, tomēr šajā profesijā apvienojas vairākas vīrišķās īpašības, prāts, drosme, precizitāte utt droši vien vēl varētu pieminēt alpinistus, kas sasniedz kalnu virsotnes, arī sportisti, kuri sasniedz cilvēka prātam neaptveramus rezultātus savās disciplīnās, piem. peldēšanā, skriešanā.. zinātne, māksla... oj, te jau atkal šķiet tēma pa spējam gultā un es atkal neko nesapratu...

Sallija2  Nav jābūt vīrietim, lai laminātu ieklātu. Es pati mazajā istabā nepilnas dienas laikā to izdarīju. Man vispār patīk viskaut ko pamēģināt izdarīt. Man ir arī sava instrumentu kastīte ar sešstūra atslēgām, krustiņu skrūvgriežņiem, parastajiem skrūvgriežņiem, āmurs man arī savs ir un plaķenes. Es arī pati ikea pasūtu mēbeles un kad tās piegādā, tad pati arī saskrūvēju, meita pietur kur vajag ja lielais skapis jāskrūvē. Tas ir interesanti darīt reālas lietas, nevis ar gudru izteiksmi sejā dzenāt birojā bezjēdzīgu birokrātiju.

Kristine_78  Ar saviem panākumiem.

Droshs_Plecs  0 bailes, spēja radīt, make things happen, spēja pelnīt. Spēja nodrošināt, spēja iznīcināt. Tas ir viss, ar ko vīrietis var lepoties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu