Kāpēc pašam tā nepatika paša piedāvājums?

Viena mana paziņa saņēma vēstuli no pretīga,veca veča ar tekstu"Vai tev ir darbīgas lūpiņas?Pasūkāsi?Saprotams ka daudz kretīnu ir internetā un varētu noignorēt,bet nu parāva dusma un pasūtija pašu kādam pasūkāt.Uz ko saņēma draudus ka tas viņu atradīšot,acis izduršot un čiekuru pakaļā iebāzīšot.pat savu bildi momentāli izdzēsa.Skaidrs ka neviens nevienu neatradīs,bet interesanti ko tāda slimīgi agresīva reakcija uz paša piedāvājumu?Nez..kādu tad atbildi gaidija?
p.s.Paziņa pati tēmu nelika tā iemesla pēc,ka tur ir viņas foto.

Laley  988 par to jau arī ir stāsts-par publiskošanu.. tā kā - uz priekšu.. :D

kuks10  hm,būtu piedāvājusi šamējam atsūkāt,tik ar vienu norunu,ka mazus krāniņus nesūkā,bet sākot virs 18.cm...lai atsūta sava krāna foto,tad varētu visi to apspriest..?!vai vērts cepties par maziņu krāniņu,kas nav redzams pat ar lupu..?!))

CallaLily  laba ziņa! līdz šim domāju, ka saitā vienas vecenes un pasīvie pederasti.

Vanesa15  Nav ko kaitināt pārgribējušos, nedabūjušus un hormonu trakojošus tēviņus. Dabā tādi ir visbīstamākie.

988  Ley_ley - man kkas tads prata ienakt nevar, runaju par iespeju, kada ir ikvienam jebkura saita lietotajam, ja vien vins nav galigs nejega un neuzraujas uz VIP, kada gad. vinu patiesam ar attiecigu dienestu palidzibu var izskaitlot un iesedinat vai vel labak - atdot saplosisanai saercinato oho babenu pulcinam :)

kuks10 - sada metode nostrada vislabak, tik damai jabut aukstasinigai, kadas seit retums

Calla - Tu visu esi parpratusi

CallaLily  hah! sodīt neģēļus var un vajag. bet pie tiesas nereti nāk gaismā otras puses argumenti, kas iegāž forši dziļā bezdibenī sūdzētāju.
pieņemsim nereālu, bet teorētiski iespējamu situāciju, ka mailija būtu perverso tēviņu novedusi līdz rupjībām ar to, ka piešuvusies tā IP adresei un mērķtiecīgi grozījusi netīro dibenu tā priekšā. un nevis nedēļu, bet, teiksim, gadus 10?
domāju, sutuācija izdomāta. ejiet labāk strādāt.

piladzoga  es domāju, te ir gan no cietumiem ,gan no psihenēm reģistrējušies ..tālab arī tās reakcijas tādas :D

Peliite  Problēmas cēlonis ir tajā, ka katram vīrietim vajag visjaunāko, visskaistāko un visbagātāko meiteni no tām, ko viņš pazīst, nevis no tām, kuras viņu grib. Tad princese drīkstēs savu padevīgo kalpu izsmiet netā un ārpus tā, kaut kājām spārdīt, nezinu, ko vēl, pa pliko pafotografēt, un viņš piecietīs, jo ne jau mīlestība ir tā, ko viiņš meklē, bet sekss un pusdienas. Pašapliecināsies gan jau citur, darbā, onlainā, ja ir izskatīgāks, tad uz ielas./Ja vien problēma nav izdomāta, protams.D))

coldlands  Ja man kada uzrakstitu, vai nevelies laizit manu......, vai es ceptu sapju temu, vai rakstitu dusmigo vestuli preti?
Vai tas ka man besi tas reklamas saita, nozime, ka man butu jauzbliez par to tema?
Piena zupa man ar negarso...., aizdomajas.

Sermule  Autorei nav ko darīt, tāpēc arī cilā tādas tēmas.

Droshs_Plecs  Lūzeru aizsardzības reakcija. Ja atšuj, tātad esi kuce, mauka, utt...nožēlojami. Vīriešiem jāsaprot, ka sieviete viņu atšuj, ja uzskata viņu par nevērtīgu esam. Tā nav sievietes vaina, bet gan vīrieša vaina. Viss pārējais ir nožēlojama racionalizācija.

Balzamine  Kāpēc lūzeri uzreiz? Kādai viņš varbūt pat patīk, bet dažu vīriešu dabā ir matemātiski izrēķināt vēlamās partneres parametrus un tad ķerties pie medībām neizvēloties līdzekļus.
Saka jau gan, ka jebkurš varot dabūt jebkuru, jautājums tikai, uz cik ilgu laiku un kādam mērķim.

988  coldlands - x grasijos sudzeties, ka man ne vien raksta, bet pat nekitras bildes piesuta, un ne seit oho, bet uz meilu. oho damas saja zina ir augstaka mera priekszimigas, iznemot 1 gad. regist. diena, kad sanemu nepiedienigu piedavajumu...ilgi nevareju atguties no soka

Peliite - nereti tiek pieminets mistisks "maukelsonu" paris, vai nevaretu paskaidrot

Balzamine - "Saka jau gan, ka jebkurš varot dabūt jebkuru, jautājums tikai, uz cik ilgu laiku un kādam mērķim"

Wooow. Tatad Tev ir izredzes tikt pie Klunija un man pie...pie...pie neatkartojamas MM...kaut uz mazu britinu..

Balzamine  988
Tas par to dabūšanu būtu jāuztver tēlaini, nevis burtiski. Kā cilvēku tips, nevis konkrēta persona. Piemēram, ja man patīk blondi slaidi zilacaiņi, turklāt nav svarīga izcelsmes valsts, es tādu dabūšu kaut uz vienu deju, un varu pat derības noslēgt. No tevis būs 10 tk.
Savukārt no Klūnija prototipiem Vācijā man nācās diezgan smagi atkauties. Es bēgu prom pa štrāsi ar 3kg kartupeļu vien;a rokā un vistas kājām otrā, un tik un tā neaizbēgu! Neceriet, lasītāji, uz traģiskām sekām, tas bija mans rumāņu paziņa. Viņš izskatās biku labāk par vēl par veco perdeli klūniju, it īpaši tagad, kad zobus ielicis)))

coldlands  Normali, es te ka vecs pupedis sezu un sezu, gaidu, kad mani kada senotaja ieliks grozina, bet citam viss, gan nekitri bilzuki, gan nepiedienigus piedavajumus raksta.
Kas Tu par seni, johaidi?

988  Peliite - hoho, pases kopiju ne? nenovirzies, atbildi, ja vari, uz jautajumu

Balzamine - sapratu, sapratu...tik un ta nav tik vnk...nu, iespejams, esi baigaka Balzamine, kuras burvibas prieksa visi zilacainie salogas, nezinu :)
Pasaki, kpc daudzam sievietem ta patik "nolikt" Kluniju, kas tas par fenomenu...tacu labs aktieris, interesants cilveks

Balzamine  Kurā teikumā teicu, ka topmodeļi a-la scandinavian manā priekšā saļogās? Ja tā būtu, es te nesēdētu!)
Taču pieredze man ir raiba ar bezsugas radībām, parastiem pelēkajiem.
Kā arī paliek spēkā mans derību piedāvājums, ka uz vienu deju dabūšu slaidu blondu zilacaini.

a tā pa lielam, vecu mērkaķu jau nevienai tautumeitai fanu klubā netrūkst. Neviens no maniem stāstiem nav neīsts!

988  Balzamine - labi labi, kas ar to Kluniju ne ta? Un kpc lieto tik nesmukus apzimejumus attieciba uz stipro dzimumu, kurs jus visadi balsta, lolo..."veci merkaki" vai tad nav cilveki? :D

edding  Peliite - nereti tiek pieminets mistisks "maukelsonu" paris, vai nevaretu paskaidrot.
man ari interesē, pie tam pieminēts tiek jau no 4 nikiem, trim sieviešu un Kenča. Šitā pūlēties pieminot savu bijušo, kurš aizgāja pie vecas un klibas, jomajo. Ej labāk parku tīri(c).

Balzamine  988
no šīs vietas konkrētāk. Kurš vecs mērkaķis mani lūdzu balsta?

av2  godiigi sakot, neticu, ka viirietis var rakstiit taadus tekstus. Passas sev cellat maaksliigi popularitaate te, tas viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu