Kādreizēju mīlestības jūtas ir iespējams izdzēst?

Sveicināti www.oho.lv biedri.
Pirmo reizi vaicāju ko tādu un nezinu īstu jautājumu, tāpēc izklāstīšu situāciju:
3 gadus atpakaļ satiku kādu meiteni, kurā jutos mīlestības pilns (ar visu sirdi un dvēseli) šajās attiecībās. viss bija pietiekami labi. Meitene glīta, gudra un bija tā teikt līdzīga uztvere par dzīvi kā man. (tolaik biju vēl students) Un viss bija labi, līdz mirklim , kad no viņas sajutu tā teikt aukstus skūpstus( negribīgus). Biju prasījis vai kaut kas nav tā ko daru utml. Meiteni pašu visulaiku centos lai viņa pasmaidītu, jo zināju ka viņai nav viegli sakarā ar dzīves saasinājumiem. Nebiju ( un neesmu vel tagad :D) turīgs, tāpēc nevarēju īpaši atļauties pirkt viņai ziedus katru nedēļu, bet tā vietā pats gāju viņas plūkt. Uz dzimšanas dienu, pirmoreizi pats taisīju viņai kūku (ko darīju pirmoreiz dzīvē) utt... piebildīšu, ka viņas iepriekšējais puisis bija diezgan turīgs un senči bagāti. Viņa vienā brīdī pateica, ka vajagot ieturēt mums pauzi, ka vajadzētu būt tikai draugiem, ka nevajag braukt pie viņas katru otro vai trešo vakaru utt. Kopš tā laika arī izšķīrāmies. Ilgu laiku nesapratu kāpēc, taču katrs nākamais puisis bija aizvien bagātāks, līdz dabūja, puisi ar savu lielu māju un pāris mašīnām, ko viņai protams uzdāvināja. Tas kādu gadu vai divus man sāpēja. Pats arī mēģināju atrast otru pusīti bet zemapziņā mēģināju visas salīdzināt tieši ar viņu. ( nebij daudz kādas 3) Ar meitenēm izbeidzu attiecības ātri, lai viņām arī nenāktos ciest sirdssāpēs. Un problēma ir tāda, ka grūti atrast sev piemērotu meiteni, kas liktu atkal man būt tādam kāds biju. Vēlētos zināt vai kādam arī ir bijusi līdzīga situācija. Un kā tas cilvēks ar to tika galā. Vai arī es visu dzīvi būšu nenopietnās attiecībās un nomiršu ar vientuļu sirdi ? Kā konkrēto etalonu( tas nav e-talons) izdzēst no atmiņas? Jo visiem kam prasu, viņi tik saka ka vai aizmirsīsi un viss būs ok. bet nekādi neaizmirstās.....
Paldies par sapratni

puuuka  Tad,kad satiksi to īsto ,un vienīgo tad aizmirsīsi,bet līdz tam brīdim ,tas būs smags ceļš,jo visu laiku katrās jaunās atiecībās centīsies ieraudzīt savu pirmo mīlestību,centīsies salīdzināt....ceru,ka Tev izdosies tam visam tikt pāri,veiksītes Tev.

mieru_tikai_mieru  Ja tik tiešām mīlēji, tad neaizmirsīsi nekad. Un tas ir pareizi. Neko nevajag aizmirst. Vismazāk jau tos, kurus mīli

Sallija2  Katrs cenšas atrast iespējami labāku kandidātu partnera lomai, pats atzini, ka bagāts neesi un meitenei problēmas. Kāda viņai jēga no tavām puķītēm un pašceptām kūciņām, ja perspektīvā arī nekāda labā dzīve ar tevi nespīd. Meitene malacis, pieņēma pareizo lēmumu un notinās pie perspektīvāka kadra. Un tā notiks visu laiku, ja vien beidzot nekļūsi bagāts. Un būs grūti, nabagam eslt, sameklēt līdzvērtīgu meiteni kā tam bagātniekam tagad ir. Neviens tev te galviņu neglaudīs un nežēlos, jo ātrāk sapratīsi, ka pašam jākļūst materiāli patstāvīgam, jo labāk. Līdz ar materiālās labklājības pieaugumu, pieaugs arī kvalitatīvu meiteņu pieprasījums pelc tevis. A tā ar pļavas pukītēm un pašceptām kūciņām tikai savu vecmāmiņu vari iepriecināt, meitenes tomēr domā par to kāds nodrošinājums būs viņu bērniem un neviena nevēlas saviem bērniem sliktus apstākļus.

gertrude  nu gan Tu ,Sallij2, pateici! kuram jaunam cilvēkam ir tāda milzu bagātība, ja aiz muguras nestāv biezais tētiņš. ja šitais Lācītis studē, gan jau arī tiks pie nodrošinātas dzīves, nevajag uzreiz puiku grūst ar degunu dubļos.
un Tu , Lācīt, beidz koncentrēties uz savām ciešanām, atrodi citu nodarbi un brīvajos brīžos padomā par to, cik ilgi spētu dzīvot ar sievieti, kurai sirds vietā naudas skaitāmais aparāts.
(fū, cik labi būt viedai tantai)

saule26  Ja pēc aukstiem skūpstiem vēl aizvien par viņu domā,tad patiešām nekad neaizmirsīsi un,kam viņai tāds vīrietis,kurš baidās būt turīgs.

Tessa  ar mani, laikam, kkas nav kartiiba, jo es nekad neesmu sapratusi shadas miilas mokas. un neta par tam var izlasiit gredam. cilveku izmanto, dara pari, ir pat attieciibas ar vardarbiibas piesitienu, nerunajot jau par staiguljiem, un vsjo - miil, nevar aizmirst, un ja vel kopistiski berni, tad praktiski muzhs ir norakstiits.
man tas viss izskatas pec infantila mazohista. atvainojos, protams. cilveks ir pats sev, dargais, vieniigais. parejie ir miljardi. dziive arii mums ir tikai viena!! cik sanak ir izniekoti gadi ar sirdssapem, paridarijumu atminjam un chiiksteshanu? kapec cilveks mokas un nedziivo to dziivi? nemaina kko, ja ir slikti, nemekle kko, ja nevar atrast sev vietu? dziive ir saluti, ir gaviles, ir laime, kur nu, ja tu esi vesels, ja miiljie dziivi!! tikai pasham ir jaizvelas pareizais virziens, nevis jasezh zem saluzushas vecas abeles un jaraud.
par jutam vispar nerunaju. ka var palikt kkadas jutas pec laika un ja vel tevi atshuva? nav jau vairs Dzheinas Ostinas laiki, ko filmas rada. tatad, tads stavoklis patiik un neviens no malas tur neko neieteiks, mociisies talak. sviests, vienvardsakot.

adamsone  Pirmās jūtas ir spilgtas, jo pirmās. Jāsamierinās, ka citas tādas vairs nebūs. Nu tāda ir dzīve, puisīt.
Tā kā šeit nekad nevar zināt, kas īstenībā ģenerē topikus un bezmaz katrā ir kāda acīs krītoša tizlība, tad nopietni apspriest laikam tomēr nav jēgas.

Torpedo  Vo, vo, ja vēlies dzīvot kopā ar "kvalitatīvām meitenēm", tiešāk sakot, ar ņaukām, tad klausi Sallijas padomam - viņa zina, ko runā! :D

Liigucis  Sveicināts biedr, Lācīti!
Paldies ka uzticēji mums savu sāpi!
Ar dziļu sapratni par notiekošo Tavā dvēselē došu padomu:
Tagad skaļā balsī nolasi vēlreiz priekš sevis visu ko Tu esi sarakstījis un turpinājumā visu ko Tu par viņu domā un viņai novēli, ar tādu domu ka tas viss atnāks Tev atpakaļ!:)

Mailija  Nu tas ir ļoti jauki ja puisis ir tik dziļš un spējīgs uz spēcīgām jūtām,bet nu meitene to diemžēl nemācēja novērtēt.Nu gadās arī tā.Ne vienmēr tā pieredze ir rožaina it īpaši sirdslietās.Un saprotams ka pirmo laiku arī tas viss sāp un pat ļoti,bet laiks tak visu dziedē.Tāpēc nesaprotu tos kas var gadiem ilgi mocīties un domāt par cilvēkiem kas par viņiem vairs nedomā.Vismaz manā sapratnē mīlestibai ir vajadzīga degviela-pretējas jūtas un emocijas,bet ja viņu nav kāda jēga mīlet Tukšumu!Jo lai nu kā dzīve turpinās un nevajag to velti tērēt gremdējoties senās atmiņās.Gan jau sastapsi citu meiteni un daudz labāku,kas mācēs Tevi novērtēt un šitas viss vairs neliksies svarīgs un būs cits Etalons.

Realitaate  Noteikti iespējams! Pēc 10 gadiem Tu to būsi izdzesis no ilglaicīgās atmiņas un aizmirsīsi, ko šis jēdziens vispār nozīmē...novīpsnāsi un teiksi - tā jau bija tik tāda pieķeršanās.

Cafe_Noir  visas nelaimes no salīdzināšanas. meitene salīdzināja tevi ar senčiem un iepriekšējo bagāto. tu ne ar ko labāks neesi - visas jaunās bebes līdzini pēc tās, kura tevi pameta.

jā, un turība nevienam nav traucējusi. izmanto laiku lietderīgi - neievies attiecības, bet izdomā, kā tikt pie naudas, bagātības. (lai gan bagātība pie šāda "raksklada" skan zaimojoši)

Monitors  Pret jebkuru sievieti un jebkurām sirdsāpēm vislabākās zāles ir cita sieviete!
Lai cik tas skarbi nebūtu, bet tā ir. Satiski nākamo,kura Tev paņems ar citām,siltākām emocijām un pēc gadiem nesapratīsi,kāpēc par to pirmo meiteni tik ilgi sāpināji savu sirdi.

Esmu kopā 8 gadus ar savbu mīlestību, bet sirdī, joprojām, bija sāpes par iepriekšējo pirms 9 gadiem sievieti, kas mani pameta(garš stāsts). LAi arī joprojām es viņu uzskatu par viskarstāko sievioeti savā mūžā, viņa ir pagātne un nav tur par ko domāt.Tā bija tikai laba pieredze!:)

saulite34  Visas jūtas iespējams izdzēst!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu