juus vechi to zinat?

smuka sieviete.no shii portaala.gadi atbilstoshi.nu konca.ja taa var teikt.zinaajaat ka taadai sievietei dienaa raksta apmeeram 150interesentu?iedomaajies.tu esi viens pret 149konkurentiem.kas tevii tik iipash lai izveeleetos tevi?nav nosleepums ja sievietes zilbst no spiidiigas auto kraasas.spiiguljiem un zilaam vecpilseetas gaismaam..un paradokss ka taada gultaa neliksies aatri..jo veic kaa saka kastingu..tu vinu dzirdiisi eedinaasi vizinaasi .runaasi mulkiigas lietas..utt..stulbi pat izklausaas viss tas.un veel sievietes ir naivas bet ne dumjas..neesat domaamyshi ka taada smuka sieviete sen saoratusi dziives jeegu ka sjaistums doid vairaak kaa straadaajot?seit jau neatziusies neviens cik naudas notriecis skrienot oakalj taadaam stirnaam😁

Droshs_Plecs  Nu tie 149 parasti ir lūzeri, so...

Droshs_Plecs  Sievietes ir tās, kas izvēlās. Ja esi lūzers, tad tavi gēni pakļauti izmiršanai vai samierināšanās ar otršķirīgu preci. Brutālā realitāte

mieru_tikai_mieru  ja tie 149 prot latviski rakstīt tā, lai domu var saprast, tad tev tiešām maz cerību. Ja vīrietis ir tik nevērīgs pret publiski rakstīto vārdu, tas dod vietu aizdomām, ka arī citās sfērās viņš visu darīs pa roku galam.

kuciitee  998, pareizi, pareizi...karuselis...un kāds vēl, citi maina profilus un raksta pa jaunu, cīnās ,plēšās, bet nesaprot, ka nu tu vari izstiepties vai sarauties, braukt ar x5 vai x6, bet nu ,ja nafff,tad naff..........eh ..dosi ma...a ,nedosi arī m..ka

Virgo  Kas ir tas iemesls kas Tev liedz palepoties, ka Tev lūk dienā raksta trīssimt....?

havjiers  var droši atņemt kādus 140 konkurentus no saraksta -seksu gribi,precēts,skops,nav kur palikt,pārāk jauni,parāk veci ,nav klikšķis.bet vispār man nepatīk drūzmēties rindās,nekāds tur šabloniskais standarta skaistums nepiespiedīs to darīt .pēc tāda uzmanības presinga reti kura skaista galviņa saglabā normālu psihiku .

AivarsN  Sapņu pārdevējas. Tā es sauktu šīs sievietes. Viņa ir tev blakus,visā savā krāšņumā. Jūs kopā brīnišķīgi pavadat laiku,kaļat nākotnes plānus,neprātīga iemīlēšanās,bet tad beidzās nauda un beidzās arī sapnis. Vai tad šādu laimes sajūtu var salīdzināt ar primitīvajiem prostitūtu pakalpojumiem? Vai mīlestību vispār var novērtēt naudā? Protams ka nē. Un tāpēc nav ko žēloties par dārgajiem restorāniem,zeltu,vai pat uzdāvināto auto.

av2  taa nav, kaa raksti. Pirmkaart, neraksti tik daud vinnaam.Esmu ar oHo pazinnam sso apspriedis. Otrkaart , reti kurss iepatiikaas vinnaam airi, un tas attiecas arii uz viirieti, jo...nu nav vienalga, ka tikai piekritiis daama. Man apmeeram.... 3/4 no oho sievieteem apbsaluuti neintresee pat parunaaties, kur nu veel sex jomaa. Taa kaa nav tik traki. Arii vinnas ir...cilveeki, airi vinnam ...gribaas to klikssskki, lai buutu taa miilestiiba, kad jumst aizbrauc.
Un , peedejais, ja nevari atllauties....nu sapelni naudinu, un tad teere. Nevis otraadi.

sievieteikss  Visvairāk par to vizināšanu,apdāvināšanu,aplidošanu utt.runā tie, kam plika graša nav pie dvēseles.Tāpat kā visīstākie seksa giganti/pašvērtējums/ ir tie,kam sen atļauta ieeja sieviešu pirtī.

Labrador  Latvijaa uz vienu briivo,itkaa iepaziities gribosho sievieti ir videeji 3 iepaziishanaas kandidaati. Latvijaa daudz briivu sievieshu,jo vienkaarshi dabaa nav taadu viirieshu ,kuri atbilst vinju gaumei un prasiibaam.Latvijaa sievietes var atljauties kapriizes , uzstaadiit prasiibas arii deelj taa apstaaklja ,ka vienmeer atradiisies viirietis,kuram dziive vienatnee rada taadu izmisumu,ka gatavs kljuut par kaajslaukji merkantilai cacai. Latvijaa vientuljai maatei ar materiaalajaam probleemaam , augstaam prasiibaam un riebiigu raksturu , viduveeju vizuaalo ar iepaziishanaas portaalu paliidziibu ir reaalas iespeejas dazhu dienu laikaa atrast uztureet un materiaali atbalstiit gatavu partneri. Latvijaa viirietim ar normaalu finansiaalo un sociaalo statusu atrast sievieti ar iepaziishanaas portaalu paliidziibu ir prakti nereaali ,jo portaalu sievietes ir taa kategorija ,kuras izbraakjees jebkuru ,neskatoties uz pashas visai zemo rangu. Piemeeram,resna,nekulturaala Maxima paardeveeja kaa partneri neveeleesies trolejbusa vadiitaaju vai galdnieku.

_Biezaa_oome  Onkol!
Rakstiit jau var, bet jautaajums, vai atbildees. Tam, pirmkaart, ir vajadziigas smadzenes. Bezsmadzenju radiijumi atbildi nesanjem.
Cik katrs naudas notriecis, taa ir cita teema. Pirms 50 gadiem biju uz randu ar kungu /it kaa/, kas vaideeja, ka 50 centu par kafiju ir drausmiiga nauda! Samaksaaju pati, tas bija pirmais un vieniigais rands.
Liec aiz auss, ka mums, smukajaam, nav vienalga, ar ko kopaa pat pusdienojam un taatad, nav arii vienalga, ar ko guljam.
Un veel - to var likt aiz auss visi - SMADZENES ir pati seksiigaakaa viiriesha kjermenja dalja. Teoreetiski taas esot visiem. Prakse liecina ko citu.

Vaukskis  vnk Neiedomājami, ka pat vecenei esot smukai, tādai te tik daudz raksta- nav jau dr.lv vai feisbuks ! To, ka viņa tomēr saprot, kā dzīvot labāk, gan esmu domājis un arī pieredzējis

Hiranja  Loģiski, ka panākt, lai būtu tas vienīgais no 150 ir nereāli. Pārāk liela konkurence, tas ir kā loterijā. Bet dažreiz sanāk. Cita lieta, ka pieprasītās sievietes pašas no lielā piedāvājuma apjūk un nespēj vairs izvēlēties. Arī, kad esi jau vairākkārt pārgulējis, tomēr neskaities viņas puisis, jo viņa grib vēl padomāt, salīdzināt, tb nodrāzīsies ar vēl kādiem, bet to slēps kā partizānis ;)
Vārdu sakot dažreiz viņas uzvedas gluži kā mēs - veči!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu