ko vinas dara peec 40?

ko cara prostituutas peec 40?iet straadaat ruupniicaa vai ofisaa? neticu..varbuut maak ielikt smukas bikdez te un meklee ilgterminja ne purmaa svaiguma viirieti?vot pasakiet..ka vinas izdziivo? kaa pelna? visi tak redz ja zeit jaunu sievueshu peec gadiem nav..principaa.visas peec 40.neviljys rodas jautaajumi..jo jaunaas smukaas vecriigaa..vecaas..veel smukaas te?

solvitas  Šis kadrs zem nika šodien_( šeit ieraksti mainās) , tautā saukts par šodieni plosās portālā otrapuse. Tur viņš visiem jau ir apnicis. Var atpazīt pēc tā, ka arī šeit viņš kādu jau pamanijās par zostēviņu nosaukt, tā viņš tajā portālā sauc lietotāju Mavs.

solvitas  Ak nē sajaucu , nevis losamigoss, bet 988 ir tas šodienis.

988  sol - Tu ne tik to vien sajauci, Tu pilnigi visu jauc...mazak pati plosies pa visadiem saitiem... sekas jau acimredzamas...ku-ku experte

neiet  solvita-s, Tu neko nesajauci. Tas ir 1 kantoris, kurš mēģina atdzīvināt OHO, jo domāja, ka piepe un tesa ir apprecējušās. Nē, nav. Abas tepat. Viena tūlīt OHO ietīs baltos palagos, tesa aizrādīs gramatiku, kaut pati pilnīgs analfabēts, vēl piebalsos vecā ļuska, kurai vīrs apnicis un cer uz sesku/c tesa, ar 1 s/ ar jauniem puikām un dažas mikrosunenes, un kas tur vēl no tā grupņika, kuru daļa pārmetusies uz citu grupņiku seju grāmātā, apmetušas kažoku uz citu pusi, bet vilks, kā zināms, spalvu met, bet tikumu nē. Bet veci, slimi cilvēki tic, uzticas, nesaprot, ka vēlāk viņiem iespļaus sejā. Naivi. Bet tā nu tas ir, vajag galvu uz pleciem, kad aicini ciemos.

solvitas  Patiesībā, priežot pēc tā kā 988 jeb pazīstams arī kā šodienis, aizstāv losamigosu, tad atšķirības starp jums nemaz nav. Abi pusmūža neveiksminieki, kas gānās par sliktajām sievietēm. Tās viņiem nedod un tāpēc visas esot pensionētas maukas. Sekli visi tie jūsu teksti līdz nelabumam. Sekli un prasti.

988  Ta ari neko neesi sapratusi un nesapratisi ari...ar tik primitivu uztveri...nav verts ar Tevi laiku teret

Labrador  Shajaa vecumaa klaat naakusi pieredze un apzinja,ka tirgus cena kritusies.Tachu sievietei,kurai vizuaalais peec 5 ballu sisteemas ir 3 un vairaak , nav probleemu dazhu dienu laikaa iepaziishanaas portaalos atsaukties uz vairaakiem randinjiem un tajos atrast sev pienjemamaaku partneri,kursh nodroshinaas ar elementaaraako - pajumti savaa maajoklii un paartiku. Pazinju lokaa 4 taada vecuma.Bija veetraina vieglpraatiiga jauniiba,rezultaataa vientuljaas maates ar materiaalajaam probleemaam.Nekaadas dizhaas izgliitiibas nav,ar darbiem un ienaakumu arii 50/50 ,tachu pateicoties pievilciigajai aarienei ,taam netruukst piedaavaajumu no nodroshinaatu viirieshu puses ,kuri gatavi njemt apgaadiibaa. Turklaat taas izveeliigas un kapriizas. Vinju vieniigais , tachu speeciigaakais trumpis ir izskats.

av2  jaa cicci DDD , un kaartiigi "sasjot" liidz .....liidz tiem 40 ir viss dziivei jau sen sapirkts, iegaadaas, atliek tikai dziivAAt nost :) Well, teorija....

Astronaute  Jautājuma uzdevēja personību nekomentēšu. Neko labu nepateiktu. Sievietes pēc 40 gadiem izskatās labi, bērni izaudzināti, mājas, dzīvokļi nopirkti (nu labi, dažai ir arī kredīts). Strādā, pelna, iet vingrot, apmeklē SPA. Neiespringst par visādām muļķībām, nemeklē kādu, kas viņas uzturēs un kam maitāt smadzenes, ko labi prot tās jaunās, kas varbūt ir smukas (kaut gan dažām celulīta un milzu vēdera ir vairāk kā 40 gadīgajām), bet negrib ne strādāt, ne uzņemties kaut kādu atbildību. Prot tikai prasīt no vīrieša un nav viņam ne draugs, ne atbalsts dzīvē. Pašai draugs ir 2 gadus vecāks, veiksmīgs vīrietis, kuram pirms manis bija bijušas gan 4, 8 un par 18 gadus jaunākas. Tā, ka viss ir atkarīgs no cilvēka, nevis no pases datiem, ar ko mūs te OHO vīrieši baida un cenšas ievest izmisumā, ka mums jāgrābj katrs un jāpiekrīt visam, ko kaut kāds bikšainis (šo terminu te kaut kad redzēju) augstsirdīgi piedāvā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu