Iemīlēties izdomātā tēlā...

Te ik pa laikam gan vienā gan otrā "frontes" pusē parādās izdomāti tēli...nepārtraukti grozās pa priekšu, taisa "revolūciju", cenšās noraut citiem maskas, apgaismot lietotājus. Ko darīt ja kāda jūtīgāka dvēsele nelaimīgi samīlās tādā reāli neeksistējošā būtnē? Nav pat bildes ko uz gaļas dēlīša izklopēt!?

kuciitee  Ja sūdīgi ar pašapziņu, tad sāk mīlēt vismaz virtuāli.
Arī labi, kaut vai tā.

AivarsN  Ja virtuālais tēls līdzinās mūsu sapņu tēlam,ideālajam vīrietim,vai sievietei,kas tur par brīnumu,ja sanāk iemīlēties? Vai viņš tāds ir arī realitātē,tas jau ir jautājums,uz kuru varbūt atbildi labāk nezināt. Tad jau labāk virtuālā mīlestība, nekā reāls aplauziens.

si_mona  Reizēm meitenes iemīlas arii filmu varoņos...;)

Droshs_Plecs  Nav ko būt jūtīgai dvēselei. Jūtīgās dvēseles šajā pasaulē neizdzīvo.

Tessa  reali samurgots kkas, teli, fantazijas. aiz monitora tak cilveki. panjem, iepazinies.

988  edding!!! 10:56 kas tie par majieniem. Bliez pa taisno, tas ir vins - 988 (nine eight eight). Kas Tev teica, ka es stradaju? Nu ko. Bez muldesanas. Dodu Tev (privati) tel & adresi, zvani, parunasim (par to). Brauc, ne tikai parunasim, varesi apskatit no visam pusem, iekniebt, lai saprastu, ka neregojas. Tiksimies, visdrizak, Dzona Lennona varda nosauktaja Liverpules lidosta. Cela izdevumus nesegsu, tas nav randins. Atkariba no ta, ko ieraudzisu, ir 2 varianti - 1/iegriezisimies ikoniskaja The Cavern Club, kura aizsakas The Beatles karjera, 2/busu loti aiznemts, novelesu laimigu celu majup. Ko teiksi. Vai esi spejiga tikai loznat pa PA/DG, skaitit, cik tur 988 lasitaju, komentu. Ja, starp citu, atver DG menesa lasitakos/komentetakos ierakstus un pavesti mums precizus ciparus. Ari gribu zinat, cik isti. Ka nesaskaitu par daudz. Vel reibonis uznaks - golovokruzenije ot uspehov - eiforija. Jutu, jau ta ka mazliet no zemes esmu atravies. Palidzi nolaities. Neesi tuksvarde.

Luusila  edding, un ja pavēro ilgtermiņā, tad vienmēr ir tikai viens dižpļūtis, kas nerimstas ne nakti, ne dienu. Kad jau pasažieriem ir galīgi piegriezies, un tie sāk pavisam neslēpti darboni apņirgāt, nu tad tā kā pieklust un uzpeld nākamais ar verbālo diareju.

988  Bezzobaina kakene - speciali Tev, atkartoju: nelozna pa PA, neluri, ko tur 988 pateicis. Iekost
tapat nevari, zobi izbirusi, nagi nodilusi, "augsa" vejs svilpo, "apaksa" stagnacija. Lai dzive neliktos parak salda, velx atgadinasu tas 3 lietinas, kuras Tev laupijusas sirdsmieru:

1/kermena kultura, 2/attistita dzimumtieksme, 3/Brigitte Macron

Elpo dzili :)

Luusila  Nu un tu, sūkalpauri, tiešām iedomājies, ka vari man kaut ko norādīt? Skrien pret vēju; kur gribēšu, tur ložņāšu, un ko gribēšu, to teikšu. Un kad gribēšu. A tu vari kaut vai apķēzīties no dusmām, man tas pie vienas vietas.
Un iepostē vēlreiz, ka ir un paliek 2 lietiņas, kuras tu nespēj definēt:
1) kas ir ķermeņa kultūra,- un nesūti mani lasīt aprakstus par FIZISKĀS KULTŪRAS labvēlīgo ietekmi uz cilvēka ķermeni, bet pastāsti, kas ir kultūra, kas piemīt ķermenim, dalbajobs tu tāds.
2) izgāzies vēlreiz, buldurējot kaut ko par attīstītu dzimumtieksmi, un pēc minūtēm 10 atzīstot, ka to nevar attīstīt, tā esot, kāda jau nu esot katram no dzimšanas. Aptver savu tupumu?
3) un ko tu man sienies ar to franču veceni? Ne man viņa interesē, ne man ar viņu jādzīvo,- ko tu viņu man bāz acīs? Nav tev kaut kas nojucis reģistros, nāāābadziņš tu mūsu?

988  :)

Tuftalogs  No naida līdz mīlai viens solis... /s umiļeņijem vēroju pāris pasažieru plosīšanos/

988  Tufta - Tu jau pats necik sen te plosijies. Tik pasparliecinati vestiji par kkadiem civilizacijas atzarojumiem, strupceliem, skolam...neatceros vairs...varam tai temai pielikt punktu. Ne seit, bet tur.

Saki, mes ar L butu pretendentu paris braukt ziemelbriezus apraudzit...es - vecais merkakis, L - turiga oho tante, ar bagatigu pieredzi :D

Tuftalogs  Trejskaitlīt, dies´ pasarg, kāda plosīšanās? Es klusi pīkstot izrādīju savu apbrīnu un sajūsmu, tik vien...
Par Ļusjas tantes pieredzi neko nemācēšu teikt, gan jau ir kāds viedāks šajā ziņā, bet kādu pieredzes bagātu tantu te noteikti sameklēsi, vajag tik rakt :)

Luusila  Kur nu man nav pieredzes, tur nav,(un par 100% zinu, ka man nav aicinājuma attīstīt tādu saimniecības nozari)- tā ir mērkaķkopība; tā kā es ar visu savu naudas maku pas. Pizājaties paši; Lūsils tantai klimakss un alcheimers.

magnija  vispār jau gana traki ja var irmīlēties virtuālajā tēlā, jo ja ar cilvēku neesi runājia kaut pa tel., tad tak tev pat nav nojausmas kas atrodas ekrāna otrā pusē... spilgtai jābūt iztēlei lai tā varēt iemīlēties... bet nu var jau būt ka esmu pārāk liela reāliste

HOUSE  Mīlestība ir jūtas, kas mani apciemo arvien retāk, sliktāk ja iemīli reālu cilvēku, bet izrādās ka viņš nebūt nav tāds kādu tu viņu mīli. A šitas bulšits internetā, tā tāda uts dzīšana pa sliedi vien ir...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu