Vai vērts idealizēt sievieti?

Kā zināms no iepriekšējām sērijām - Es te desmit gadus jau esmu nelaimīgi samīlējies savā kaimiņienē Ņinā. Dievinu viņu un domās skūpstu pēdas uz zemes, pa kuru viņa ir gājusi. Bet nesen gadījās, ka viņa manā klātbūtnē nejauši nopērdijās un .. tā smaka bija briesmīga .. Es sapratu, ka, laikam, viņu nemaz tik ļoti nemaz nemīlu. Vai vērts idealizēt sievieti vai tomēr skatīties uz lietām reāli?

bumpastiks  Nu ko lai saka!Arī Karalienes gadās ka perž!:D redz kā viens nieka pirdiens var izjaukt visu Lielo mūža mīlu..

Gunitaa  Ar 1.septembri pārgājis uz feļetoniem, torpēda? Bet konkrēti šis nav smieklīgs -pacenties vairāk!

Cafe_Noir  ja mīl, tad mīl arī viņa smirdīgos "sieriņus".
jā, nu sākumā laikam ir mazliet neveikla sajūta par "balodīšiem", kas reizēm pasprūk. nosarkšana, atvainošanās, jā. bet tas taču līdzīgi kā šķaudiens, klepus - ķermeņa izplaukšķu nekontrolēta izdalīšanās.

si_mona  Aplidošana 10 gadu garumaa izklausās nereāli...:)... Smejos...:))...aplidošana ar stāžu... :)

Pillerina  Nav neglītu un neideālu sieviešu.
Ir par maz grādīgā dzēriena uzņemts vai dūma iešņaukts :D

Ananda_A  Galvenais, ka skūpsti Zemi! Uz viņu noteikti var paļauties un mīlēt bez bailēm, neatkarīgi no tā, kas pa to staigā. Gan jau abi ar Ņinu Zemē arī satiksieties, kad nāve jūs vienos- nebūs velti mīlēts. Turpini tādā garā!

Droshs_Plecs  Nav vērts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu