Vīrieši, vai jums ir svarīgi?

Vīrieši, vai jums ir svarīgi, ka sieviete jums kkādā mērā "skrien pakaļ"? Jo kā gan citādi var uzzināt, ka viņai esat svarīgs, patīkat utt.? Tiešā tekstā jau viņa to pirmā nepateiks .. Tad nu jāvēro rīcība, izturēšanās .. un beigās tāpatās jāiebrauc "auzās" .. :D

kuks10  ne taikai skrien,bet cieši tur aiz olām..DDD

988  Teiksu, ka ir. Arkartigi svarigi. Ja nejutu damu pieverstos skatienus, sligstu depresija. Nu kapec mani neviena nemil, kapec nedzenas pakal. Vai es sliktaks par Valentino. Nu labi, testertona
krajumi izsikusi, bagats neesmu, ar ipasi augstu IQ ar lepoties nevaru. Toties sirds laba. Milu dabu, sauli, brivi, pavasari. Protu cienit, novertet skaistumu.

Un, lai pieliktu punktu Melanijas un Donalda temai, kura, manuprat, nepelniti tikusi ignoreta. Damas un kungi, ja uzskatiet, ka D ir "vecs merkakis", liekiet (+), ja ne (-). Pateicos.

Nenotveramais  Ja Tev ar viņu ir sex...!!! 😂 Tad pilnīgi vienalga kam viņa skrien pakaļ.. Tev vai kādam citam...! 😀

baluba  ......protams, ka ir svarīgi katru dienu pavadīt svīstot no bailēm, kad atkal kāda uzglūnēs no stūra un spiedzot, rokas izstiepusi uz priekšu, satvers aiz apkakles..
Jebkuram sevi cienošam vīrietim ir svarīgi kāda sieviete blakus.

AivarsN  Kuram medniekam patiks mainīties lomām ar medījumu? Sevišķi,ja medījums ievērojami spēcīgāks par pašu.😀

baluba  ..... ja nesvīsti no tā kā vēlies otru izbaudīt baudām - ......... nodročī un būs l
abi .........

Nate  Ja pakaļ skrien izcila skaistule 90-60-90, gan jau ka glaimotu. Bet ja ne, tad laikam nepatīk. Atceros kā te par šādiem izgājieniem ir apsmietas.

988  Autor, Tu saki - "lepnības grēks", kas parasti arī neatgriezeniski saindē katras sievietes dzīvi

Baigi pareizi. Tikai es aizstatu vardu "katras" ar "daudzu"

Milas damas, nepelniti atraiditas, zinu esat vislabakas. Jus tacu neesat vainigas, ka "merkaki" neprot jus novertet. Ko no primatiem var gribet. Nu pasakiet ludzu, Donalds ir vai nav "vecs merkakis".

slieksnis  nu ko sauc pa skriešanu, ja cilvēks izrāda jūtas, tad tas ir baigi pat labi, jo nenomāc doma, ka esi galīgi vienaldzīgs. nu ja galīgi skrien pakaļ, tad laikam ir jāizrunā tā lieta un pakaļskrējējam ir jāpacīnās ar saviem skrienošajiem tarakāniem galvā :D

Vanesa15  Ja attiecības ir perspektīvas, t.i. vīrietis ir noskatījis kādu kā labāko, tad protams, ir jēga. Ne gluži skriet pakaļ, tas pat nav nepieciešams, jo kārtīgi veči rīkojas paši, bet atsaucība un simpātiju izrādīšana obligāta. Neviens neliels bezjēgā tukšā mucā, ja nebūs atsaucības.

Bet visi šitie mīkstmieši un savācamie - protams, ir jāskrien pakaļ un jāsavāc. Tikai vai ir jēga? Kāda būs dzīve turpmāk? Visu mūžu vāksi? Un drebēsi kā apu lapa, lai kāda vēl aktīvāka nenoceļ. Būs parastas perversas bezperspektīvas attiecības, kamēr vien sieviete visu vilks.

Un vispār, vietā atkal teiciens - ja vīrietis tevi nemeklē rokās, izmet viņu no galvas. Reizi gadā ´´uzpeldēšana´´ neskaitās. Vai nu dzērumā kaut kāds dullums un mērkaķošanās, vai nu sastrīdējies ar savu sirdsāķīti un ātrumā meklē, kura tad bija tā devīgā, lai nolaistu tvaiku. Vai vienkārši - pašapziņas celšanai - pavāc tādu harēmu ar izmisušajām, kas sēž uz gaida, un gatavas jeb uz ko, un tad sajūtās baigais varonis. Lai gan... izmisušajām arī reizi gadā labi, ka tik silts kaut kas :D
Tikai muļķīgi uz tādiem lolot kaut kādas cerības. Padomājiet loģiski, kur tad tie čabulīši vislaik ir, ja nav pie jums? Ja pa vakariem esat vienas, tad nekas jums nav kārtībā un vecis nav jūsu. Un skriet tādiem pakaļ, kuri nekad nav - nu kur var sevi tā necienīt :D

Realitaate  Chris1986 12:04, kāda tad nu tur komforta zona, lomu sadalījums un sabedrības viedoklis? Tikpat labi var teikt, ka lepnība ir pakaļskriešana, kuras motīvs ir no sērijas - nevar būt, ka es tik laba nevaru dabūt to, ko gribu. Un tad nu par katru cenu jāpierāda, ka tomēr varu dabūt visu. Kāda gan tur vēl var būt cieņa, ja pašcieņa sievietei jau zaudēta. Vai tiešām Tu spētu tādu sievieti cienīt?

minnijai  vanesa +++

baluba  Viss ir štokos ...... līdz sievietes slinkumam uz daudz ko, tai skaitā uz seksu. No vienas puses pataisot to tik svarīgu ka pasarg dies ! no otras ka bez tā tak iztiekam. Un inteliģentam redz vispār nav cienīgi savas ģenetālijas otram tuvināt ..... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu