Interesanti, kā izpildās nemīlētās, bet mīlošās sievas?

Ko tipiski dara sievietes, kuru attiecību nākotne ATKARĪGA NO "TĀS OTRĀS" LĒMUMA?

_Krasula_  P.s "nemīlēta, bet mīloša"-ilgtermiņā, manuprāt, neiespējams savienojums.

piladzoga  JA VĪRS NEMĪL ,jāsakrāmē viņam koferis un jādod līdz kārbiņa ar sviestmaizēm...un punkc:D Cīnīties dēl vīrieša nekad nevajag un sievietei tas(cIniņš) arī nepiestāv.

Kencis  D: 20:34
tad ir būs kā tā bankas šefiene, kas pilnu rīgu caur n-tajiem feikajiem profiliem netā piebļāva, ka vīrs impotents. Nu, skaidrs, ka impotents. Tāds ir alfonsu liktenis, tāpat kā prostitūtām citas problēmas.

Caune  Dažkārt sievietes gudrība slēpjas spējā atlaist, citreiz pacietībā. Katram gadījumam sava recepte.
Jo lielāka aktrise, jo lielākas pauzes. Jo lētāka- jo spilgtāka uguņošana.

Vanesa15  Tā nebūs dzīve, ja vīrietis vairs nemīl. Lai staigā uz visām 5 debes pusēm laimīgs. Riebīgākā lieta, kas var būt - diedelēt kādam mīlestību. Vienkārši pazemojoši un sevi iznīcinoši.

helgucis1  Vienkārši tādu vīrieti palaiž prom. Nav vērts tādu turēt un pieturēt. Nezinu kā ir citām, bet man tāds liekas netīrs, kurš vairs nekad nevarēs nomazgāties tīrs. Tur vairs nav normāls , ne sex, ne vairs jūtu. Tā kā nav vērts ar tādu.

lasminaxxl  Ko dara sieva , ja vīrs mēdz pie citām" aizlaist"´?
Atbildēšu no pieredzes . Cīnīties un pazemoties nav vērts!!!!! Saku pilnīgi no tīras sirds ! Dot pilnīgu brīvību, pašai arī būt brīvai, smaidīt, būt ar dzīvi apmierinātai, iegādāties foršu vīrieti,( pat vēlams , lai vīrs par to zin). Kolīdz vīrs jūt, ka bez viņa ir labi, ka man viņš pilnīgi vienaldzīgs, ka varu bez viņa iztikt un pat labāk jūtos kā viņš ... Ha ha - brīnumi notiek -- vīrs pamet savu līdzšinējo dzīvi un ir gatavs mainīties par visiem 180 !! Viņu vairs neinteresē vazāties apkārt, spēj novērtēt cik laba sieva viņam, cik daudz laika vējā palaidis , spēj atvainoties ...
Kas tik dzīvē nenotiek !! Ar pacietību un vienaldzību var panākt pat šķietami neiespējamo..

av2  taadaam atriebejaam ir jaareekkinaas, ka tomeer ir..21 gadsimts. Kaada var arii strokki izvilkt, un noliidzinaat. Vispaar, taadas varonnu buussnas..nu ir jaareekkinaas, ka pretinieks nebuus godiigs ciinnas panneemienu izveelee , vienkaarssi noliidiznaas ar zemi. Gribi to, paprovee :(

Tessa  Lasminj, te nu man gribas pateikt no oho klasikas, ka man tevis ir zhel.
bet iisteniiba nemaz nav zhel. tu pazemojies un dziivoji turpat apaksha, kur arii vinjsh. nolaidies liidz vinja liimenim. un ta atvainoshanas ir tikai formalitate, cilveki nemainas.
tikai tu dziivo vinja dziivi, ne savu. lai ka tu sevi maniitu.
par pashu temu nav verts runat. lumpenju izklaides.

lasminaxxl  Jā , tessa , ir daļa taisnības tavā teiktajā . Laikam tā tam bija jānotiek.

dzozefinaups  Ja sieviete piennem atpakall viirieti,kurss (vinnai zinot) staigaa apkaart... kaada ir ssis sievietes moraale?-kaajslaukkis? kalpone? Un kur nu veel-klluut par padauzu-lai paraadiitu savam viirietim,ka arii vinna taa var...? Murgs,cik zemu sievietes meedz krist,un laiziit meeslus.....lai tikai nepaliktu vienas???! Cits variants,palaid viirieti,un dabuun labaaku,ceelaaku...izsities dziivee-tad lai bijussais redz,ko zaudeejis....

lasminaxxl  Kāpēc tad uzreiz kļūt par padauzu ? Var tak neraudāt spilvenā bet dzīvot uz pilnu klapi .
Nekas atpakaļ nebija jāpieņem, jo nekur jau nebija aizgājis - tāpat zem viena jumta un pie viena galda . Radu pasākumos kā mūris blakus .
Vispār viens kārtīgs dzīves teātris .

dzozefinaups  Un kurss ir ieguveejs no taada teaatra? Viirieti speeju saprast-kaapeec taa dara,bet blakus esosso sievieti-nee! Pasarg Dievs no taadas situaacijas..... :)

Realitaate  Mīlošas sievas iekožas savam vīram kreisajā kājā līdz kaulam un tad velkas pa zemi līdz tik ilgi, kamēr nokrīt.

antikrize  Viss jau pareizi teikts, bet ja ir mazi bērni, un skaidrs, ka ar alimentiem būs kā būs...Ir traki grūti tīri finansiāli izvilkt bērnus. Ja bērnu nav, tad vīrus nomainīt nav liela problēma.

lasminaxxl  Esmu tāpat dzīvē kļūdas pieļāvusi , un ne vienu vien. Bet vai tapēc mani vajaga nosodīt !! Un par to , ka neesmu izšķīrusies , bet turos mājās pie ģimenes !!! Ir patīkami dzirdēt nosodijumus no tām dāmām, kuras pašas OHO risina savas problēmas . Lai nu kā , bet svētkos neesmu viena , nekaucu vientulībā pret mēnesi. Vienai būt ne vienmēr ir tas labākais .

pawermen  17:53 nemaz nenosodu, gadaas, ka taada metode labi nostraadaa. Kaadreiz,tiem vechiem "jaaiedzer" pakruutee,lai sajuut.

pawermen  Obs, " jaaiesper"

spaarnu_meitene  Kas vispār ir "tipiski" ?

Katram tak sava pieredze, rīcība, putni bēniņos, tad nu no tā arī dara, ko nu tajā mirklī spēj, var un grib :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu