Viens randiņš un atrašanās saitā.

Un šis nav pirmais man tāds gadījums, kad ir bijis tikai viens randiņš. Labs, pieklājīgs randiņš...un bez seksa, un solījumiem būt mūžam tikai tavai utt...Vai tad man uzreiz jādzēšas laukā, citādi vīrietis jūtas ļoti apvainojies, jo tikai viņš tak var nedzēsties laukā.

Esther  988 - es te dienās padaudz noskatījos Dmitriju Trocki. Tu par tādiem / tamlīdzīgiem apmācību / pārmācību trenniņiem domā? :)
Ja jā, tad kurš te būs D. Trockis? :)

coldlands  Onkam stipri noveicas, ka neturpināsies attiecības ar šitādu tantu.
Mani tik izbrina viens fakts, vai tad tanī cita saita nebij kāda pieklājīgajā tanta, kas pecak neapruna onku ar kuru pabijusi randiņā?

Esther  p.s. atvainojos, ka uzjautāju ārpus tēmas ietvariem...
Par tēmu man nav ko teikt, paši lieli, paši atrisiniet, ja nu vien - virtuālo dzīvi dzīvo, virtuālo mūžu mācies... Pasarg Dievs no tādas, virtuālās, dzīves... ;)
Skatos, te var ne pa jokam aizsēdēties...

Patika viena guru atbilde uz jautājumu, kas ir realitāte? Viņš teica, ka realitāte esot tas pats sapnis, tikai smadzenes doma, ka sapnis ir reāls... ;)

Tuftalogs  Trejskaitlīt, obligāti sataisi pasākumu un ar visiem pieminētajiem, vēl labāk būtu, ja arī paliktu uz tās salas, tā teikt prāmim saļarka beidzās :D Un dievīgi būtu, ja tur nebūtu interneta, pēc mēneša jūs tur jau viens otru apsistu un rīkles pārgrauztu :D

988  Vivjenna - par tadam domam, nerunajot par runam, ar pletni pa pakalu un no kempinga ara! Neviens neceremonesies ar parlieku emancipetajam. Pretendentes rinda stav.

Esther - nezinu un negribu zinat nekadu D.T. Zinu A.T - respekteju. Vai nav teikts, kurs parraudzis procesu. Vins ar zinos VMAP. Kadi vel jautajumi. Ej Tu ar saviem guru. Nu baigi dzila doma, baigi. Pati pus dzivi esi aizsedejusies virtuala. Pasarg dies, vina saka :D

Esther  Ne-e, neesmu gan TE bijusi tik daudz, cik citi/as un netaisos... Pat ne 1/100 daļu... vot... ;)
Kas ir A.T.? Un kas ir VMAP? Ai, labāk nemaz nesaki... es te tik uz 10 min,. iemetu acis. Nepaturēšu atmiņā tik un tā... A nafig piesārņot smadzenes?
Man te tēma bija "Pasakaties AIZ monitora"... ;))) Pēc tam mani izbanoja un labi, ka tā!!! :)

gertrude  Vivjena, esot vecmēbeles statusā, pie šitā vajadzētu būt pieradušai. daudziem vīriešiem tas ir gan laulībā, gan attiecībās, gan vienkārši pirmo reiz satiekoties, jeb kā teica senie grieķi,, kas atļauts Zevam, nav atļauts vērsim´´

pawermen  988- :))) piestaaveetu labaak 666

Laley  Cīpariņ - kur notiksies apmācības.. kauču ar vienu aci uz lektoriem paskatīties.. dzīvajā novērtēt.. :D :D

Discreta  Kaut kāds bērnudārzs. :-)))

Nellda  kas te ko uztraukties? pēc pāris seksiem meklē nākamo. vīrieši taču nav izbeigušies. un nevienam nav jāatskaitās, liela meitene jau esi

dodekaedrs  Nevis vīrietis, bet kverplis. 😂

vilx  Lūk atkal piemērs, ka stingri jāpiedomā, ko drīkst teikt pirmajā randiņā. Ticu, ka, ja man pirmajā randiņā prasītu par manām domām attiecībā uz iepazīšanās saitiem, arī varētu pateikt, ka gribētu gan lai mana otrā pusīte izdzēstos. Ar ļoti saasinātu uztveri to varētu uztvert tā, kā rakstīts diskusijas pieteikumā.

Da principā vienmēr var uzkāpt uz kādas fobijas, kompleksiem, vai ķipa dzīves pieredzi.

Vanesa15  Es atkal nerunāju par visādiem apsargiem u.tml., kas te tikai nosit savu darba laiku.
Bet meklējumu turpināšana iepazīšanās saitos viennozīmīgi parāda attieksmi, ka neesi apstājusies pie kāda. Un punkts.

Dzhaz  es neteiktu,ka vivjennai ir prāta gaišums! pēc randiņa aprunā cilvēku,kā tāda kolhoza bāba

Laila14  Ogre tā ir diagnoze...))..

av2  nee, nav jaadzeessaas araa. Vari, ja nu randinnss baigi patika, nomainiit ...ka neko te nemeklee, iepaziities neveelies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu