Vai internetā mēs bieži izliekamies un melojam?

Tikai melojam KAM,sev vai CITIEM??

Liigucis  Nē, nemeloju! Ja nopietni nolūki, nopietni jāuzvedās! :)

pawermen  Cik daudz ir cilveeku, tik daudz arii kompleksu un potenciaalo melu.
Nedomaaju,ka sheit kaadu dikti aizvainoshu ar saviem meliem.

988  pawermen - bet uz mani apvainojas, kliedz, brec, vicina dures, histeriski plosas, bliez ar Minusu no visa speka

kuciitee - man ar netici? "melo" tels, ne es, es nekad :)

Balzamine  melo ikviens, kurš reģistrējas kā "zaķītis". ar 1.-o reģistrācijaas sekundi melo!

pawermen  988 - pag,pag, tagad iet runa par meliem:) kaadi miinusi? Es,vispaar,tikai vakar pieregjistreejos:)))

988  pawermen - redzesi vel kadi minusi, it ipasi ar tadiem textiem...dazam seit - iepazisanas, izklaides portala malku "tira gaisa" sagribejies, patiesibas...ista vieta, kur to meklet :D

Vanesa15  melo kā suņi te visi. Labi, gandrīz visi

Laley  Vai šeit vēl kāds par to šaubās - lielākā daļa šeit izliekas..
Kam melo? Mēģina citiem.. bet patiesībā sanāk pašiem sev..

Liepa53  Nemeloju.

av2  nee.

Tessa  konkreti tu melo nonstopa. par jums visiem, lai kas jus tur butu, nemaceshu pateikt. bet domaju tapat.

Balzamine  meloju, ka meloju so what?

Discreta  Ir gadījies, īpaši pēc obloma, kad biju īsta un man neticēja.

VECA_PIEPE  Nē, es nemeloju- visu ko še sarakstu par sevi, izklājos taisnīgi kā pie bikts baznīcā,...a viss tas, kas te tiek citu sadzejots par mani, ir vēl baltum baltāka patiesība.
Un vispār, ja es par sevi vēl kaut ko nezinu,...tad kā ienāku ohujiņā, tā visu nezināmo izlasu un man uz sitiena ir skaidrs kas ar mani notiek, kas es esmu, kāpēc notiek ar mani tieši tā un ne savādāk. Un ieklausījusies PA draudzīgās saimes padomos, rīkojos un vados tikai pēc tiem!

Paula6  Smejos, ka, ja saku pilnīgu patiesību, tad neticīgi groza galvu, tāpēc labāk paklusēju un izlikties par to, kas neesmu nav jēgas un kam tas ir vajadzīgs?

pakotajs  Mēs melojam jau izdomājot niku, slēpjamies. Un ja rakstīsim taisnību paliksim neinteresanti. Katros melos ir daļa patiesības. Pienāk laiks, kad domas saskan, un tad var pāriet uz nopietnāku vietni. piem. e-pasts, kur jau esam atklātāki. Un vēl pēc kāda laika tiekamies, kur atklājas kaila patiesība, vilšanās, apmāns, jo tas nav tas ideāls, ko meklējam.
Reti bet gadās izņēmumi, un satikušies nopietnām attiecībām turpinām dzīvi. Lai cik nebūtu dīvaini, tā var būt arī laimīga.
Man palaimējās, iet otrais gadu desmits, kad iepazinos iepazīšanās portālā. Ko vēlu arī citiem.

pakotajs  Var rasties jautājum, ko šeit daru? Melojos.

kuciitee  998...tev, kā jēdzīgam trollim, kurš barojas no virtuālām jūtām naff ne vainas...te ir klusie darboņi, kuri gadu desmitu novākuši harēmu un jāj , melo, bauda...nu ko sieviec...vai nu klusē un bauda, zinot, ja melo, vai atraida, atklājot patiesību...parasti tie ir apsargi...aiz neko darīt..

Vaukskis  Citi jā- šeit it īpaši par savu vecumu ārējo izskatu ievietojot citu cilvēku bildes, taču es gan tāds neesmu ! Melo citiem !

MrJones  Ir taadi, kas par sevi kaut ko staasta..ir kas nestaasta...un ir veel viena dalja, kas nodirsh!! Un tad nu vinjiem vai nu liekas paaraak banaali staastiitais...vai paaraak labi prieksh patiesiibas izklausaas, vai kaa...,bet tad vairs patiesiibai toc nav noziimes...vinjiem vienmer ir Sava versija,,.kaut neesiet pat viens otru redzeejushi...bet....ir taadi cilveecinji, kas pienjem slikto, nepienjem labo...un kad iegribas uztaisa reversu!!
Taaka....staasti ko gribi..,kaadas noziimes?!

Piepe jau gan vareeja neizlikties balta un puukaina....ko tad par tevi kaads tik daudz sadzejo?? Pati baazies virsuu, kaa taada..........piespiedu kaartaa laupa uzmaniibu, savaadaak, neviens pat nepamaniitu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu