Pēc kā izvēlas žūrijas locekļus projektiem, kā šis?

Kāpēc, vienmēr uzsākot kādu projektu, žūrijā nonāk kāds tās loceklis par kuru ir vairāk jākaunas, kā par projekta dalībniekiem, profesionālim ir jāspēj savaldīt savas emocijas un neņirgt skatoties priekšnesumu, kurš neatbilst projekta izvirzītajam līmenim, tad vismaz būtu jāizturas cienīgi pret šī pasākuma dalībniekiem, ka viņi vispār ir sadūšojušies ierasties uz šo pasākumu, kur tiks vērtēti un kur izšķirsies viņu turpmākie likteņi, vai šī projekta veidotāji ir arī padomājuši kādu traumu var radīt šāda attieksme piem. pusaudzim? Tā jau mūsu ir tik maz, bet vēl raksim bedres jauniem cilvēkiem, kuri vēlas kaut ko sasniegt savā dzīvē... Kādas jums raisījās pārdomas pēc x- faktora noskatīšanās, man kaut kā palika skumji, varbūt tas bija tikai šovs un tas arī nebija pa īstam?

LaskovijMerzavec  988... nu iedomajies, ka saprotu angļu valodu un šad tad palasu dziļāk par interesējošām lietām!!!

minnijai  Es pati vakar neuzspēju uz to šovu. Plānoju to noskatīties parīt. Bet pusdienu pārtraukumā, darbā, kolēģi ņirgājās par to šovu. Tas uzdzen man vēlmi arī paskatīties. + kolēģe teica, ka tur viņas ex vīra ex draudzene uzstājās, un pa šķībo māva :D man tak arī tas teātris jāredz :D

Paula6  X-Faktors ir eksperimenta šovs Latvijā un tikai īsu brīdi paskatoties, sapratu, ka tur no tā lielā dalībnieku skaita, ievērības vērti būs tikai daži. Šovs kārtējo reizi parāda, ka jauni cilvēki iedomājušies sevi talantīgus esam, bet nemaz, cik sajūtams, nav piestrādājuši ne pie savas balss, ne izvēlētās dziesmas, ne pārdomāta priekšnesuma un arī pietrūka paškritikas. Skaļi bļaut nenozīmē dziedāt...Skumji, ka jauni cilvēki grib augstus rezultātus, tāpat kā augstas algas bez darba un zināšanām. Nedomāju, ka bija nežēlība, bet tikai reāls vērtējums. Krievijā, pirms tikt uz skatuves, ir jāiziet milzīgs atlases konkurss, bet šeit jau nāca bez īpašas sagatavotības..žēl bija to izkrāsojušos meiteņu...par R. Sējānu piekrītu.

988  Epifanija - ko aizvainojies, ko keries pie tik primitivam - tik apgarotu oho lediju nu nekadigi neraksturojosu no labakas puses - metodem. Ja nav ko konkreti iebilst, varbut labak pastavet pie ratiem. Varbut velies, lai Tavu imidzu pakomenteju..

LM - good. Tad jau Tev bus zinams, ka Britu Imperija uz talo salu (Australiju) katorga sutija visa veida dienaszaglus, noziedzniekus, deklasetus elementus. Kapec gan, lai vinu pecnacejiem nepatiktu agresivi, padumji sovi. Kads ir, piem., I´m a celebrity...

kosrem  Balagāns ir un paliek balagāns. Žūrijas dalībnieki jauni un nenopietni savai darbībai.
Saimona Kauela (Simon Cowell) Xfaktori ir nopietnāki.

piparbecinja  Man ar likās stulbi, ka žūrijas locekļi ņirdza. Zems līmenis. Un ja vēl "īpašību" vietā saka "kvalitātes", ta vispār vāks. Labi, ka nepateica "koncepts". Neticu, ka tiem zaudētājiem ko maksāja. Ūjinu diviem žūrijas locekļiem :D Dziedāt varbūt viņi māk, bet vēl ko?:D

Bazhix  Bet ko jūs gribat no žūrijas locekļiem, ja 8 no 10 nemāk dziedāt? :) Šova nebūs, ja teiks, ka ar šādu dziedāšanu var aizbaidīt tikai tarakānus no rasola bļodas :)
Pie kam, uzstājās jau pirmo kārtu izturējuši cilvēki. Jautājums - ja tie tiešām bija labākie, kas uz to pasākumu ir aizgājuši, kādi bija tie, kurus izmeta jau pirmajā atlasē? :)

inito4ka  ...es ieslēdzot,kaut kur pusē-un biju patiesā šokā :( Iesākumā par žūriju,no kuras atpazinu tikai vienu personu :)/// citu valstu šovos,parasti ir izcili un visiem zināmi mākslinieki žūrijā/// un tad par mūsu dziedošo tautu.... patiešām nav radu ,draugu,kaimiņu,kuri pateiktu-nu nelien tur-dziedi šķībi :(( Man kaut kā sametās neērti skatoties šo šovu. Kombulienes stilā 88%.

ko_nu_vairs  Neskatos tādas muļķības.

dogville  Nee,patiesi briinos,ka gadiem zinaams kaada"koncha"buus koshajaa shova reklaamas papiiriitii,jebshu,zinaams,ka tuudiiga,bet njem,skataas,dzer validolu par kaarteejo drazas devu tv ekraanaa :-) :-)

Ananda_A  Nezinu, kas bija šovā-neskatos, bet kaut kādu rezultātu tas tomēr ir sasniedzis, ja par to runā. Vajadzēja kaut ko vēl trakāku, lai pārkaujas vai kaut ko tādā garā. Eh, nav mums ne Žirinovska, ne lēdijas Gāgas temperimentu, nav ...:(((

988  Runajot par izklaides soviem vispar. Ja kads seko tam, kadi sovi ir pedejos gados guvusi popularitati UK u.c. nav gruti iedomaties, kas varetu paradities uz LV ekraniem. Iegadajoties licenci. "Dejo" jau ir, Faktors ir. Baigi labi UK iet Pointless - izklaidejosi-izglitojoss sovs, man patik. Zel, ka no etera nonema Golden Balls - zelta bedre muldonam, kuri spej parliecinat citus dalit vinnestu uz pusem :) Laikam darbalaudis, kristiesi un feministes cela iebildumus.
Vel bija, nezinu vai ir, Nude date - ierodas 3 V vai S studija, pakapeniski izgerbjas. Sakuma novelk augsu. Lidz pilnigi pliki. Un tad visi ar eventualo partneri prieksgala apspriez, kads nu kuram kas. Stulbakais, ko esmu redzejis. LV aizietu uz urrra. Golden balls tapat.

likky666  Nu gribējās lai mums būtu savs Saimons. Diemžēl šovu LV versijā neredzēju, jo man vispār šovu skatīšanās šķiet lieka laika tērēšana, bet dzirdēju, ka par to runāja vienā no radio ar šova organizatoriem... Un jā, viņi tā arī teica, ka viņiem būs savs Saimons, kas izteiks reibīgus komentārus. So, jā tas ir šovs, turklāt neveikli kopēts no ārzemēm.
Kas attiecas uz tām psihotraumām... ar to jau ir jārēķinās, ja grib piedalīties šovā.. vai vispār būt atklāties publiski, jo mūsdienās ir daudz riebīgu cilvēku, kam vienmēr gribēsies izliet savu žulti - ar to jāsamierinās un jāpierod, ja negribas ,tad jāsēž savā alā un nedrīkst bāzt ārā degunu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu