Kas ir jūsu dvēseles radinieks?

Noraksturojat, lūdzu, viņu, ja varat, kāds viņš būtu vai kādam viņam būtu jābūt, lai tas atbilstu tieši jums, šoreiz, nobīdot malā fiziskās un materiālās vērtības...

Monitors  Nav draudzības modelis "sieviete-vīrietis". Varat pastrīdēties. Tīra draudzība nav. Tikai tad,ja viens vai otrs izjūt kvēlākas jūtas,bet tad tā vairs nav draudzība ar dvēseles radinieku.
Ja vīrietis gejs,piekrītu! Bet mēs nerun´ajam par " ačgārņiem" .

Labaa1980 - Tevi Tavs draugs grib vai mīl,un,Tu to ,iespējams,nekad no viņa neuzzināsi.

Doloresas_pasaule  Nav tādas, vienas konkrētas receptes,kādam jābūt.. satiekot.. to jūt, ir tas,kā saka,banālais klikšķis,vai nav. Un dzīvē tā ir gadījies..

juse  Cilvēks, kurs tevi saprot no pus varda! Tads, kas spej iejusties tava ada, jo ir bezgala lidzigs tev un ir lidziga situacija ka es un tadel mani tik lieliski saprot!

Kristine_78  Tādu nav.

juse  Es saku, ka ir! Protams tas ir retums, bet es tadu cilveku esmu atradusi.

Trigger  Ar pietiekamu saprātu, lai būtu veselīga pašironija un spēja kopīgi pavīpsnāt par dzīvi, tai pat laikā neesot ciniķim un spējot par to arī priecāties.

dzintars45v  Kašķejs Nemirstīgais...D,D,D,brīvo laiku pavadīja princeses laupot un ar viņu svēto nevainību ņemoties un nevienai viņu piebeigt tā arī neizdevās...D,D,D!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu