vai tas ir normali ka 15gadiks zens nesa sieviesu zeķubikses??

es esmu mamma mani sauc agnese un manam delam loti patik vilkt zekubikses no sakuma vins vilka manas pec tam prasija lai noperku vinam tas

havjiers  es vēl tagad esmu iegaumējis ,ka jebkurās dzīves situācijas divas svītras ir pakaļa,lai gan zeķubikses kādu laiku vairs nevelku .

IlonaB  Divas svītras toč ir pakaļa :) dažās dzīves sit

IlonaB  - situācijās :)

AveneSarkana  varbūt izaicina. varbūt cīņa par varu - ja galvenais mājās ir tas, kam zeķubikses.. kas zina, kā viņam neironi smadzenēs saslēgušies. Zeķubikses = vara; zeķubikses = drošības sajūta; zeķubikses = man pievērš uzmanību; zeķubikses = esmu pieaudzis un daru, ko gribu; zeķubikses = esmu iekārojams... Labā ziņa ir, ka to visu var mainīt. Labs NLP speciālists atrisinās vienā seansā. Lai izdodas!

AveneSarkana  PS betp irmais priekšnosacījums jebkādām pārmaiņām - viņam ir jābūt pārliecībai, ka mamma viņu mīl un pieņem un pilnībā atbalsta tādu, kā viņš ir - ar zeķubiksēm vai bez.

Viliendi  Un Tev pašai nekādu domu šajā sakarā nav???Līdz kādam viņa vecumam gulējāt vienā gultā?

adamsone  Kāds dēls ir, ar tādu jādzīvo. Zeķubiksēs ir siltāk un ērtāk, nekas neberž, pie mums vīriešu zeķubikses, nu tās, kurās pačurāt ērtāk, nevar dabūt.
Nu var, protams, testies pie visādiem sikolohiem un sataisīt no visa lielu brēku.
Bet vispār šķiet, ka te drusku ož pēc provokācijas.

Bazhix  Nevajag uztraukties - dienās būs baletdejotājs! :)

Liigucis  Negaidi no ābeles bumbierus!:)

neko  Nuss, ja orientācija iespējams ir iedzimta lieta, tad ideja ka kaut kas tāds kā zeķubikses vispār ir virsū velkams pilnīgi noteikti ir audzināšanas/subkultūras rezultāts. Skotu puikas no bērnības tiek iemācīti (arī) svārkos staigāt.
Gan jau pati vien to viņam būsi samācījusi. Iespējams banāls vīrieša trūkums puikas dzīvē, no kā mācīties un ko ko kopēt.

HOUSE  Humora pēc, tas varētu būt normāli, gados tā pēc 90!

Gvena  Nu tāpēc,ka zeķubikses ir tikai sievietēm,lai modes indusrtijas gudreļi izdoma tādas arī vīriešiem un jautājumi neradīsies.Mazi bērni tak staigā zeķubiksēs,gan puikas,gan meitenes!

988  Spriezu ta: par cik autore, Agnese, optimalais vecums 35 g, nesniedz tuvakus paskaidrojumus, nakas pielaut adamsones izteiktas aizdomas par provo. Tapat ari skaidrs, ka, ja nav provo, tad "apaksa" var but maza problema, par ko jau seit cien. kolegi izteicas. Es pers., nerisketu ko ieteikt, parak delikats jautajums, uz kuru atbildi labak nemeklet izklaides foruma, bet valsirdiga saruna ar delu, tad ar specialistu

valmierietis333  Kāda vēl diskusija !?
Kārtējā bumbumbotāja izaicinošā tēma !

- Nākamreiz cepot sievietes profilu , neaizmirsti par teikumu uzbūvi , ja pats nezini ,kas tie par zvēriem ,tad vismaz pajautā gugles tantai , tai noteikti vajadzētu zināt !

Psiholoģiskais portrets - vecis ar fetišu + interesējas par nepilngadīgajiem - nu diez kas nav !

- Lai gan ,ko es varu zināt - varbūt Agnese ir 15gadīgs zēns zeķubiksēs , kas te meklē domubiedrus , tad vismaz būtu saprotama katastrofāla gramatikas neesamība - tā ir ,ka skolā ar ne tām lietām nodarbojas !

fargo  ak sākumā vilka mammas zeķubikses? un kāpēc bija jāļauj?

vecāku pienākums ir nepieļaut slimīgas novirzes, ja tomēr tas palaists garām, mēģināt labot novirzes laicīgi, jau tās pamanot. ja paši nespēj, jālūdz palīdzība.

kas attiecas uz tēmu kā tādu, protams feiks.

Rainstorm  Varbūt viņs seko jaunākai modei?:D
http://epadomi.lv/virietis/viriesa_spogulis/09122010-jaunias_modes_kliedziens_viriesu_zekubiks

DabasJanis  Nja. . .. grūti tagad "pedāļiem" puikas pievilināt. Nav kā kādreiz padomju laikos profeņu skolu kojās zem audzinātāja lomas aizsega.

straume22  Zeķubikses nav nekas traks. Ja velk krūšturi, tad nevisai.

Discreta  15 gados visādi brīnumi mēdz būt. Kā pats puika argumentē savu patiku?

Dimsigaretsmentolom  cerams..ir vismaz estēts..izvēlas ar mežģīnēm?:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu