Mūsdienu vīrietis - senjors...

..stādās priekšā par desmit gadiem jaunāks kā ir patiesībā, man liek uzdot viņam vienu vienīgu jautājumu, ko tu darīji visus šos desmit gadus, ka esi palicis viens bez sievietes sev blakus un kura būtu vienīgā, kas varētu kliedēt tavu vientulību, kas tik pēkšņi ir tevi apsteigusi?

Bazhix  Klau! Vari, lūdzu, vēlreiz, lēnāk, lielākiem burtiem, pieturzīmēm, tajā skaitā punktiem, un normāli strukturētiem teikumiem, lai pat tādi atpalikuši pensionāri kā es varētu saprast, par ko tieši ir sāpe :)
Es jau pusstundu lasu "vīrietis ir desmit gadus bez sievietēm, tas ir, pēc 10 gadiem paliek bez nevienas" un nevaru saprast, uz ko tieši attiecas skaidrojums pēc "tas ir" :) Laikam šis bija vienkārši burtu skaitam, lai kaut kas ir uzrakstīts - bez jēgas un domas. :)
Kas attiecas uz pārējo - ir daudz dažādi iemesli, kāpēc čalis var palikt bez sievietes. Arī pēc 10 un 20 gadiem. Tam ar pārrakstīšanās kļūdu (es zinu, ka Tu tik triviālu iemeslu pat neapskati) var nebūt nekāda sakara :)

puuuka  nu bik par daudz emociju,uzbraucienu....bet vienā gan es varētu piekrist Epifānijai....kāpēc ir jāmelo,katriem gadiem ir savs skaistums,bet,ja cilvēks melo jau sākotnēji(meklējot nopietnas attiecības),tad,kas būs pēc tam...?!?

AivarsN  Jā,Epifanij. Mani tiešām apciemo,tikko ienācu no kārtējās tikšanās. Ja kas,esmu neiroloģijas nodaļā,bet šodien gan apmeklējumiem jau par vēlu.

Viliendi  Man patika Aivara variants par ko der padomāt- cilvēks var ātri novecot ieraugot savā priekšā kaut ko tādu ko nebija cerejis ieraudzīt!(centos izteikties max. maigi)

Geisha  Ko var visu laiku cepties par gadiem, kg, cm? Viens labi izskatās savos 60 gados, cits briesmīgs ir jau 40 gados. Aizgāji, parunāji, apskatījies. Nav klikšķis? Ej tālāk, meklē citu. Par ko stress? Pašapziņa paklupa? Aizbrauc uz Turciju vai Ēģipti. Tur ar tādām teļa acīm vietējie skatās tev virsū siekalu tecinādami, ka ātri vien aizmirsīsi cik pašai gadi. Tikai galvu neatvieno no kājām, lai var laicīgi vagu paņemt. Bulgārijā vispār sapratu, ka esmu vienkārši krasavica uz bulgarku fona.

selnija_  Jautājums īsti nav saprotams, vajadzēja pārlasīt vismaz divas reizes. Vienu varu apgalvot noteikti: riebjas meļi un labi vien ir, ja izdodas ātri tādus atkost. Jebkurš cilvēks meklē savu laimi un lai veicas visiem, bet ja iepazīšanos sāk ar meliem, nav labi.
Kāpēc kādam gadiem ilgi nav draudzene, tam var būt daudz un dažādi iemesli.

mikse  ES sapratu tikai līdz pirmajam komatam. Tālāk sievieti laikam pārņēma tik liels Sašutums, ka loģika padeva vagu. :D

pomerance  ko tu gribi pateikt, pati saproti? kur tā sāpe?

havjiers  vienīgais jautājums pēc vecā čaļa lūguma ,bet ne viņam .nežēlīgi .

CallaLily  kas par amēbu, neatšķir senjoru no seniora
Latvijā krāpties ir cienījami. Vācu iepazīšanās sludinājumos izskatās, ka visi (vismaz ģenētiskie vācieši noteikti) raksta patiesību un tikai baltu patiesību, jo TUR par šmaukšanos ātri var nokļūt izolācijā! Ja vācija pievienotu Latviju, visi mūsu korumpanti gadiņus 20 skatītos uz rūtainu mēnesi:

adventure  nu ar bulgāru uzmanību lepoties nebūtu prātīgi, sapīsies ar tādu, tevi pat nebūs nevienas , kura tevi apskaustu. pati trāpījos uz viena kuģa ar bulgāriem, un būdama labā noskaņojumā, atņēmu arī sveicienu, pēc kā gan vairs lieki neklejoju apkārt, fotografējot jūru, kā parasti daru:)

MrJones  Shoks par to, ka viirieshi ilgus gadus speej pavadiit "vientuliibaa" ,buutu nevietaa....tas nav nekas jauns..Viirieshi agraa jauniibaa, tie kas ir meegjinaajushi kljuut par labiem teeviem, godaajamiem gjimenes cilveekiem,..kaut kaadaa briidii vinji tiek paarsviesti paar bortu. Viirietis...,ko viirietis,,.protams turpina dziivot taalaak,,..pameklee veel kaadu iepaziishanus,,..izdara savus secinaajumus un pieveershas citaam lietaam!
Es pats 6 gadus biju iestridzis..ja taa var teikt, vientuliibaa...tikai tagad briinumainaa kaartaa esmu attieciibaas...,ja nebuutu tik Jauka un saprotosha buutne, tad iespeejams veel kaadus 4 vismaz turpinaatu vilkt taadaa pashaa rezhiimaa!
Tas, ka viirietis ilgu laiku iztiek bez attieciibaam, absoluuti neko par vinju neliecina,..varbuut vieniigi to, ka sieviete uz doto periodu, nav vinja prioritaashu pirmajaa desmitniekaa..?!

Balzamine  nu nez, cik tas racionāli, mest miskastē savu laiku, lai nekad neredzētām personām pūderētu smadzenes. un ka vēl tas izdotos! bet tā...iedzer nomierinošu tējiņu, mr jones, ieej siltā vannā, dari vienalga ko, bet ne nākamo komentāru, lūdzu.

av2  mullkkiibas galiigas raksti.

Aranija  Ja viņš anketā nemelos, tad uz 20 gadus jaunākām būs grūti cerēt, bet tā, 60 gadu vietā ieraksta 42, vai 70 vietā 49 un droši iet uz randiņu, cerot pārsteigt ar savu bagāto dvēseli. Un te pulka, kuras apgalvo, ka interesē cilvēks, ne gadi. Lūdzu, tālāk viss kā pa diedziņu.

AivarsN  Mr.Jones. Tieši tā! Ja vīrietis dzīvo viens,viņš varbūt tikai nav atradis īsto sievieti,jo pēc vairākām neveiksmēm ir kļuvis piesardzīgāks. Un vēl kas. Aplūkojot sieviešu anketas,es rūpīgi izvērtēju,vai esmu viņai atbilstošs.

Nerons  Autorīt!
Neuzrunāju vienaudzes, jo paskatoties uz tādu vienaudzi, kā jūs godātā k-dze, man ir uz pus6...un Viagra vairs nepalīdz:(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu