vai nebūtu mazliet jāpacenšas pie sava profila noformēšanas?

foto industrija ir digitalizējusies, viegli pieejama, bet bildes nu tā, nekādas.
Kur nu vēl runāt par profesionālām, studijas bildēm...
Ja cilvēks vēlās iepazīties, vai nebūtu mazliet jāpacenšas pie sava profila noformēšanas?
p.s. jautājums nav par troļļu un vecmēbeļu profiliem. :) (coffee) (peace)

Tuftalogs  Vēl forši būtu pie tiem smukajiem rāmīšiem arī audio noformējumu. Nu tur atver anketu, sirsniņas, puķītes un kāda smuka dziesmiņa sāk trallināt... nu tur no Disneja multenes par Sniegbaltīti piemēram, jeb ja kāds ozabočennijs, tad uzreiz hardkore traha bļāvieni. Lai kolēģi arī zina pa kurieni ložņā...

fargo  studijas bildi ne, labāk bildes, kas ir saprātīgi tuvas reālai ainai. tāpat, anketai vajadzētu būt vismaz kaut kādam tekstam, lai vēlām barišņa nesūdzēdzos, ka raksta "čaukāiet :)". padarīt anketu kaut cik personisku nav nemaz tik grūti.

coldlands  Video ar varētu. Bilde ir bilde, bet video, kur tāds 60mit gadīgs tantuks, bumbierenes, vai naksnjuha, stāvēdama uz celjiem, suta bučas, un no mutes tādas zīmētas, sarkanas lupas, sirdis, un skaņojas, mca, mca.

piparbecinja  Man kādreiz bija fotoateljē taisīts foto. Tagad drīkstu bez - kā vmb. :)

Sallija2  Es pievienojos coldlandam un pieprasu video uzrunu. Tajā autors lai izrāda savu māju, mašīnu un pastāsta par hobijiem. Var arī ledusskapi izrādīt un dažus kadrus no darba vietas. Pēc parauga kā tv šovos stāda priekšā potenciālos kandidātus. Var arī no sporta kluba reportāžu, ja nu tur kāds,smuks draugs gadās, tiem arī vēlams sižeta laikā uzkarināt plāksnītes ar viņu telefona numuriem, nu tā lai viss ir efektīvi un progresīvi.

av2  kaadas 20 daamas ir ar smukiem profailiem te, nu vienkaarssi gribaas uzralstiit, bet taas...kaajas, plikie , apgrauziitie apallumi un.......nu nezinu.Vislaabaais ir pusplika bilde, un iepaziities neveelaas :))

typhoo  Ja sieviskjis ieliekot savu bildi nespeej pat to sagriezt no horizontaala vertikaalaa (normaalaa) staavoklii, tad tas tikai liecina par vinjas auGsto intelektuaalo potenciaalu... :( Par maakslu un foto kvalitaati tur ir pilniigi lieki diskuteet. Tikai kaklu var pamezgjiit.

leopardine  typhoo, ja bilde sagriezta tā ir pazīme, ka bilde ir oriģināla autores pašas veidota. No telefona tā podziņa pagriezt bildi nestrādā. Pilnajā oho versijā var pagriezt, bet mobilajā nevar. Tāpēc pēc sagrieztas bildes var secināt, ka īpašniece nav viltojums un ir mobīla.

elsa  /ievelk savu vecmēbeles profilu/
Tev pašam gan izcili perfekts profils, ja kas.:DD
Jāiesaka adminiem iemontēt te melu detektoru, lai visiem par visiem viss ir skaidrs.:DD
Ja runājam konkrēti par bildēm,tad bildes ir atbilstošas katrai kategorijai. Un katrs uz to raugās savādāk. Personīgi es uzskatu, ka ir tikai normāli, ja iepazīšanās profilā katrs liek bildi no savas ikdienas. Saprotams, mazliet piepušķotu. Nevis studijas vai profesionāļa bildētu bildi. Jo daudz maz zinošs fotogrāfs nobildēs da jebkādu cilvēku da jebkādā iepakojumā daudz maz skatāmi. Un te nu var gadīties ne tie vēži ne tajā kulītē.:DD

Postremo  nu bet tak ir privataa sarakste, kur var sasuutit viens otram kaadas tik grib bildes.
Profailaa ir tikai pamatinformaacija, un tad arii....nu kam var ticeet muusdienaas.
Taapeec, ja cilveki ir uz taa vina villnna, ir privaataa sarakste.

AivarsN  Ideāli būtu pa pliko,bet cenzūras aizliegtās vietas piesegtas ar šodienas avīzi,vai žurnālu,kuram salasāms datums.

Mela  jāaa, piestrādā pie profila, satiec dzīvē un zaudē samaņu ieraugot kaut ko absolūti atšķirīgu..... :D :D :D
demoniski smiekli

AivarsN  Savu sirdi,jeb dvēseli izlikt apskatei būs sarežģīti,bet labs,izteiksmīgs foto var šo to pastāstīt. Ja jau acis ir dvēseles spogulis,tad kāpēc tās jāslēpj aiz melnām brillēm? Vai tad tiešām viņa tik briesmīga?

dzintars45v  Priekš kam,dzīvosi jau ar dzīvu cilvēku,nevis fotošopa bildi,manuprāt labāk ka bildes atspoguļo,kādu cilvēka aizraušanos,piemēram uz ričuka,vai arī pie telts ugunskura gaismā,tas jau daudz pasaka par cilvēku...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu