Kaapeec sievietes meklee iepaziishanos ar aiznjemtiem onkuljiem?

Paaraak biezhi negadaas, bet kaadreiz,,..pa retam...sodien bija 2x dienaa, taapeec, izdomaaju uzdot sho jautaajumu.
Tipa, testee na prochnostj...vai prosta zinjkaare,,..jeb nu ir taadas sievietes, kuras labpraat gribeetu no citas aizvilinaat pie sevis?
Par viirieshiem, mees zinam..,ka taa notiek, bet kaa ar sievieteem, jums ari taads vellninjshs iekshaa..?!

neko  Tak jau izklaidei. Bez tam vienmēr jau var pateikt arī "nē, neinteresē":)

sannda  Es arī domāju, ka provokācija. Priekš kam normālai sievietei pie pilna prāta aizņemtu?

Vanesa15  Normāla sevis cienoša sieviete nelīdīs svešās laulības gultās. Nu varbūt vēl precētās kraiņakā, kurām vīri nespējnieki, un tad lai nav jāstaigā pārgribējušām, tad aizšmauks kaut kur.

Bet ir jau vesels lērums izmisušo, kas pat nepainteresēsies un nenoskaidros, brīvs vai aizņemts. OOOO, ka tik pievērš uzmanību

dzozefinaups  Ja nnemam no aspekta-ka normaalie,feinie,korektie-ir pie vietas,taatad aiznnemti!-Ja briivie nevienam nevajadziigi,vai gatavie nnunnas,staigulli....-ir neinteresanti,tad ko lai izveelas?! Piebildiissu,ka manis nosauktajos-abos grupeejumos,ir iznneemumi..... Vieniigi,ar pirmajiem ir par ko parunaat,dziives uztvere stabila,savukaart otrie-tik ilgi ir mekleejumos,ka palikussi truli.... Bet atbilde uz jautajumu-nee-preceeti nav vajadziigi,lai dziivo laimiigi savaas attieciibaas!!!! Ja tomeer ssajaas attieciibaas viss jau ir miris,sakaartojiet papiirus....un uz prieksu..... :)

LaskovijMerzavec  Vanesa15 ... 100% piekritu, ka normala, sevis cienoša sieviete negulsies citu laulibas gultā. Priekš tam ir sava gulta, viesnīcas un vėl daudz dažādu variantu...:)

Tessa  tapec, ka viss oho zin, ka tev ta draudzene ir virtuala, pats stasti. mazak stastiisi, bus savadak. varbut.
a varbut arii nebus.

Nerons  Pasakas stāsta autors!
Piekrītu Laskovajam :):):)

dzozefinaups  Vanesa,paziistu paariiti sieviessu,kas ir darijussas visu,lai klluutu pretiigas saviem viiriem.... Tiessi taa-pretiigas!-ar savi uzvediibu,kontroli,nnirdziigu attieksmi-un tiessi sabiedriibaa,jo maajaas taccu ir kautkaa jaasadziivo.jaakaas nauda,jaauztur savi radinni,jaaizraadaas par sabiedriibas daamu.... Un veerojot ssi viiriessa izturiibu-sabiedriibaa neiztureeja-sievu nosaucot par kuci....liec mieraa mani kuce! -briinos,kaa var terorizeet tik feinu,izdariigu,saprotossu viirieti. Piellauju,ka ssaadaas attieciibaas nav nemaz tik viegli izsskkirties,un,kameer viss procesaa-tad nu kaveejas ssaadaas vietaas.. Un dziivojot ar taaadu idioti-lauliibas gulta ir tikai matracis....-nekas vairaak... Nav vienmeer vainigi tikai viiriessi! Arii starp mums ir ruudiitas maitas un izmantotaajas!

Tuftalogs  Tāpēc, ka dažām ar izvēlīgumu ir kā ir...

inaralaima  Tas aizliegtais auglis jau vienmēr saldāks....aizņemtie ir interesantāki,dāsnāki,bet dažreiz arī nesasniedzamāki.......

IlonaB  Aizņemtais onkulis tagad savas akcijas ceļ. Ja rūpētu esošās attiecības, tad šādu atklāsmju nebūtu, pasaudzētu savu sievieti un nestāstītu, ka re, kā mani citas grib.

mikse  Lai aizņemtajiem onkuļiem būtu par ko brīnīties laikam.

bumpastiks  Ir dāmas un kungi kas nesmādē nekādus produktus,ka tikai dabūtu ko uzkost un ir kam vnk interesanti,azarts,pievilina pats atņemšanas process,bet kad dabon tad gadās ka trofeju nemaz vairs nevajag.

ne_meklejumos  Ja vīriets nav pietiekami aizņemts, atliek laika izklaidēm, ceļojumiem un citiem priekiem, tad atzīstams par labu esam. Aizvilināt var suni ar gaļas kumosu un ar ne visus, bet vīrietim pašam galva uz pleciem, pats meklē un atrod saprotošu, sev piemērotu sievieti, ja mājās neklapē vai nedzīvo kopā.

Geisha  Nu ka tik ar akmeni kādam trāpīt. Ir ģimene, kur ir bērni, kredīti un kaut kāda iemesla pēc vīrietis ir mazspējīgs, bet sieva griboša. Tad ko darīt? Uz mēnesi kaukt vai uz žoga lēkāt? Un citā ģimenē ir pilnīgi pretēja situācija vīrs varošs un gribošs, bet sieva ar mūžīgām galvas sāpēm. Kas krimināls, ja šie abi gribošie kooperējas? Kurš te ir bez grēka, pūkainīši?

voldemars123  Un ka vel laiz ar aiznemtiem veciem,jo vinam ir trumpis,ja padarisi grutu,vina pasudzesies Tavai sievai,un lauliba pajuks,aplaisisi ar kadu slimibu ,tas pats Tevi gaida.
Jo precetie brivu sievieti apveltis ar ziediem,komplimentiem un dasni izmaksas kadu lielisku vakaru sika vieta,un maigi,saudzigi samiles ka to sieviete velesies un bus apmierinata ar briniskigi pavadito laiku,seks bez aizspriedumiem,vai ari ne.Bet 100% garantijas ka nebus sekas,ja satiks gudru,milet protosu virieti.

NL_O  Tāpēc, ka aizņemti onkuļi ir pierādījuši, ka spēj ko paveikt; atšķirībā no MrJones, kuram nepietiek naudas, lai savus murgus varētu uzrakstīt piedienīgā latviešu valodā.

Postremo  sievietes meklee viiriessus, un tantAs meklee onkullus, tas pirmkaart.
Otrkaart, kur ir problema??? Probleema ir tikai tiem idinniem, kas appreceejussies, un nu var atslabt....paliek resni, slinki, sex nafig vajadziigs , muuzzikaas galvas saapes, vai naak miegs utt. Un tad jau protams , ka ir lloti jaauztraucaas, kad sieva/viirs....atradiis kaadu citu. Tiem kam otrs aiziet pa kreisi , vajadzeetu iegaumeet, ka pirmkaart vainiigs esi PATS.

Monitors  Esmu normāls aizņemts čalis un šeit esmu tikai paunāšanas pēc un man neviena neraksta.
Sex unemeklēju,līdz ar to,meitenes,nelieciet visus vienā maisā!;)

Pillerina  Nu gan jautājums... Gultā tak nevelku nevienu. Kāpēc lai neiepazītos nejaušības pēc arī dēļ lietišķām attiecībām?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu