Vai došanās uz randiņiem... nekļūst par tādu kaa aizraušanos?

Dzīvoju, straadaaju, cenšos visu paveikt, sakopt, paspeet utt. Reizēm pietrūkst laika atpūtai... randiņi prasa laiku, saplaanoshanu utt.utjp. Ja zinu, ka vakarā jutīšos nogurusi, randiņam atveelu citu laiku... Bet manuprāt dažiem viss notiek kautkaa citādāk...hopsh netaa iechekojaas, hopsh randiņu sarunāja, hopsh jau atpakaļ Oho...vai randiņos ieshana var kluut par hobiju? Cik daudziem tā ir?

Mela  ja žēl laika, tad nav ko tērēt tādām lietām

Vaukskis  Došanās uz randiņiem noteikti var kļūt par aizraušanos ! Dziedātāja Teilore Svifta reiz teikusi, ka viņas hobijs ir iešana uz aklajiem randiņiem un dziesmu rakstīšana par bijušajiem puišiem. Neesmu nekur internetā vai citos plašsziņas līdzekļos redzējis aptauju par randiņiem kā hobiju, tādēļ grūti spriest, cik daudziem tas tāds ir ! Nav noslēpums, ka, dodoties uz randiņiem, nereti nepieciešami arī samērā lieli finansiālie līdzekļi, kas īpaši Latvijas apstākļos varētu būt problēma.

minnijai  Randiņošanai/pērļu atsijāšanai ir vairāki etapi. Tas, kur tu esi gatavs kaut 3 randiņus izkārtot vienā dienā- tas ir tas entuziastiskais. Tu vēl ceri :)
Tad ir nākamais, kad tu sāc BAIGI izmeklēt kandidātus, pirms izlem satikties.
Un trešais ir tas, ka par randiņi3m negribāa vairs pat domāt, jo viss ir tiktaal apnicis, kanosped pohu "iepazīties nevēlas" un paliec soļa attālumā no izdzēšanās no iepazīšnās portāla.
Mana atbilde- randiņošanās ir pārāk nogurdinoša, lai to varētu dēvēt par hobiju

solvitas  Piekrītu minnijai, tā tiešām ir. Vispirms ir entuziasms un bieži randiņi, tad nogursti no tiem neizdevušajiem randiņiem un sāc vairāk jau virtuāli atsijāt un ilgāk pamocīt, bet beigās pat ar izmeklēti izmeklētajiem negribas vairs satikties, tāds kā pesimisms pārņem. Sķiet, ka atkal jau būs vilšanās un nemaz nav vēlmes satikties. Turklāt arī par sevi stāstot rodas sajūta kā iestrēgušai platei, atkal un atkal vieni un tie paši jociņi un jau vari prognozēt reakciju, apbrīnoju aktierus, kas vienu lomu gadiem spēlē, tas ir tik depresīvi.

minnijai  Solvitas +++
tā emocionālā puse tieši tāda arī ir.

selnija_  Minnija ar Solvitu jau visu pateikušas! Ne ko pielikt, ne atņemt. Gluži mana pieredze. Nobeigumā varētu pateikt: OHO paliek kā mīļa kafejnīca, kurā gribas iegriezties gadiem ilgi, ir atmiņas par pagājušajiem gadiem, savs sentiments. Atliek vairāk pievērsties dzīvei tur ārā.
Un vēl: ar gadiem paliek žēl bezjēgā iztērēta laika, jo tas kā zināms, iet mazumā.

sangukuLV  Katram savs sporta veids!

av2  iisti....kaapeec randinni neizdodaas? Kas pie taa vainiigs parasti - pats, vai tas otrs ?
Par jautaajumu preciizi, nee, tas nevar buut hobijs, jo hobijs garanteeti sagaadaa cilveekam patiikamums mirkllus tomeer , bet randinnossana, cik saprotu no lasiitaa, parasti ir..galiigi garaam oHo iedziivotajiem :(

minnijai  av2
Nav obligāti kādam jābūt vainīgam, lai randiņš neizdotos. Pārsvarā, tā ir parasta cilvēku nesaderība, uzskatos.
Bīstami ir arī tad, kad randiņi izdodas, un ir otrie un trešie un piektie, bet tad kaut kadu iemeslu dēļ kaut kas apraujās, un cilvēki iet katrs uz savu pusi. Atkal nonāk tur, kur bija iesākumā, un atkal viss no jauna...

av2  minnijai - zinu, zinu .
Vieniigi, it kaa pirms randinnaa tak cilveki..aprunajaas sarakstee, un reizem krietni ilgi. Es pat teiktu, taas , ko esmu dziive saticis no oHo, paziistu lloti labi..liidz nianseem. Taapec varbuut nav bijussi taada iista vilssnaas nekad.

minnijai  Nu hmm, man jau arī liekas, ka es tos galvenos topikus atrunāju līdz niansēm. Uz papīra jau vienmēr viss ir skaisti :) realitātē ir gadījies visādi.
Piemēram, man vīrietis stāsta, ka gadu ir šķīries no sievas, satiekas ar bērnu utt un viss uķi puķi tur. Kad pēc vairākiem randiņiem nonāku viņa mājvietā- tur viss tā "aizdomīgi" sievišķīgi liekas. Ģimenes fotorāmji uz katra soļa, kāzu albums zem tv, izmeklētas puķes sastādītas podos, visāfi tādi floristikas dekori utt. Hoķ ubej- ir pārliecība, ka sieviete tur itinbieži uzturās. Un jā, tipa dzīvo blakus poģī, atvedot bērnu, uztaisa vakariņas un tagad viņai saplīsusi veļasmašīna, nāk pie viņa mazgāt drēbes un tā. Bet ne kas starp viņiem nav :D
Nu es nenoticēju. Pat ja viņš stāsta patiesību- es tā nevaru. Un man tas liekas pretdabiski.
Un tāds ur tikai viens piemērs, kad tu jau esi apradis ar otru un pielaid sev tuvāk, sāc plānot šo un to uz citām reizēm...bet nesanāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu