Kāpēc cilvēkus tik ļoti interesē citu intīmā dzīve?

Ideju pasmēlos no iepriekšējās tēmas autora:)
Es nerunāju tikai par šo portālu,bet vispār.Pilni portāli ar ar dažādu slavenību intīmajām detaļām.Kas ar ko pārgulēja.Kas ko piekrāpa.Kādas krāsas apenes uzvilka un t.t.Ja tā padomā,nu pilnīgi nevajadzīga informācija.Tikai kāpēc cilvēkiem tā interesē?Kāpēc patīk lūkoties pa atslēgas caurumu cita guļamistabā?

dzozefinaups  Bum,te ir izklaides portaals..... laikraksti,un TV....arii ir izklaide.... un citu sex novirzes-arii ir izklaide (veseliem,un sapraatiigiem cilveekiem)... Tad par ko taads sassutums? Ja cilveeks publisko savu intiimo dziivi-nu nav vinnam pilns rublis!!!-lai tas buutu kaads nabadzinnss,vai slaveniiba! Un tie,kas luur pa caurumu-citu gultaas-visnotall arii nav veseli.... Taa ka ,Bum,nedusmo-davai zzikk druzzno.... :) (kopsavilkums-te ir tik daudz stulbuma,nu negribaas domaat,ka visa sabiedriiba ir nepieskaitaama)

neiet  Ļoti dīvaina situācija. Nevienam neinteresē citu privātā dzīve, bet žurnāls ar šādu nosaukumu viens no pirktākajiem. Varbūt nopērk un vaļā neverot riebumā novēršas. Ak, jā, te taču Latvijas elite pulcējas, kura nekad, ne mūžam. Tikai tos nejēgas pamācīt naski. Nez tas pieder pie labā toņa, jeb tomēr nē.

gertrude  cilvēki ir dažādi (un labi , ka tā). vienam patīk pētīt adījuma musturus, otram citu privāto dzīvi. saka jau, ka cilvēks visvairāk interesējas par to, kā pašam dzīvē pietrūkst, tātad, Bumbum, kāpēc Tevi tik ļoti interesē, kāpēc dažiem ļaužiem interesē citu privātā dzīve?:)

inaralaima  Mani neinteresē Nemaz.

leandro  Taapeec ka ar saveejo kaut kas nav kaartiibaa,paeedis suns cita bllodaa neskataas!

_Krasula_  Vairāk jau nu interesē privātā nevis intīmā dzīve un tās ir divas dažādas lietas. Un tak ne jau parastu nepazīstamu cilvēciņu, bet patiešām spilgtu personību dzīves līkloči. Ir taču interesanti, piemēram, kāds iemīļotais aktieris/-aktrise ir reālajā dzīvē. Kāda viņam ir gaume, hobiji, raksturs, stila izjūta un tt.

Nightrider  Kad savas dzives nav, tad jajaucas citu dziivee.

Vanesa15  Neinteresē

likky666  Daļai tāpēc, ka savā dzīvē nekas nenotiek.. Daļai tāpēc, ka nezina kas un kā dzīvē darāms - grib kko mācīties, gūt priekš sevis, jo nav neviena no kā mācīties. Tā arī rodas šī klišejiska domāšana - fuu kādus zābakus.. nu kas tādus velk? - raksta autors un pārējie līdiz velk un tā visiem iespiežas prātos, ka tie zābaki ir nesmuki, lai gan patiesībā nav ne vainas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu