Vai ir jēga noskaidrot kāpēc un tagādināt par sevi?

Uzzināju, ka viens džeks, kas mani pameta bez kāda paskaidrojuma jau pēc 4 četriem mēnešiem satiķas ar citu. Bet varbūt pat ātrāk. Kaut arī sākums mūsu "romānam" arī bija zašibis - viņu bija pametusi dāma, ieraudzīja mani un uzreiz solīja precēt, nu tā teikt liktenis un lielā mīla. Par sevi protams man ir skaidrs - ka liktenis, bet kā var vienkārši tā pamest pēc tam un pēc dažiem mēnešiem jau ar citu tāpat? Vai vīriešiem vispār nav dziļāku jūtu? Pie kam nebija jau tā, ka es viņam nedevu un nesolīju. Tagad domāju, nu skrobe, vajadzētu kaut ko sirdi plosošu aizrakstīt, tā lai viņš jūtas vainīgs. Bet vai ir jēga? Vai tā nebūs sevis pazemošana?

si_mona  Tomēr kad buusi pielējusi pastkastīti, uzvelc savu foršāko kleitu un kurpes, iesleedz mīļāko dziesmu austiņās.... Un taa skaisti un cēli noej viņam gar degunu...lai labi apskatās, ko pazaudējis ir...
...;)

si_mona  ...ja proti... pieskaņot košas zeķubikses... uz priekšu!!!... Un... taa lēnām un cēli... gar degunu... :)

riebekle  Kāpēc vajag ieriebt? Par ko? Ka tevi neprecēja un citu atrada? Un kā ieriebsi? Padomā - ja jūs būtu mainītās lomās - ko tev nozīmētu tas otrs, kuru tu neizvēlējies? Pa lielam neko - nu atkratījies no viņa un atradi sev citu, un varētu tas atkratītais lēkāt un censties tev kaut kā ieriebt, bet cik daiļi tas izskatītos? tas būtu nožēlojami.
Mierini sevi ar domu, ka tev liktenis ir paredzējis ko labāku un viņš lai saņemt to, ko gribējis. :D Tā reizēm ir labākā atmaksa. :)

Mela  Pareizi Sallija uzrakstīja :) Man uzreiz paralēles novilkās ar viagras vīru, kuram pēc otrā randiņa panesās - tu mana karaliene, es tavs.... nu un tad pēc literārajiem varoņiem - Otello, Dezdemona, Dulcineja un Dons Kihots :D Es tik brīnos, kā var tik ātri .... nu ir tak jāsaprot kas tajā paurītī, kas vēderā :) Noticēt kaut kam tādam.... nu ja, sievietes jau mīl ar ausīm ....
Bet nu jastiprina tā ausu muskulatūra, jādzird, bet vai jāklausās... nezinu, ne jau uzreiz...
Un kā tad, furnitura, Tu gribi atriebties? Domāju, a šitiem tipiem viss kā pīlei ūdens, sev gan pāri nodarīsi... uzspļauj, iesper un aizmirsti... nav tā vēts ;)

si_mona  Nee, F..., Tu esi pietiekoši jau cietusi... izpriecājies uz nebēdu... dari to, kas Tev sagadaa baudu...un ja nesasniegsi iecerēto, vēlāk buus, ko atcerēties... Zinu sievietes, kas saak ar labu frizieri... :)

pawermen  Patiik man taa furnitura:) oho darbiniece

coldlands  Atriebjas tik tie, kam dzive drūma un pelēka. Pārejie,novēl otram to labako.

Vanesa15  Sallija2
es tevi vienkārši mīlu par pirmo postu, kur vēl precīzāk.

Varētu tikai piebilst iz vērojumiem no dzīves, ka babņiki parasti visu atstāj pusratā, nepabeigtas attiecības, nepateikti iemesli, pazušanas kā akā... Tas tā, lai vienmēŗ visu striķu trūkšanas gadījumā vai badalaikos būtu atpakaļceļš un varētu turpināt savus minhauzena stāstus, kādēļ tad nabadziņš bija pazudis vai aizgājis. Ir jau daļa, kas arī paņems atpakaļ, un tic visām tām sastāstītajām muļķībām, lai gan donžuāns sen jau pa to laiku aplaimojis duci citas. Atpakaļpieņemšana un atgriešanās 99% parasti ir uz īsu laiku vai vienreizēji. Apsildīs degunu, iztukšos riekstus un prom atkal būs. Atkal ar saviem pasaku stāstiem.
To nevajag uztvert personīgi, tā viņi dara un tas ir viņu iestrādāts stils.

Un vēl, babņiki neparasti ātri sāk mētāties ar visādiem mīļvārdiņiem, saulītēm, zaķīšiem un bučiņām. Par tukšiem solījumiem vispār nerunājot. Ir jau ne mazums sievietes, kas uz to uzķeras un viņi to zin. Labi psihologi un pasaku stāstītāji.

Epifanija  vai tik tas nav tas pats eksemplārs - draugs ar tiem diviem bērniem kinoteātrī, kas stāsīja Sallijai2, ka sieva pametusi un gribēja saštukot vienu maziņo, fiksiņo ha ha..:D
tad jau sanāk, ka tas te visas uz sava iesma grib pagriezt karuselī :D
aizsūti viņam labāk lielo dildu, kā brīdinājumu, oj nemagu!:D

edding  Man kā Pawermenam, patīk furnitūra. Un patīk, ka pabesī tos, kuriem šķiet ka viņi gan interesantas tēmas ieliktu. Tikai tēmu kā nav tā nav.

gertrude  Skroderdienu Antonijas balsī:,,vai es viņam solījos, vai es viņam solījos!"

piparbecinja  Minnija, ja vaina būtu tikai keksā, tad autorei nebūtu ik mēnesi vai nedēļu jauns kadrs.

MrJones  furnitura, piedod, nevaru ierubiities teemaa,,,.jo ir aizdomas, ka esi Zonde,..izmantojot ljauzhu leetticiibu, ievaac informaaciju taalaakiem projektiem,,..kaa piem., McGregora mantiibas kjidaasana, u.tml. ...es domaaju, tas ir vienots tikls ar saviem agjentiem, kuriem ir katram savs uzdevums!

Dzhaz  vis ir ļoti vnk! tu nepratri uztaisīt dziļo minetu jeb kārtīgi pasūkāt! tas ir tas iemesls!

Dzhaz  vuispār furnitura varētu būt kārtējais feiks,kas apmierina te dažas dāmītes,kā piemēram sallija2 utt.,kuras nav dabūjušas pēdējos desmit gadus ! ;D

reached  Dzhaz, Tu ari pēc dabūjuša neizklausies. Laimīgs vīrietis nesapņo par dziļo minetu.

helgucis1  Nu, gan sasmīdināji par to atriebšanos. Nu, nebiji Tu viņam vajadzīga un laikam jau pareizi arī darīja, ka pameta. Cilvēks ar tik ļaunām domām īpaši nav nevienam vajadzīgs. Neviens mums nepieder un vajag priecāties par to brīdi, kurš ir bijis, ne kalt atriebības plānus. Atriebjoties jau tikai pazemosi sevi un nekādu cieņu, vai nožēlu no tā aizgājēja jau tādā veidā nesaņemsi.
Es pat šodien satiku savu bijušo dzīves draugu darbā, ar kuru nodzīvoju 10 gadus, bet jauki parunājām un katrs devāmies pa savām darīšanām.Neceļam , ne scēnas, ne kā savādāk otru ietekmējam. Jauki un varbūt, ka tādā veidā pat ir vairāk žēl, ka otra kopā vairs nav, nekā būtu viens otram zāģējuši, atriebušies u.t.t.

cappucino  Es no sākuma domāju, ka tekstu uzrakstījusi kāda pusaugu meitene... Kaut gan, pārdzīvojums jau paliek jebkurā vecumā. Psihologi droši vien teiktu, labāk izkliegt izrunāt to problēmu, lai paliek vieglāk. Sevī turēt arī nav labi... Es pieslienos tiem, kas saka, ka kaut kas foršs jāizdara pašas labā! Frizieris, nadziņi, labs koncerts, ceļojums, pastaiga, klačiņa ar draudzenēm, kas sen nav satiktas... Galvenais piecelties no tās emocionālās bedres un pievērsties kam citam. Tā izsekošana un izzināšana, ko tas otrs tagad dara, neko labu nedos. Uz priekšu, furnitura, Tev viss vēl ir priekšā! :) Un kad Tu tāda foršiņa, aizrautīga, sapucēta darbosies, tam pametējam acis būs uz kātiņiem, bet Tev viņu vairs nevajadzēs! Tā būs vislabākā atriebība un sajūta pašai... :)

sakka  Tavā vecumā- ieriebt...muļķīgi!Bērnu spēles,pat saprotu kāpēc viņš aizmuka,droši vien visās lietās esi zosīga.Par ko riebt,par Tavu stulbumu,ka neredzēji kas viņš ir.Aizgāja vienreiz,patrāpīsies atkal labāka,aizies otreiz-prātiņ,nāc mājās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu