Vai ir iespējams pierast un varbūt pat iemīlēt to kas nepatīk?

Izvēle jau tā nav liela un manā vecumā pat niecīga.Gadās man patīk,bet es nepatīku.Vai arī es patīku, bet man atkal nepatīk. ja vecis ir strādīgs,nedzērājs,nepīpētājs un vispār kārtīgs cilvēks,bet nepievelk kā vīrietis.Vai ir iespējams,ka ar laiku var iepatikties?

Geisha  Es ar nepatīkamu nevarētu. Tad labāk vienai nekā ar nepatīkamu.

ne_meklejumos  Nepatīkams cilvēks nav jācenšas iepazīt, pieradināt vai pieņemt par labu esam, nekas tur nesanāks.
Ar nemīlamu, bet citādi foršu cilvēku, ja vēl kaudze kopīgu interešu, var bez bēdu.

Danaja  Nepatīkams cilvēks nevar būt pat mans draugs, kur nu vēl dzīvesbiedrs. Šis nu reiz ir jautājums kurā nemānu ne sevi, ne otru.

iblaze  tas ir iespējams, bet kāda ir tā iespēja. . bet jā, nav grūti iemīlēt labu cilvēku ar vērtībām, pat ja nav tie taurenīši. pie izskata var pierast, bet kautkādām simpātijām ir jābūt, lai nav tā ka tev pretīgi paliek intīmākos brīžos. es sāktu ar draudzību, un lēnām ietu uz priekšu vērojot kā lietas attīstas.

MrJones  Iemiileeshana noziimee, klikshkjis pa galvu un tad viss patiik....ja jau saki, ka kaut kas nepatiik, tad shis sitiens vnk., nav bijis (neesi veel apreibusi)...taaka, tavs jautaajums ir ´´ciinja ar veejdzirnavaam´´,,..saakt ar nepatiikamo un paariet uz patiikamo..? .taa parasti nenotiek!

Fuuters  Mīlestība ir nepastāvīga, brīžam tu mīli vairāk, brīžam ne tik ļoti, dažreiz pat nicini

Mailija  Dzīvē jau visādi var gadīties,ka sākumā nepatīk un iepatīkas pēc tam.Bet nu paļauties uz to nevajadzētu.Var sanākt gan sevi mocīt,gan to otru maldināt.Jo draudzībai pietiek ar to ka labs cilvēks,bet attiecībām nu vajag gan kaut ko vairāk.

Edgars37  Gvena;), ja tu veci parezi apraksti, tad vinam, ka minimums, ir savs dzivoklis. No sejienes, kadi vel sapni par kopdzivi? Tu pametisi savu, jeb vins savu, lai dzivotu kopa? Max, kas tev spid sai gadijuma, ir paviesoties pie vina, kopa kaut kur aizbraukt, tas a viss un tur nu nekadu lielo patiksanu i nevajag. Piemers - viens vecis gribeja manu mammu sava maja par saimnieci;D, a vina vinam skaidri pateica - A kas manu maju kops? Ta ari romans pacibeja un vecis laikam kaut kadu iegatni laikam ari atrada, kas vinam tur maja saimnieko, ta teikt;D

Pillerina  Dzeltenā prese pilna ar šādu attiecību aprakstiem un foto...

Cafe_Noir  nē, nevar. nav iespējams. vismaz manā izpratnē

Maribella15  Nepievelk kā vīrietis nav nepatika. Var pierast pie cilvēka un tā arī iemīlēt viņu. Ja visādi ir jauks un patīkams, patīk būt kopā ar viņu. Bet ja tiešām fiziski nepatīk - ja nepatīk, ka viņš kaut kādā veidā pat pieskaras - tas nemainīsies. Tad nekas nesanāks. Un labāk nemaz nesākt tad.

KOMPETE  Noteikti var. Jaunībā.
Ja anketas dati ir patiesi, tad 60 gadu vecumā to nevar un nav vērts.
...vecu koku nepārstādīsi......(c)

AivarsN  Tā saucamā ārējā pievilcība var stipri atšķirties no iekšējās. Fiziski ne pārāk simpātiskā cilvēkā var pat pa īstam iemīlēties, labāk iepazīstot viņa dvēseli. Un sevišķi jau lielākā vecumā,jo tad no tā fiziskā ķermeņa tāpat nekas prātīgs nav saglabājies.

Zemenavene  Ja seksu nevajag tad jā! Kā draugu, kompanjonu un taml. var iemīlet un pierast un dzīvot laimīgi līdz mūža beigām :D

piparbecinja  dzīvē visādi gadās

Esther  Kā reiz, bija mēģinājums. Aiz šī mēģinājuma notika tas, ka uz to mēģinājuma laiku pati es sev sāku riebties, nevis iemīlēju.
Žmiedzot citronu uz apelsīnu sulu nav ko cerēt. Basta!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu