...esmu neizpratnē, kas notiek?

Vīrieši, kāpēc, jūs pārtrauciet uzsākto saraksti, ja sieviete vēlas, lai jūs atsūtiet savu foto, vai šis lūgums jūs kaut kādā veidā aizskar, vai tomēr zem šiem nikiem slēpjas sievietes, kuras grib tādā veidā, uzrunājot citas, izklaidēties, esmu neizpratnē, kas notiek?

KostaPinta  Manuprāt konta izraksts ir svarīgāks par foto. Tāpēc, vispirms jautāju pēc tā.

CallaLily  Kāpēc gan par mani, aija mauķelsone, hm, s, a? es nemaz nemāku tik perversu domu izšķetināt, kā tu!

HOUSE  Esmu bildes sūtījis, esmu arī nesūtījis. Man te kāda pirmajā teikumā atrakstīja- bilde ir? Ne labdien, ne sveiks, bet tā truli un vienkārši, būtu vēl pajautājusi vai ir arī nauda utt.:)) Tad nu man tapa skaidrs, viņa ir kārtējā pielaizītā pediņa uzvalkā un breolīnā ieziestām olām meklētāja. Mums nevar būt nekā kopēja ne uzskatos, ne vērtībās...kādēļ lai es sevi vēl apgrūtinātu...

Viliendi  Vai tiešām par tādiem niekiem vērts uztraukties???Kurš gribēs parādīs!:)Vienkārši.

coldlands  Cik labi, ka daudzi šejienes tantuki tik ātri parāda, cik viņas ir rupjas un agresīvas. Savādāk iepazīsties, apreci a šī tev na, dakšiņu vēdera.

iblaze  kautkādi truli vīrieši tev gadās. dzīvē iepazīties ir vieglāk, un foto arī nevajadzēs.

AivarsN  Coldlands to lietu apgaismoja. Vīrieši baidās sūtīt foto,jo ja nu trāpās tāda,kura ne tikai profesionāli lido ar slotu,bet arī piekopj Vudū?

Chris1986  coldlands, nu ja, ja vēl ar nazi, tad arī diez kas nav, bet, ja ar dakšiņu, tad pluss vēl pants par sadismu

ridzinieks  ....cik sabojāta pasaule,mazliet brīnos par sieviešu naivumu neparedzot to,ka šajos saitos ir arī ielikteņi,lai celtu portāla reitingu,kā arī cilvēki kuri patiesībā nav tie par kuriem uzdodas....ja jums nesūta bildes pārtrauciet saraksti,nepazemejot sevi,- varbūti otrā pusē vien pasmejas par jums....Novēlu veiksmi jums visām,lai izdodas sameklēt to ko vēlaties!

sangukuLV  >LaskovijMerzavec
Varbut ari es ko jaucu seciba,bet man ir pamatotas aizdomas,ka tas viss bija jaizdara pirms rakstit vestuli.

sangukuLV  Laikam raksta tie kas uzskata,ka virietim ir jabut nedaudz skaistakam par merkaki,bet kad nonak pie foto apmainas,nak apskaidriba,ja nu jums tomer nevajag merkaki!:D

Vaukskis  Skjiet, ka taa sieviete manipulee ar citas personas datiem un peecaak kaadaa briidii centiisies izvilinaat naudu, lai nozustu- ir tamliidziigas sarakstes piedziivotas.. . Tas vareetu buut aktuaali portaala, kur ir tik ljoti daudz anketu ar aizdomiigiem datiem !

Mailija  Vai nu ir vispār vērts satraukties par tādiem niekiem.Nu ja negrib,tad negrib.Es savā laikā kad iepazinos uz tādiem bez bildēm pat laiku netērēju,jo kāda jēga ielaisties sarunās pat nezinot ar KO.

dzzekiss  Vispraktiskāk ir sūtīt bildi, kur esi saules brillēs. Jeb foto no aizmugures. It kā bilde rādīta, bet uz ielas neatpazīs.

dzintars45v  Kaut kā galīgi pofig,ej kaut uz draugiem un visus albūmus skaties,interpols nemeklē un no bijušajām pa krūmiem nav jāslēpjās...D,D,D!!!

medusbite3  Nav ko veltīt laiku tiem , kam nav foto, daži no viņiem iedomājas, ka sievietei vienalga - mērkaķis vai Vīrietis...

av2  kaadas vel bildes, ej uz randinnu.

dzintars45v  Nafig ar tādu pīties,ja bildes nav,par sievietēm vēl var saprast,ja skaista sieviete,tad raksta tiem kas ir interesanti,jo ja ieliks bildi,tad rakstīs visi kam nav slinkums,ar vīriešiem savādāk,ja tev ir kas slēpjams,tad uz kādām pilnvērtīgām attiecībām tu vari cerēt,no kā tev slēpties...???

Ananda_A  20:13 :DDD

ja bildi nesūta, pieņem, ka precēts ar lielu vēderu, nogarlaikojies apsargs īsina laiku pie datora.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu