Sievieshu riciba,preteji visai logikai.

Pirms nomainiju sava anketa,iepazishanas merkus,man uzrakstija Anglija dzivojosha sieviete. Sarakste bij reta,vienreiz diena,tikko paspejam pariet uz Tu. Pekshi vina pazuda uz 4 dienam,tad nu nodomaju,ka te nekas sespid. Aizrakstiju vinai vestuli,pateicos par gandriz notikushu saraksti un noveleju vinai atrast,vinas vienigo. Pagaja vel paris dienas,vina man uzraksta,ka nee,nav tas kaa izskatas,vina labprat grib mani iepazit un piedava varbut apmainities tel.nr.
Nodomaju,ja nu tomer kaut kas sanak. Aizrakstiju vinai vestul un atsataju savu tel.nr. vieglakai,kaa vina saka komunikacijai. Nu pat jau 4 dienas,kaa atkal pazudusi
Tad nu nevaru saprast,vai tas kads "trollings"(mulkoshana),vai tomer shi sieviete neko nemekle?

p.s. Ja kadam nepatik mana cepure,vienu maju talak!:D

Vanesa15  Sallija 2
un atkal es tevi vienkārši mīlu :D :D :D

Tie bābas ne vīrieši, kas visu atstāj sievietes rokās. Pazvani, uzzini, organizē, savāc uttt.... Puķes varbūt uzdāvināt ? :D :D :D

Liigucis  Atrod tak kādu no sava kvartāla, i pļāpājiet par

KOMPETE  Ja tu neproti sarakstes komunikaciju noorganizēt, kā tu pratīsi attiecības veidot ar personu, kas ir stipri tālu?
....ko nevar celt, to nevarēs nest......

Liigucis  ...parkā uz soliņa, bet nē - viņam Angliju vajag...

Epifanija  lūk, izmest tīklus un tajā noķert zivi, bet velkot ārā, to atkal palaist jūriņā ir vai nu neprasme vai reakcijas trūkums, kas cits atliek, gaidīt atkal... simts punkti, ka tu neesi viņai vienīgais, tas tā jaukai dienai:)

KOMPETE  Apstījos anketu, puiks pats no miglainās albionas fabrīķa. Ļoti intraverts personāžs, da i inerts.Faktiski vienīgā iespēja ko sameklēt ir - tādu pašu vietējo imigrantu darbaspēku. Pamēgini leiti vai polieti, tās tādas ašākas.Ja spēsi kļūt labs patēvs viņas bērniem, tad tevi, lēno divplāksni, novertēs. Citādi nomirīsi puisī.

Geisha  Daudzi Oho vīrieši vispār telefona numuriņus kolekcionē. Raksta, pazūd, atkal uzrodas, atkal pazūd. Sola zvanīs, nezvana mēnešiem. Tad piezvana un brīnās, ka uz pirmo svilpienu neatpazīstu šamējo. Bet es varu šo donu Mačo vispār neatpazīt, jo miroņus telefona grāmatā neturu (periodiski tīru telefonu un dzēšu liekos numurus).
Ja Tev ir viņas numurs pats piezvani. Ja nav tad cel buru un dodies tālāk.

Edgars37  11:04

...tfu, pipari tev uz meles;D, audzinas, piki dos, a kad padels babajens aptvers, kas ir BUM;D, da panems un katapultes balto patetuku zvaigznes skaitit;D

neratni_stasti  Manurpāt, kļūda ir tajā, ka gaida, ka pretējā puse vēstules rakstīs katru dienu un vairākas reizes dienā. Kaut arī man lielākā darba daļa paiet pie datora un arī mājās ir dators, es galīgi nevaru atļauties tādu ekstru kā visu dienu dirnēt pie sakariem un sarakstīties. Tieši otrādi: es augstāk vērtēju tos sarakstes partnerus, kuri parādās iepazīšanās portālā retāk, t.i., tādējādi ceru, ka viņiem ir arī kādi citi darbi un intereses bez interneta.

Vanesa15  nerātni_stāsti
ļoti liela taisnība starp citu, par parādīšanās biežumu internetā. Aizņemtiem, strādājošiem un ideju pilniem ļautiņiem nav laika sēdēt caurām dienām klabinot klaviatūru.

Un vēl viens labs rādītājs, ja cilvēks caurām dienām sēž iepazīšanās portālos, bet no viņa kāds konkrēts cilvēks pretī saņem tikai vienu vai divas vēstules dienā, tad tas ir labs rādītājs, ka tādiem cilvēkiem ir vēl 150 tieši tādi paši medījuma objekti.

dzzekiss  Gan jau izlasīja Tavu anketu (mezglā, iepazīties nevēlas) un saprata ka pārsteigusies.

iblaze  es nesaprotu, kāpēc tu esi tik ļoti ieciklējies uz vienu sievieti, pietam ja jūsu sarakste nav nekāda lielā bijusi. tev tak citas arī raksta, nēsi jau nekāds izmisis neveiksminieks. . . varbūt viņai ir darbs un nav laika tādām lietām ikdienā, nogurums, stress utt var darīt savu. realitāte vienmēr būs svarīgāka par kautkādu dinozauru saitu.

av2  4 dienas nav nekas.

losamigos  eh naivais.vinai vienkarsi ir viirs vai draugs.kaads polis varbuut.un tev raksta aiz garlaiciibas kaadaa briivdienaa kad viena maajaa..es saprotu cik izmisushi muuseejie tur englandee.vieteejaas ar muuseejiem neiet.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu