Īstam vīrietim jāpelna vairāk par sievieti?

Liigucis  Es vienmēr tā esmu uzskatījusi ka vīrietim jāpelna vairāk...tikai nemākam jau mēs vairs dzīvot, klusībā (arī skaļi) nereiķinot cik kurš nopelna un kurš kuram palicis parādā...

Nauda ir vīrieša lauciņš!

iblaze  piedod CallaLily, tu mani neinteresē.

adventure  īstam vīrietim jāpaņem uz krīta rindu māja, jāuztaisa dēls programmētājs un jāsabrauc čūska.

Viliendi  Īstam vīrietim tā jautājumi vispār nerodas.

_Rainbow_  Īstam vīrietim or jāmāk mīlēt savu sievu tā, kā viņa to saprot! :) Piemeram, būs sievietes, kuru mīlestību sajūtīs ar ausīm, bet cits gribēs redzēt praktiski izdarītus darbus.

Tessa  iblaze zhetons.
ka es varu vertet viirieti, kursh pelna mazak par mani? viirieshiem ir daudz lielakas iespejas tikt pie lielakas algas, lielakas naudas.
vinjam nav jadzemde berns, vinjam ir vairak laika darbam. laiks iedod pieredzi un iespejas. viirietis ir dariitajs, vilcejspeks, vinjsh ir stiprs, gudrs, speciigs it visa.
aiz ta vinjsh nepelniis mazak par mani, noteikti.
luzeri normalai sievietei nav vajadziigi.

Danaja  Vīrieši dzīvē nak un iet, bet mana nauda ir un paliek mana nauda. Tāpēc man pie kājas cik kurš pelna, un kā kurš par to jūtas. Tā nav mana atbildība. Man ir svarīgi neest vīrietim no rokas un nebūt atkarīgai no viņa naudas daudzuma.

sangukuLV  >Tessa
Stasti manim Daugavina...sievietem ir tadas pashas iespejas nopelnit,kaa virieshiem.Dzemdibam ir dekreti.
Problema ir taja,ka sievietes treshajas pasaules valstis,kaa Latvija,dzivo pec akmenslaikmeta stereotipiem. Tajos laikos virieshi gaja medibas,sleja zaru budas,darija fiziskos darbus,kas nebij sieveitem pa spekam,vienu vardu sakot,bij nesejs.
Eiropas valstis sievietes,jau gadus 50 jau nedzivo pec shiem stereotipiem.

Tessa  sanguku, pilniigi pie kajas, ka dziivo Eiropas sievietes, jo arii vinju algas stipri atshkjiras no musu, aiz ta vinjam tas nav aktuali, mums gan.
un tas ir mans subjektiivais viedoklis, ne eiropas sievieshu.
iesaku piedzemdet un pasedet dekreta :) chista ta, garamejot. un tad gudri runat.

sangukuLV  >Tessa
Tapec es ari saku par treshas pasules valstim. Latvija sievietes mekle naudu,ko nemekle sievietes Eiropas valstis.Protams visur ir "sugardaddy" mekletajas.
Piekritu,ka LV sezot uz dekreta visdrizak nomirsi bada.

Tessa  saprotu, ka tu aizbrauci tieshi tapec.
sievietes LV nemekle naudu. vinjas to pelna. bet vinjas nepacietiis blakus luzeri ar minjimalku, kursh lugsies alinjam. par to es runaju.
viirietim ir japrot nopelniit pietiekoshi. punkts.

iblaze  Tessa. .hmm, kāpēc gan nevar vērtēt cilvēku pēc visām viņa īpašībām? nauda ir svarīgs faktors izvēlē lielākai daļai, bet ja vīrietis tev varētu sniegt visu izņemot lielāku algu nekā tev (bet nav bezdeļņiks), tu atteiktos no saistībām ši iemesla dēļ? nauda vīrieti nepadarīs par darītāju u.c taviem ideāliem, bet raksturs, attieksme utt. un ar naudas biezumu tu arī nepateiksi kāds ir tavs princis. es uz attiecībām skatos vairāk kā uz komandas spēli, kur līderis palieku es. vismaz savās attiecībās. varbūt es nesaprotu jo priekš manis naudai nav liela nozīme. vismaz kad izvēlos es, nauda mani neinteresē, galvenais lai kautko dara. Darbs dara darītāju.

Tessa  iblaze, kur tu to esi izlasiijis mana sacerejuma?
piedomaji klat? jautajums bija par naudu, es arii atbildu par naudu. ja mes runatu par rumpi un brainu, etc, tad runatu arii par to.
ja ljoti gribas uzzinat, ko domaju, pashkjirsti vecas temas ar maniem viedokljiem. bus svetiigi.

sangukuLV  >Tessa
Aizbraucu,jo 2008.LV saakas trakais uzmeshanas periods,gan pasham nacas uzmest,kas mani loti nokaitinaja.
Pirms aizbraucu,biju celtniecibas firmaa projektu vaditajs,te esmu warehause stradnieks,un zini nemaz nesudzos,vismaz viss ir godigi.

iblaze  Tessa. Spriežu pēc tevis teiktā, nav burtiski jāraksta lai saprastu cilvēka uztveri.

pomerance  cik nožēlojama dzīve, ja tādās kategorijās jādomā

pusmuuzhs  nauda nauda nauda....te viņas ir...un te viņas nav

pawermen  Kas nu kuram ir iists viirietis. Ir sievietes, kuraam seksiigaakais shkjiet viiriesha intelets- lai nebuutu garlaiciigi. Kaut kaada shjautne, kas sievieti paarliecina vairaak, nekaa ienaakumi.
Bet, probleema, biezhi ir viirietii, ka vinjam noteikti jaapalabo vairaak utt. un tad saakaas....

saulriets  Kādas tad tur attiecības ja sākam vērtēt kuram tas naudas maks biezāks.Dzīves laikā taču situācijas ir dažādas un līdz ar to arī mainās tas maka biezums.Ir jau cilvēki kuriem interesē tikai grāmatvedība,bet izpaliek viss pārējais.

pardon_my_french  Te viena otra, šķiet, ar mātes pienu iezīdusi padomju sieviešu domāšanu. Desmitiem krutu vīriešu profesiju, kurās nepelna tūkstošus - menti, ugunsdzēsēji, ātrās palīdzības šoferi un feldšeri. Mīkstie un lūzeri? Ko-ko-ko-īstam vīrietim tas un šitas. Pff. http://vugd.gov.lv/files/textdoc/Kopija%20no%20vugd(bez_ucak)atalgojums_2017viii.pdf

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu