Kāpēc dabai bija vajadzīgi divi dzimumi?

Kādam ir idejas - Kāpēc dabai bija vajadzīgi divi dzimumi zīdītājiem, kas savienojas, dzīvības atražošanai? Varēja tak pilnīgi iztikt ar vienu, kas pats vairojas ar sevi, kā cilvēks viens pats barojas, pats izvada izlietoto, pats elpo, nevienu palīgos neaicinot. Pārošanās tak tomēr ir apgrūtinājums, jo ne vienmēr izdoas atrast to otru un pierunāt.

miers2  man arī patiktu, ja kniebties varētu divatā , bet vairoties vajadzētu sakopoties trijatā - būtu vairāk vietas apkārt, ne..bija tāds fantastisks stāstiņš..bērnībā lasīju

Vanesa15  Nebūtu abi dzimumi, mēs būtu sliekas

mieru_tikai_mieru  Dabā viss ir likumsakarīgi. Tie, kuriem pat pārošanās ir par grūtu, nav tā vērti, lai savus gēnus atstāt nākošajām paaudzēm.

Geisha  Palasi Muldašovu. Šitais jau kādreiz bija. Izmira, jo nebija stimula.
Ja Tev ir auksti tad Tu meklē siltumu, ja garlaicīgi tad meklē sabiedrību.

Mailija  Ir jau dabā būtnes,kas pašas vairojas,bet nu tās ir amēbas.Un kāda būtu tā pasaule ja sastāvētu tikai no amēbām?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu