Emoji veida iepazīšanās piedāvājums?

Tādi pienāk nemitīgi. Vai tas liecina,ka attiecīgajam vīrietim mazs vārdu krājums un neprot vai baidās uzsākt sarunu kaut virtuāli?

Mela  sannda, atbildi ar smaidiņu un cik vērtīgu "kadru" Tev šodien bilancē?

riks086  Tādi pienāk arī no sievietēm. Skaidrs, ka šai gadījumā cilvēks vēlas uzsākt sarunu, bet nav īsti drošs, ko un kā teikt. Baidās saņemt atraidījumu vai kādu citu negatīvu reakciju. Virtuālā iepazīšanās vispirmām kārtām ir domāta neveiklajiem, kautrīgajiem, ne visai simpātiskajiem, kuriem šis iepazīšanās veids pavēra jaunas iespējas. Ja reālajā dzīvē cilvēks smaida, tas var arī nebūt domāts konkrētam cilvēkam un pārpratumam ceļš vaļā. Šeit, turpretim, smaids ir "mērķtiecīgs". Protams, es melotu, ja teiktu, ka man šāds sarunas iesākums patīk, bet nu vismaz saprotu (ceru!), kāpēc tā....

sannda  Melai - šodien viens. Ir jau te dīvainīši, bet ir arī normāli.

Mela  sannda, stāsts, iespējams par to, ka .... vīrietim IR jābūt drošam un pārliecinātam
ne?

AivarsN  Dzozefinaups. Man nedaudz gribas apšaubīt tavu pētījumu rezultātus. Manuprāt,aizņemtie raksta pārliecinoši tāpēc,ka tiešām labi zina ko vēlas,bet nav tik būtiski,ar ko. Brīvie vēlas no sievietes pilnu komplektu un ilgtermiņā, tāpēc meklē vienu,īpašu sievieti. Vismaz sākumā viņiem ir ļoti maz ticības,ka tieši šī sieviete varētu būt tā īstā,vienīgā, tāpēc uzrunu uzsāk ļoti piesardzīgi,gatavi tūlīt atkāpties,ja atkal izrādīsies neīstā,kā tas noticis jau neskaitāmas reizes. Baidās arī dot sievietei kādas cerības,lai nevajadzētu nonākt neveiklajā situācijā,kad spiesti dāmu atraidīt. Tāpēc,dārgās dāmas,izdariet pareizos secinājumus,lai nepalaistu garām savu lielo, varbūt tiešām vienīgo iespēju! Nerakstu visu brīvo vīriešu vārdā,jo mēs nebūt neesam visi vienādi,kā te daža laba iedomājas,bet domāju,ka kāds bariņš atradīsies, kuriem ir līdzīgs domu gājiens.

Mela  AivarsN, vai tā ir tikai dāmu iespēja? :D un kungu nē? Neienāk prātā, KO jūs reizēm nenovērtējas un zaudējat? :) savas nepārliecinātības un nedrošības dēļ .... :)

sannda  Melai - AivarsN jau atbildēja. Ne visi ir droši un pārliecināti, īpaši pēc n-padsmitās neizdošanās, un neviens tur nav ne vainīgs, ne slikts, vnk ne katrs ar katru sader.

Epifanija  uzsmaida un gaida iniciatīvu no sievietes...

av2  Epifanija, elementari, gaida iespeeju uzsaakt sarunu. Tad kaapeec pie , piemeeram, baara letes varam uzsaakt sarunu ar smaidu, bet onlinee... nee? Mana pieredzes, viss labais, arii onlinee, ir man saacis ar smaidu.Es domaaju, ka tas pat ir labaak, par standarata "chau, kaa iet" !
Bet , nu jaa, ir..ari bezemociju cilveki :(

Epifanija  jā es arī to uzskatu par - vai vispār tu ar mani vēlies runāt, jo es tik pat labi varu arī neko neatbildēt, ja man uzmanības apliecinājums neuzrunā, tas ir - vīrietis nav manā gaumē, kāpēc, gan kādam tā pūlēties, ja vēl nezini, kas tevi sagaida?

valmierietis333  Pats nekad šādā veidā neesmu uzprasījies uz saraksti , saņemt gan gadījies pāris reižu tos smaidiņus , roka no viena klikšķa nenokritīs - pieklājīgi atbildu ar to pašu , bet neko vairāk !

- Ja būs ieinteresēta aprunāties (nekad neatsaku), metīs kautrību pie malas un uzrakstīs ko vairāk par vienu smaidiņa ikonu - neesmu vēl nevienu nokodis , lai būtu no manis jābaidās ... ;D

Neesmu no tiem ,kuram piemiegs ar aci, un kurš siekalojoties jau skries luncināties - tas pārāk bērnišķīgi !

sangukuLV  Nu nezinu,uz tukshu aaki metaat un ceret kada izmisusi zivs uzkeras. Diezgan mulkiga nodarbe.:D

dzozefinaups  Aivar,nu nevar cilveeku iepaziit-bakstot taustinnus.... Un man roka necellas atbildeet uz- ko dari.... sexu gribi... kaa iet....ko meklee.... un tukssiem smaidinniem... Ja cilveeks izlasa anketu-uz ssiem jautaajumiem ir atbilde,un tad nu izveertee-uzsaakt sarunu,vai nee.... Un,ja uzsaac-raksti ko sakariigu,lai -ortaa galaa cilveeku ieintereseetu... Nav jau probleemas parunaat ar jebkuru cilveeku (pat,ja tas neatbilst .....) -vieniigi-ja ir par ko runaat..... Zini,te ir vairaaki aiznnemtie,ar kuriem sarakstos,un gana ilgstossi.Sakariigi cilveeki,katram savs iemesls te buut,bet varu sarunaaties ar interesi,pasakot-nekaa vairaak nebuus,jo aiznnemtie mani nesaista....bet sarakstes ilgst meenessiem.... Briivie-vainu tiessaam nevienai nav vajadziigi (dazzaadu iemeslu peec) vai ir tik aprobezzoti,ka nespeej salikt divus teikumus... Nu,iespeejams-kaads gadaas tik izveeliigs,ka pats nezina ko grib,bet taadu-paarliecinaatu te ir maz.... Runa ir par viiriessiem,piellauju,ka sievietes arii dalaas kaados grupeejumos,un nav nnemamas... :) Tiessi taa-katram sava uts! Peec klasiskaa iedalijuma (dabas ieliktaa)-viiriessa rokaas ir vairaak iespeeju,tad nu izmantojiet taas,necciikstiet!!! :) Nekaa personiiga,vienkaarssi paardomas.

AivarsN  Kad man dāmas atsūta smaidiņus,es to uztveru kā simpātiju izrādīšanu un piedāvājumu iepazīties. Tieši tāpat kā reālajā pasaulē, vispirms skatiens,smaids un tad tikai kāda īsa uzruna. Smaidiņš - jautājums,vai vispār vēlies ar mani komunicēt. Ja smaidiņa vietā frāze,kura nepatīk,tātad nav īstais. Jūs dāmas tiešām gaidiet,lai vīrietis pirmajā vēstulē jums raksta klasiska romāna cienīgu ievadu? Vai tiešām nezinat,ka vīrieši jau ģenētiski nav tādi komunikācijas meistari kā jūs? Viņi raduši medībās un karā sazināties pēc iespējas īsāk un precīzāk,lai ko nomedītu un izdzīvotu. Savukārt sievietes,dzīvodamas apmetnēs bariņā,klačodamās,savu komunikācijas mākslu izkopušas līdz pilnībai.

puuuka  smaidiņš....te!...uz ielas!..mašīnā pie stūres!..sabiedriskajā transportā!utt.....vai tas ir tik slikti,man nemaz tā neliekas,jo vairāk cilvēki smaidīs,jo jaukāki un laimīgāki būs,atsmaidi pretī....:)labāk ,lai sūta smaidiņus ,kā visādas nejaukas bildes:)

Mela  08:03
muļķības
vīrietis ir gudrs, loģisks, apņēmīgs un drošs savā rīcībā
viss pārējais ir - nedroši tirliņi

Mailija  Nezinu,pareizi vai nepareizi ir ignorēt tos plikos :),bet ja es iepazītos tad noteikti pievērstu uzmanību izvērstākām,sakarīgām vēstulēm.Un tie kas te raksta,ka slinkums 10 tantām romānus rakstīt,nu lai slinko tālāk,jo jāatceras"Bez truda ņevitaščes i ribku iz pruda".

iblaze  es domāju ka liela daļa sūta emoji jo baidās uzsākt sarunu normālā veidā, rakstot. bet dažreiz vairāk par emoji nevajag, lai redzētu vai cilvēkam ir interese tevī vai vismaz tev atbildēt. un pietam tas nav nekas tik būtisks, emoji daudz tev par cilvēku nepastāstīs. bet ja tev tāds trāpīsies, hey, vismaz citas nevarēs aiz muguras tik viegli nokoļīt.

Monitors  Es peikritīšu Dzozefineups viedoklim un oponēšu AivarsN. Mana pieredze oho, gan komunikācijā kā aizņemtam, gan attiecību veidošanā kā brīvam vīrietim, ir , tieksim, apjomīga.
Piekritīšu viedoklim par aizņemtajiem,kuri raksta brīvāk un sakarīgāk. Brīvie raksta sakarīgi,ja ir bijuši aizņemti un tagad ir atkal nopietnu attiecību meklējumos.
Tas, ka vīrietis , saņemot no sievietes smaidiņu reaģē uz to,kā uz simpātiju apliecinājumu ir loģiski,jo viņš saņem no sievietēm 100x mazāk šādus aplieicnājumus,nekā sievietes saņem no vīriešiem. Tāpēc sievietes labāk zin,jo viņām ir 100x lielāka pieredze par smaidiņu sūtītājiem.
MAn sievietes ir sūtījušas plikus smaidiņus un arī es varu novērtēt,ka tās bija tik tukši plikas komunikācijas,ka es pilnībā atbalstu smaidiņa sūtīšanu par cilvēka sekluma pazīmi.
Un man ir 8 gadu attiecības ar sievieti,kas man atsūtīja 2 saliktus sakārtotus teikumus,ar ko aizķēra pilnībā.

Ja vīrietim ir aizbildinājums sūtīt smaidiņu,ka viņš nav ģenētiski tik attīstīts,lai uzrakstītu 3 teikumus savai, varbūt ,izredzētajai sievietei,tad par kādām nākotnes attiecībām var būt runa???!!!

Teikt,ka neatbildot uz pliku smaidiņu,mēs varbūt palaižam mūža lielo mīlestību garām??:D hahaha,kaut ko tik smieklīgu sen nebiju dzirdējis.:)))))
Mīlestība ir abpusējs darbs pie attiecībām. Ja pretējā puse nav gatava ieguldīt mūsu attiecību sākotnē jā procesā vairāk par pliku emoji smaidiņu,man tādas attiecības nevajag.

Varbūt,vajag ieteikt oho,lai ieliek emoji "panna ar kartupeļiem",tjip,vakariņas! Un tad var sūtīt pretējam dzimumam piedāvājumu vakariņām. Nu,ne jau pliku,emoji! Kādai jābūt atbildei?? Tev smuks smaids??:D

dzozefinaups  8.03 Smaidinnss ir jauki....-bet,cik saprotu,pie taa arii paliekam.... Labi,Tu man pasmaidi...-ko gaidi no manis? Labi,uzrakstu - UN? Ko man atbildeesi?-veel vienu smaidinnu? Esi viirietis,uzsaac sarunu. Ir te taadi,kas raksta-ko meklee? nu ko man atbildeet,ja noraades ir manaa anketaa?!-ko atbildeet,ja mekleeju 1.90m auguma viirieti,bet jautaajumu-ko meklee,uzdod viirietis seedossa sunna augumaa....... Un tikko skatijies manu anketu!!! Nu ko tad juus tur skataties,ja neredzat??! Tas taa-piemeeram! Kaa var atrast veelamo,ja neredz,nedzird,negrib???! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu