Kurš un par ko maksā?

Vīrieši, kādas sieviešu materiālās problēmas jūs uzņemtos atmaksāt un kādās situācijās? Lai sievietes beidzot saprot, cik ļoti viņām ir vajadzīgi vīrieši, citādi raud gar stūriem un puņķojās. Kādus rēķinus jūs maksājiet, ja jau esot attiecībās? Citādi, cilvēki, kas nav attiecībās nezina, kurš un par ko maksā.

neko  Brīžos kad vajag kādu, kas vienkārši apmaksā visus tavus rēķinus ir pienācis laiks atcerēties tēva telefona nr:)

saimnieks3  Ne sievietei,ne vīrietim nav jābūt par bankautomātu.

Mela  katrā modelī ir sava kārtība.... un kāda gan pārējiem gar to daļa? nopietni :)

miglainaa_plava  Tur jau ir tā problēma, ka mums godīgajām strādīgajām ir iestāstīts, ka ir kauns un negods, ja vīrietis izmaksā, ka tava vērtība pazeminās, ka uzreiz jāklausa vīrietim, savas vēlmes jānoliek maliņā, nedrīkst neko vairs atteikt. Bet tām citām ir cita domāsana vienkārši. Viņas uzskata sevi par vērtību neatkarīgi no ieņemamā amata un saņemamās algas, un nejūt kaunu saņemot dāvanas, pat uzskata to par pašapziņu ceļošu lietu. Un pat skatās no augšas uz saviem sponsoriem.

Vienai kolēģai man te mūža sapnis, ka viņa varētu uzvilkt kažoku un aiziet uz klases salidojumu, un visām stāstīt, ka vīrs viņu uztur! Pati it kā gudra, bet domāšana tāda, ka strādāt jau ir sievietes necienīgi, ka tas liecina, ka viņa nav īsti laba kā sieviete.

Tāka vienkārši maini domāšanu! Vīrieši pieskaņosies!

alviss  Troļļi diskutē ar troļļiem,vēl tak nav beidzies normālais darba laiks.

pawermen  alvim. Nekaa jauna? Domaaji iespeersi visiem. Nee, ej tik straadaat taalaak!

alviss  Tādu jautājumu jau gaidīju,nekā jauna.

Chris1986  Man kā padomju laika produktam vienmēr ir bijis kopīgs naudasmaks ar to sievieti, ar kuru esmu attiecībās. Nespēju iedomāties, ka var būt arī citādi.

dzozefinaups  Tagad-kaadu laicinnu esmu viena,bet arii,kad biju attieciibaas-nekad nav bijis jautaajums-kurss ko maksaa... Ja vajag-eju,peerku, taapat viirietis-redzeeja visu ko vajag..... man nekad nekas nebija jaasaka.... Gan lielie pirkumi,gan siikumi... Kopdziivee nekas nav jaadala! Ja ir randinnu periods-es pallaujos uz viirieti,tomeer,ja juutu,ka jaamaksaa passai-to arii daru,ar paarlieciibu-lai nepazemotu viirieti.Ssaadi jautaajumi man sskkiet aplami, manaa dziivee viss vienmeer ir saprotams..... jo izveelos liidzveertiigus cilveekus-gan draugus,gan koleeggus,gan dziivesbiedru...

Droshs_Plecs  Pirmo reizi maksāju vienmēr es. Kas man grūti pāris EUR pa tēju / kafiju samaksāt? Nav jau uzreiz jāved uz Vincentu. Ja žmiegsies santīmu dēl, tātad lupatlasis un nafig.

av2  es maksaaju visus lielos izdevumus kopaa dziivojot.Jo sieviete dziivo pie manis, nevis otraadi - es esmu atbildiigs tomeer par musu abu komfortablo dziivi, neviss vinna. A taa, katram savs maks.

Rondijs  Manuprāt, tās ir divas atšķirīgas lietas - 1) savstarpējas, tuvas, sirsnīgas attiecības un 2) materiālās problēmas. Abas ir no pilnīgi pretējām kategorijām (viens ir par nefizisko jeb garīgo pasauli - attiecības, otrs par fizisko pasauli - nauda).
Tāpēc - Ja ir tuvas attiecības, materiālā problēmas nekad nav tikai vienam no pāra, tā ir automātiski pāra problēma, kuru risina abi kopā, jo saprot, ka abi ir KOPĀ. Ja abi nav kopā, tad jā - katram ir savas, tikai viņa, problēmas un no tām atmaksāt nevajag pilnīgi neko.

lasminaxxl  Coland - dzīve gan pierāda pretējo ! Tas gan nav uz mani tēmēts, bet konkrētu vīrieti..

Danaja  Kurš maksā, tas pasūta mūziku.

Nerons  Cik car niekus kult?!
Labāk pasakiet, kas ir Kristīne Deimona?
Vot tas ir aktuāli":)

Rondijs  haha :) kaut kāda "šmara" kas uz Proziņģa rēķina grib kļūt slavena.

Trusis1983  Maneja bijusi naudu pienema no manim un maksaja no sava konta,un vienu dienu vina man pateica ka pa visu esot maksajusi vina :D

mairita1971  Mūsu ģimenē kaut kā iznāca pats no sevis.Vīrs sāka maksāt rēķinus bet es atbildēju par pārtiku un apģērbu.Bet randiņā vēlos par sevi maksāt pati,lai varu paņemt ko vēlos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu