Vai tāpēc daudziem neizdodas izveidot attiecības,jo ir pilnīga prioritāšu nesakritība?

Rodas iespaids ka vīriešiem lielāko ties vajag vairāk tikai seksu,jeb kā to moderni sauc attiecības bez saistībām un tad nu meklē kur lētāk un ērtāk.Turpretī sievietes grib to "ikdienišķo seksu"attiecībās notirgot pēc iespējas dārgāk.Kā vieni tā otri neizraisa nekādas simpātijas,jo ir tikai pašlabuma meklētāji.Tad kādas ir tās patiesās vērtības,lai būtu vērts ar kādu veidot attiecības?Vai tās nav pavisam aizmirstas un tāpēc nekas nesanāk?
P.S.Cilvēki kas tiešām grib veidot attiecības,tās arī izveido un te vairs nemuļājās meklējot kaut ko,paši nezin ko!!!

Kristine_78  Dzīve sakārtos kā viņai tīk, atslābsti, Jurka domu graudus palasi, burvīgs cilvēks

Rondijs  Ne jau tikai prioritātēs ir lieta, tas ir viss kopā. Gan ambīciju līmenis, gan pamatvērtības, dzīves mērķi, attieksme pret dzīvi, ģimeni, bērniem, apkārtējiem; kopējais "attīstības" līmenis, sapratnes līmenis, apzinātības līmenis (spēja redzēt savu uzvedību no malas, saprast savas uzvedības patiesos motīvus) līdzīga līmeņa intereses; iespēja vienam ar otru parunāt "vienā līmenī" un rezultātā saprasties. Lai arī piedzimstam mēs visi gandrīz identiski, tas ir reti, ka dzīves laikā cilvēki attīstās vienādi, jo katra atsevišķa cilvēka pieredze ir unikāla, kā nevienam citam. Protams ļoti lielu lomu spēlē vecāki. Nu lūk, līdz ar to kāds ir soli priekšā, kāds atpaliek, cits vispār "iebrauc auzās" (alkoholoķi, bomži, sevis žēlotāji), cits atkal ļoti veiksmīgs. Neder kopā cilvēki kam atšķirīgas ambīcijas - viens grib būt slavens pasaules mērogā, otrs grib būt labākais savā ciemā un viņam ar to pietiek. Tāpēc ka nebūs sapratnes - nebūs arī atbalsta. Vērtības - vienam pamatvērtība ir laimīga ģimene, bērni - otram karjera un nauda. Mērķi - viens tiecas lai izmainītu pasauli uz labāku, otrs grib vienkārši savu māju un mieru. Bērni - viens redz bērnos potenciālu, domā kā izaudzināt veselīgu jauno paaudzi, otrs - neredz tālāk par šodienu un kādu īstermiņa labumu. Un tā var turpināt dikti ilgi. Bet kāpēc tas ir svarīgi? Jo -
tiklīdz sāksies saruna par svarīgu tēmu, viens otru ne-sa-pratīs un būs konflikts, katrs sāks "segu" vilkt uz savu pusi. Un lai cik tu skaidrotu, tevi nekad nesaprot cilvēks kas ir no "citas galaktikas", tāpēc ir jāatrod SAVS cilvēks, tuvs cilvēks, kas nogājis līdzīgu ceļu kā tu pats. Tikai tāds spēs tevi saprast un atbalstīt. Un TIKAI tādu arī ir vērts paturēt.

lasminaxxl  555777 - Tu pats mani apskaud, ne OHO sievietes , jo tev nav sex 3 un + x nedēļā , bet man ir. Vibratoru paturi sev,uzliec uz naktskapīša un vientulībā priecājies !! Es neeesmu viena, man nevajag vibratorus.
Atradies ferrarīīī´. jāsmejas .

Gvena  Kādas prioritātes!Dažkārt ir labi ja vismaz viens otram uz nekrīt uz nerviem!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu