kur vaina negribēšanā?

pēc būtības jautājums ir vīriešiem,
vai jums ir bijis tā, ka atver sievietes iepazīšanās anketu un negribas pat pajokot, negribas pat glupu seksu piedāvāt...
Tas man vecums nāk? smaga darba diena? vaina sieviešu anketā jeb varbūt prātīgāks palieku uz vecumu? kādas idejas?
erekcijas problēmas neesmu novērojis.
p.s. ja palīdz diagnosticēt problēmu, tad jautājumu rakstu sarkanās vīnogu sulas ietekmē :))

_Biezaa_oome  Aivara foto mani arii neuzdubina.

_Biezaa_oome  p.s. - sesks buus reti, daargi, un tikai tad, ja es to gribeeshu.
(ieraksta anketaa)

Danaja  Biezai omei bučas uz visiem četriem vaigiem!

Laimnese  Apskatījos vakara plānā, nemaz nav tik traki! Pat vienam vīrietim ir 67 gadi, kas grib seksi...tātad vēl kāds grib...

Epifanija  nu un kura beidzot ir tā laimīgā?

av2  normaals viirietis peec kaadiem .....35 paliek....izveeliigs , taisniiba. Maak sevi noveerteet ! Sex gribaas tikai ar to, ko patiessaam gribi, miili, un, pats svariigais, kura miil , grib tevi passu. Paareejaas var atslaabt.

Vanesa15  Beidzot esi sācis sevi cienīt un neparaksties uz visādu drazu

Vaukskis  Protams, ka ir taa bijis un pie taa nav vainojams (tikai?) lielaaks vecums, ne gruuta diena darbaa ! Taapec, ka sievietes vai nu nesmukas, paaraak liela gadu starpiiba vai taadas, kuru izskats atstaaj vienaldziigu- taadas ir paarsvaraa; seksiigo un peec vecuma itkaa atbilstosjo nav daudz, it iipasji te peedeejaa laikaa ! Veel ir arii bailju faktors- taadas daamas, kuru anketas atverot fotograafijaa izskataas peec birokraates vai kaadas citas bargas personas, un zinot, cik "ljoti" gribaas ar taadaam Latvijas reaaliju apstaakljos komuniceet un kaads meedz buut sjaadu sieviesju viszinosjais sarunu stils un attieksme pret citiem...tas arii atbaida ne tikai pajokot, bet vispaar uzrunaat. :(

Geisha  Nu nezinu gan ka ir ar to negribēšanu, bet tik atsaucies sadaļā VP sekss un nespēsi vairs piedāvājumus šķirot. Jautājums vai Tevi daudzas grib? Diez vai daudzas.

Monitors  Tas saucās "pieredze".
Lasot anketas, jau saproti zemapziņa,ko gaidīt no anketu īpašniecēm. Gan bilde,gan apraksts, gan atbildes uz jautājumiem.
Ja pirms kāda laika saņēmies un uzskatīji par izaicinājumu uzplīties kādai,tad tagad skaties tikai pēc paredzamas reakcijas. Arī savas!

jyk  Tieši tāpat ir ar vīriešu anketām. Drīz būšu izskatījusi visas aktīvās sevis izvēlētajā vecuma grupā un ar mierīgu sirdi varēšu izdzēsties. 3/4 ir precēti vai ģimenes stāvokli nenorāda, no atlikušajiem puse dzīvo Rugājos vai Beļavā vai nav mācījušies, ja ir bilde, tad pietrūkst uzraksta "policija meklē". Kādas jautras un interesantas vēstules lai raksta, ja anketā nav nekas vai ir visādas banalitātes, piemēram, "patīk atpūsties dabā"- tas ir kas - dzert, makšķerēt vai kniebties dabā? Diez vai apjūsmot saulrietus/lēktus, kaut kā neticas.
Melošana ir atsevišķs sižets.

virietis1973  Ir tā bijis.Ir bijis kad palasot cik pretendentam japelna un vēl šādus tādus pigorus sāk gribēties pavemt.Virietis sievietes anketā tomer jau laikam velas saskatit ko sievišķīgu un mīļu.Tas pievelk.Vismaz mani.Tad nu šķirstelēju anketas un vemsteļoju.

HOUSE  Ierosinu dibināt nekam nederīgo veču klubiņu. Idiņus nepieņemsim ( kāds zin, kur nozudis jēzuliņš?). Ar dažiem večiem es ļoti labprāt krogā pa glāzītei izlaistu, bet par tām visu zinošajām es ļoti šaubos, ne velti zem viņu izlietnes ir zirnekļu tīkli. Simt gadu (kā tajā dziesmā) neviens zem tās nav ieskatījies, pienāktos tur likt zaglušku!

baluba  Gan jau tas katram individuāli. Viss atkarīgs no tā kas grib, un ko grib. Pieredze, briedums, velmes, patika, iekāre .... ja kas no tā nav, tad ko gribēt ?

KostaPinta  Otra demences redz, savas nē (specifiska abu dzimumu vecuma pazīme) :))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu