Dota iespēja jūsu dzīvē ienākt pārmaiņām...?

Kas nebūtu jāprot, uz ko pievērtu acis, sievietei un uz ko vīrietim, nevar taču būt tā, ka jūs visu variet paši un jums nevajag piem. ja strādājiet visu dienu, kas uztaisa jums vakariņas, nē, tā nebūtu kalpošana, tas būtu kā otra cilvēka rūpēšanās par jums un otrādi sievietei vīrietis izpalīdzētu nomainīt mašīnai riepu, tas tikai tāds piemērs, es jau zinu, ka visas to prot, bet tomēr būtu dota iespēja jūsu dzīvē ienākt pārmaiņām... Vai tā nebūtu forši?

AivarsN  Pīlādžoga. Tava teorija pilnībā izskaidro vecāku vīriešu tieksmi pēc jaunākām dāmītēm.😀

piladzoga  jā AivarN un arī sieviešu tieksmi pēc jauniem un sprauniem :DD

CallaLily  Tā kā visus mājas darbus protu pati, es gribētu, lai priecājas mani redzot tā, kā to dara mans kaķis. Drīkst arī mazliet mazāk

.Pastāvīgs partneris nav domāts tam, lai atrisinātu kādas problēmas, tam domāti mīļākās/ie. Labāk epizodiska prostitūcija, nekā permanenta, visas dzīves garumā ar vienu klienti/u.

CallaLily  p.s. kaut kaķi mīlu, tomēr nedēļas laikā būtu iegādāts jauns, ja šamais būtu padirsts. tas pats ar večiem:)

mikse  Nekas nevar būt ļaunāks par apziņu , ka tavas ar mīlestību gatavotās vakariņas nav vajadzīgas mīļotajam. Tad jau labāk nāve nekā tāds vīrs.

adamsone  Kaut kas drusku putraimains tai topikā. Tas laikam ir tas lauku proletāriešu variants - viņa viņam pusdienas, viņš viņai tapetes un tad uz šī konkrētā pamata abi sāk dzīvot kopā. Procesam vajadzīgas apm. trīs dienas, kamēr svaigi uzlīmētās tapetes nožūst. Nu var jau arī tā, kāpēc ne, ka tik cilvēki laimīgi.
Kāds tur konfetočno-buketočnij periods. Vieni lieki tēriņi. Var jaunu izlietni nopirkt.

pawermen  Es taa iisti nesapratu doma gaajienu. Dota iespeeja? Iespeejas mums ir katru dienu. Kaut vai iet garaas pastaigaas, atrast sev kaadu izaicinaajumu utt
Buus sakaartota ieksheejaa pasaule, tiks galaa arii ar aareejo. Un taa visu dziivi, jaakaartojaas, jaapienjem leemumi un iespeejas.

Geisha  Ja es strādāju 5 dienas no 8 rītā līdz 17 vakarā, tad nāk kursi līdz 20.00 vai pat 21.00 3 reizes nedēļā. 21.30 stāšos pie plīts? da man jau mēle pāri zobiem ir pārkārusies. Atliek tikai trešdienas un piektdienas vakari. Piektdienas vakarā es labprāt aizeju uz aeirobiku vai baseinu. Trešdienas vakars atliek skaistumkopšanai. Tad kur man to vīrišķi iebāzt savā dzīvē? Sestdien, svētdien? Bet vēl jau ir radi, draugi, bērni, mazbērni.

Mela  :D :D :D
Geiša, kur to vīrišķi iebāzt ? :D
Nevajag Tev viņu :)
viņu nebāž, viņš ir tavā dzīvē, kopsummā 24/7 ... dzīves sastāvdaļa, vispār es tāds konservatīvs mietpilsonis, mandomāt viņš ir es - tikpat svarīgs, mīļš kā es pati sev ... citādi... nu kam tiešām vajadzīgs tas viss :)

janisb  =>Epifanija Tehnika aktīvi aizstāj cilvēkus no 18. gadsimta beigām un ar katru gadu aizstāšanas procents palielinās...

sangukuLV  Personigi man patikamas parmainas,butu sieviete mana dzive,ja kads gludinatu kreklus,biezak saaktu tos ari nesat,jo pasham tas nepadodas!:D
Es savukart meiginatu,sievietei likt justies sievietei,miletai,cienitai,lolotai.

Mela  janisb, tu principiāli atsakies saprast Epifānijas domu? :D

AivarsN  Nē, nebūtu viss foršas tādas pārmaiņas. Palasiet taču,ko pašas sarakstījāt. Tikai viens sievietes komentārs šajā tēmā liek noticēt viņas dievišķajai izcelsmei un dvēseles esamībai.

coldlands  ...tai vieta, lai dzīve darītu kaut ko tik tiešām vērtīgu....
Interesanti, ko vanesa dara vērtīgu, ar putām uz lūpām mēģinot paust savu dzīves modeli?

sangukuLV  janisb
Lai tev dzive trapas sievietes,kas uzskata,ka virieshi ir tikai,naglas iesishanai siena.

CallaLily  siemens tj10001 kreklu gludinātājs

sangukuLV  >CallaLily
:D Aspraate..neba man kreklu gludinatajs ir vajadzigs!
Vismaz uzliki man smaidu uz lupam,paldies tev!:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu