Kam sievietēm vajag tos vīrisķus,kas saka ka sievietes vajadzīgas tikai seksam?

Sanāk te lasīt zilus,zaļus brīnumus,ka daudzi veči te lepni paziņo ka sievietes nekam citam nederot kā tikai seksam.Ja viņi uzskata ka sievietes vajadzīgas tikai seksam,vai sievietēm ir vajadzīgi tādi aprobežoti,dumji tēvaiņi kuriem vispār par dzīvi un sievietēm nav nekādas saprašanas kaut vai tam pašam seksam?

adamsone  Gvna, tev ir toksikoze. :D :D :D Desiņas rēgojas. :D Varbūt pārskatīt stingro uzstādījumu, tak jau vieglāk paliks.

Geisha  Arī tikai sekss var būt dažāds. Un kas Tev liedz vīrieti izmantot tikai seksam? Vai tad precēta nekad nebiji? Neatēdies tos labus? Zīmogu vajag pasē vai gredzenu pirkstā? Saprastu, ja Tev būtu 20 gadi tad vajag gan to zīmogu gan to gredzenu.
Bet Tavā vecumā, mīļā, baudi dzīvi!

Epifanija  nesaprotu, kur tu tajā - izmantot seksam saskati baudu..

Vanesa15  Dažreiz aizdomājos par tiem sexa gigantiem, kam tikai visu drāzt un drāzt un neko vairāk. Kas būs vēlāk, vecumdienās, kad čemurs apvītīs? Kam tad būs vērtība? Sēdēs kā mežavecis viens un skaudīs kaimiņu, kam večiņa cep pankokus, apsien siltu šalli un dažreiz mīļi par nedarbiem iebaksta ar slotu? Sapūs viens savā dzīvoklī, kamēr poliči atradīs? Savos 70 gados joprojām staigās ādas jakā, saulesbrillēs un apspīlētos džinsos tāds apvītis, apvārtīts, bet joprojām baigais puisis ciemā?
Ta nafig nevienam nebūs vajadzīgs, ja nu vienīgi patrāpīsies kāda Māte Terēze, kā kopēja, bet ne kā mīloša sieviete, ar ko gadiem pārdzīvots viss labais, sliktais un saaugts kopā. Ar ko vienkārši skaisti novecot.
Un tie, kas domā, ka tagad visas tikai izmantošu sexam, bet vecumdienās gan kādu ņemšu pa īstam, nu nebūs tā. Tā ir sabojāta domāšana. Ja tagad nevar un nespēj veidot normālas attiecības, tad arī pēc gadiem 10 un 20 būs tieši tas pats un vēl sliktāk. Veltas cerības.

Terija53  Malacis Vanesa. Trāpīts desmitniekā .

pawermen  Piekriitu vennesai, bet par kuriem viirieshiem iet runa, protams, par DAZHIEM PA kadriem.
Naakoshaa teema, kuri uzpeld? Atkal tie tie pashi. Taa jau traks var palikt, ja njems visu vircu nopietni. Un tad visa pasaule liekas pie...sta, dazhu viirieshu deelj. Taa tachu nav.

Vanesa15  pawermen
protams ka rakstu par oho aktīvajām vecmēbelēm. PA muldētāji daļa neko nemeklē, tikai virtuāli dauzās.

Attiecībām derīgi vīrieši nemaz nezin par tāda oho esamību, vai nu iebāžot te degunu meklējumos, atrod savu un aizmirst par oho. Dzīvo laimīgi pilnvērtīgu dzīvi ar savu otro pusīti.

neko  "sieviete tikai seksam" ; tā ir zemākā iespējamā "latiņas pozīcija". Parādi ka no tevis var gribēt ar ko vairāk un problēma būs atrisināta:)

Vanesa15  neko

dažreiz var rādīt cik grib, bet ´´tikai sexam´´ ieciklējies vīrietis būs akls un tāpat neko vairāk par caurumu nesaskatīs.

Tas apmēram tāpat kā tirgus bomzim piedāvāt 50 gadus vecu ozolmucu konjaku. Nenovērtēs nekad. Viņš tajā visā saskatīs tikai alkohola grādus

janisb  Lielākajai daļai sieviešu tomēr ir vajadzīgs vīrietis, kas tiek ar tehniskām lietām galā, sākot no lampiņas ieskrūvēšanas un beidzot ar auto remonta organizēšanu, lai servisā neapčakarē. Ar to lielāko daļu arī pieteik tiem, kam tikai seksis vajadzīgs...

ne_meklejumos  Tas jau superīgi, pārējo vīriets pienes uz paplātes, sievietei atliek baudīt.

sangukuLV  Kapec tadi vispar japieskaita pie virieshiem? Sivens aidzgalda ari neshkiro,ko vish ed,ar visam chetram sille brada,vinam vienalga,darbojas tikai pamatinstinkts. Tadi siveni,bradajot pa sievieshu jutam,ir prototipi teicienam...visi virieshi ir cukas.
Autores jautajuma...kam sievietem tadi cukas,katra sieviete sev atbildes individuali.

Stokholma  Vanesai...Galigi garaam.izklaastiiji un cik saprotu ka tev traapiijaas lauku seenju veći vien...Inteligentu viiriedu ir paarpaareem un tu nepareizaa pusee skatiijies!Tu preceeta un ko te saitaa seedi?Meklee jaunaaku draazeeju???Nju gan mistika ar tevi!😂

coldlands  O_O pret mani nav vajadzības izjust žēlumu, jo man atbalsts nav vajadzīgs, savas problēmas risinu pats, un tantuks viedoklis tam nav vajadzīgs, ka arī neesmu ne suns, ne kāds cits mājdzīvnieks, lai saņemtu kaut kādu tur utopisko, tantu izdomāto mīļumu.
Atbalstītāja, mol ja mīļais, dari tā, es atbalstu, un tants jūtas ka padarījusi afigenno darbu, bez kura vīrietis, nu nekādīgi nespēj iztikt.

Tessa  coldland, glupiibas uzrakstiiji. absolutu bulšitu. bet tas ir mans, subjektiivais viedoklis.

Vanessa šodien v udare, sen ta nebiju smejusies :DD
protams, es ne obobšala bi, bet vinjai pa lielam ir taisniiba. azh zhel sametas nabaga serdeniites. ka iedomajos, ka sezh apspiletas dzhinsas un saulesbrilles bez spekja piragiem. mde. skarbas tas damas te, fakc.

coldlands  Nu bet protams bulsitu, bez tantukiem mēs onkas neko nesasniegtu. Tota es domāju, kāpēc man tik slikti dzīve iet, a tagad skaidrs, bez tantas padoma, atbalsta, un paglaudisanas pa galvu, nekas man dzīve nesanāks, ka tik beigties garlaicība, nomāktība, un raudot spilvena.

Tessa  ja? shita es rakstiiju, ka bez tantukiem jus ir nulles? nu traki, nu. ko lai citu saka. varbut, kadas nomierinoshas drapiites?

coldlands  Aga, uz manu psihi taisies visu norakstīt?!
Tad kur ir mans bulsits, paskaidro man dundukam, varbūt man pieleks, un es nopirkšu sev tepikiti, lai varu nogulties pie tantas kājām, un ar šuneļa skatienu, klausīties viņas padomos un atbalstos?!

Esther  Aplausi Epifānijai par komentu 13:41 !!!
Koments kā balzāms uz sirds !!!

Epifanija  Coldlands ne jau aiz žēluma kāda tev uztaisīs ēst, paglaudīs pa galvu, bet gan aiz tā, ka būsi viņai kas īpašs...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu