kā čalim maigāk pateikt ka viņš man ir noriebies?

Kadu laiku biju tusejusi ar vienu čali.kamer neviena cita nebija vareja iztikt.Tagad sastapu citu forsāku,krutāku un to miksto vairs nevajag.Gribu pateikt ka starp mums ir cauri,bet ka sis sak šlupstet par to cik loti mani mīl un skatas ar tam savam suņa acim ka nevar sanemties neko pateikt.Ta nu tagad tuseju ar diviem un tie viens par otru neko nezin.Kā lai atkratas no tā pirma?

Aukstums  Bumeranga likumu vēl neviens nav atcēlis.

sangukuLV  >Aukstums
Citiem vardiem..karma.

riks086  Lasi "Sīrupu", meklē atbildi tur......

Dzhaz  Nu,viens variants tāds,kārtīgi izseksojies ar to čali un pēc tam pasaki,ko domā!
Otrs variants un tas ir labākais,ka seksojies ar abiem uzreiz - trijatā! Kopā jautrāk! :)

kuks10  super,pisiens ar vienu vai ar abiem.?!))

MrJones  Vaitd muusdienaas kaadu atshuut sagaadaa probleemas.?? Veel vareetu saprast ja nebuutu atradusi, bet ja esi....,ko vilcinaaties lieki,...vnk., pasaki chalim, ka tev jau cits, lai vins ari var mekleet....prieksh kam apstaadinaat processus,,.?!

amelija  A tā kā uzspiest "ignore" pogu, neizdodas?

Droshs_Plecs  Esi brutāla un nežēlīga savā atraidījumā.
Vājiem gēniem ir jātop iznīcinātiem, tie nedrīkst atražoties.

Trusis1983  Pasaki ka nemili vinu.Kas tur sarezgits.Jums sievietem ta ir ierasta un parasta lieta.

Monitors  Katram var gadīties.
Ja kopā nedzīvo,tad viss ir vienkārši. Saki un viss.
Ja dzīvo kopā,tad nekavējoties ir jāpasaka,lai Tu nesabojātu savu reputāciju. Tas jaunais labākais otrais zinās,kāda Tu esi un pēc laika sāks palikt greizsirdīgs uz mazākajām attiecību neveiksmīgām situācijām.

Epifanija  man patīk, kā tie vīrieši māca bez jel kādiem sirdsapziņas pārmetumiem nomainīt partneri uz kaut ko krutāku, nemaz vēl īsti nesaprotot, kas aiz tā krutuma īsti slēpjas un nav brīnums, ka vairākums te gaudo par sieviešu tikumiem un pārmet to, ka tikuši pamesti un šās aizgājušas pie labākiem, ko tad jūs paši atbalstāt tādu nodevību un vēl iesakiet?

Monitors  Epifānij.
nevajag tagad uzreiz piesieties vīriešiem šai tēmā,kuri kaut ko iesaka! Tās bija lamatas,lai būtu iemesls vīriešus aprunāt?:D

1. Cik vienkāršs jautājums,tik vienkārša atbilde.
2. Ja nav iemeslu,nav ko apspriest.
3. Svarīgākais nečakarēt un neuzturēt paralēlas attiecības. Vai šis bija slikts padoms??:O

Personīgā.
Mani ir pametuši vienreiz un ar mani izrunājās un tiešā tekstā pateica iemeslus. Tas bija sāpīgi un godīgi un es ar to tagad varu teikt tikai paldies.
Nekad par to neesmu sūkstējies,žēlojies un kaut ko pārmetis.

Epifanija  tā jau jūs atbalstāt, tādas uz vīriešu rēķina dzīvotājas - varēja iztikt, kamēr tiri piri un mums, kuras tā nevar izdarīt - izmantot apriori, nav tā audzinātas, šie bēdu stāsti jāklausās un jādomā, kuda mir katjitsa un kas mums atliek, kļūt tādām pašām patērētājām, jūsuprāt? Jo jūs savādāk neatpazīstat sievietes...

Viliendi  Krievu valodā ir daudzi piemēroti vārdi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu