Vai šeit ir palikuši vīrieši, kas tic attiecībām ar vienu sievieti?

Vai šeit ir palikuši vēl arī tādi vīrieši, kuri vēl joprojām tic saskanīgām, skaistām attiecībām starp sievieti un vīrieti, neskatoties, ka ir vīlušies savās iepriekšējās attiecībās un nav tādēļ pazaudējuši cilvēcību, dzīvot prieku un vēlmi, kādai - vienai, visam par spīti, piederēt ar visu savu sirdi un dvēseli?

Cafe_Noir  ticēt jau tic, tikai paši veidot tādas negrib.

LaskovijMerzavec  Nu pirms mētāties ar sauļiem - vienīgais, vienīgā...

Varbūt var pateikt iemeslus, kādēļ vajag būt vienīgais vai vienīgā??

VECA_PIEPE  Nav, nav,...nav palicis vairs neviens,...izmiruši Ohujiņā kā sendienu mamuti!

Trusis1983  Ir.

havjiers  gribu & ticu !

LaskovijMerzavec  Epifanija.... es izeju no pretējā! Atrodi iemeslu, kadēl būt vienīgajai???

Uzreiz vari njemt not - tadelj, ka tā pienjemts, tadelj ka es tā gribu, negribu dalities, viens otram pieder utt...

mikse  Viena sieviete var cilvēkam salauzt sirdi un pied*rst dvēseli tā ka nemetās. Esmu tādas dabas kļūdas redzējusi un pazinusi, bet neesmu sapratusi.

KostaPinta  Romeo un Džuljeta iemīlējās un nomira. Ja romantiskā nāve izpaliktu - visticamāk, pēc pāris gadiem abiem būtu venēriskās slimības un kaudze mīļāko....(ņemot vērā laikmeta tikumus un paradumus). Ja paskatās apkārt šodien - 1% laimīgi kopā vecumu sasniegušo ir :)))) (uzsver vārdu laimīgi)

riks086  Jā, es arī šeit tāds esmu. Bet kō Tu ar tādiem, kā es, iesāksi ????? :))))

HOUSE  Viss atkarīgs no sievietes un vīrieša prāta spējām uzturēt un nepārkāpt šādu attiecību slieksni. Parasti viens izrādās nedaudz dumjāks, bet man zināmi piemēri, kurus būtu vērts apskaust. Visiem nav lemts, pretējā gadījumā pasaule būtu pārāk garlaicīgi paredzama, tu zinātu, ka tepat aiz stūra sastapsi to vienīgo, jūs dzīvosiet ilgi un laimīgi, un nomirsiet vienā dienā... Dažreiz skaistums ir citā apstāklī, gadījumā, nejaušībā. Personīgi mani ? Mīlestība ir jūtas, kas mani apciemo arvien retāk...

Edg  Es tāds esmu. Bet neticīgajām man ir jautājums - a ko jūs pašas darāt lietas labā lai vecis apkārt pa svešām gultām nevazātos?
Uz ielas glīta skuķa kāju novērtējums ar acīm nav pa pilnu ņemams rādītājs, tāpēc nevajag cepties par sīkumiem. Bet gan padomāt pašām kā noturēt interesi.

Danaja  Gribētu redzēt to vīrieti. Attiecības tikai ar vienu sievieti, vai tikai ar vienu vīrieti - izklausās kaut kā ļoti slimi. Un ja nu šis noliek ķelli, vai aiziet pie citas? O, Gospoģi!

KlusumsL5  Ja ir bijusi neaizmirstama pagātne ar citu, ar visu savu sirdi un dvēseli piederēt tikai vienai/-am vairs nav iespējams

Marija_Anna  Te kaut kas neiet kopā . Manuprāt.
Esot attiecībās man liekas pašsaprotami ka tās ir tikai 2 cilvēku attiecības.
Ja tas projekts - attiecības - ir beigušās, tad dzīve neapstājas.
Taču , kā tur bija - ar sirdi un dvēseli - izšķīst otrā... man tas liekas pārāk ekstrēmi. Tas tiešām izskatās pēc apmātības un pirmo pāris gadu rozā apmātības perioda.
Ar šodienas prātu uzskatu , ka katram ir jāpaliek kā pilnvērtīgam un līdzvērtīgam partnerim , personībai, ar visām labajām attiecībām piemērotajām īpašībām. Nu , ja kādu brīdi būs krīze un strīdu karstumā liksies, ka ar to kazu /āzi vairs nevar būt nekas kopējs, nekas taču netraucē iepauzēt un paskatīties uz situāciju no malas. Varbūt tomēr tas cilvēks ir tā vērts, lai izrunātos un nogludinātu asumus. Neskrienot pa kreisi , labi vai prom.
Bet varbūt es te uz nakti sajaucu visu .
Bet tur augšā ir kaut kāda doma, kuru es varētu aizstāvēt un pamatot :)

valmierietis333  Ticu , bet vairāk līdzinās neiespējamajai misijai ...

av2  ticu.

AivarsN  Agrāk cilvēki bija godīgi,atbildīgi,laipni,atsaucīgi,sirsnīgi,labestīgi,uzticīgi,vārdu sakot,zināja kas ir mīlestība un prata mīlēt. Šodien vairums degradējušies līdz primitīviem patērētājiem,bet mīlestība tik zemu nenolaižas. To nevar nopirkt par naudu,nevar racionāli izskaidrot. Tā ir saistīta ar cilvēka attieksmi,pasaules uztveri, dzīvesveidu, dzīves gudrību. Varbūt ka tieši mīlestība ir tā dievišķā dzirksts,kurai vajadzētu darīt mūs atšķirīgus no primitīvākajiem dzīvniekiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu