Varbūt viss ir daudz sarežģītāk, nekā mēs domājam un iztēlojamies??

Tā kā Pieeredzes apmaiņās ir kaut kāds individuāls komentāru limits,man radās doma par savu topiku,kā tad rodās tās vīriešu un sieviešu atškirības attiecību veidošanā un uztverē,kas tad ir svarīgāks attiecībās.
Tikai,lūdzu,lūdzu,izlasiet uzmanīgi un tikai tad metaties mani sadalīt gabaliņos.:)
Ja tā ar vēsu prātu padomā....bērnībā/jaunībā,kad sākās puberitāte,meitenes sāka vairāk domāt par attiecībām un skatījās romantiskas filmas. Zēni,turpretī, vairāk izrādīja interesi par erotiku un porno.
Kas tad ir romantiska filma? Klišejiski veidotas skaistas attiecības,kur beigās abi laimīgie varoņi vienojas kopīgā sexā. Un tad "dzīvoja ilgi un laimīgi...". Varbūt šis stereotips par emocijām,kuras ir atdalītas no fizioloģiskās nepieciešamības ,arī rada šo stereotipu,ka attiecībām jābūt tikai tādām,un ka viss izdodas tikai ar vienu sexa reizi?
Protams,filmas tak par ikdienu nav. Ir tikai par attiecību izveidošanos.Varbūt vajag jaunatnei veidot un rādīt filmas par cilvēku ikdienu,lai neveidotu jau maldīgu priekšstatu? Principā,vecākiem jāveido bērnu attieksme pret visu,bet...mūsu sabiedrībā tak par sexu neviens nerunā!
Un te nu mēs nonākam līdz strīdiem,ka vīrieši ir dzīvnieki, kuriem vajag tikai sexu, jo redz zēnu gados saskatijušies un izveidojuši nepareizu priekšstatu.
Kāds tad ir optimālais variants?:))

Mela  Snguku, da lai ko es rakstītu, Tu oponēsi oponēšanas pēc :D
"No tevis teikta izriet, mes izvelamies dzivesbiedru,emocijam,jutam,savtarpejam atbalstam un sekss taja ir tikai papildbonus." Tā es neiteicu, nevis pabildbonuss, bet pie pareizi izvēlēta partnera, seksuālās attiecības ir augstākā bauda... tik vien
un... es paudu savu viedokli, Tu tam nepiekrīti, es to akceptēju :)

AivarsN  Ģimeņu un to vērtību izkropļošanas kampaņa iesākās ar kristietības ieviešanu. Gudrākos,viedākos cilvēkus,kuri bija seno zināšanu glabātāji,iznīcināja inkvizīcija. Visa zinātniskā un izglītojošā literatūra tika sadedzināta,bet vēsture sacerēta no jauna,pilnīgi atšķirīga no patiesās. Sabiedrības degradācija paverdzināšanas nolūkos sasniegusi jau tādu līmeni,ka pieaugušiem cilvēkiem nav īsta priekšstata,kas ir ģimene,tās principi un loma sabiedrībā. Vēl pirms vairākiem gadsimtiem šīs galvenās dzīves gudrības apguva no bērnības līdz pusaudžu vecumam. Tāpat iemācījās visu par attiecībām sabiedrībā,valsts un starptautiskajām lietām. Mūsu paverdzinātājiem ir izdevīgi turēt ļaudis neziņā,radot mākslīgās problēmas,kur to nemaz nav un piesārņojot smadzenes ar nekam nederīgu informācijas gūzmu,tajā skaitā arī izglītības sistēma,lai tikai cilvēki nevarētu sākt paši sakarīgi domāt un izskaitļot,kas notiek patiesībā un kas pie tā vainīgs. Bet ir iesācies jaunais laikmets,daudzi jau ir pamodušies,meli arvien vairāk nāk gaismā. Pateicoties internetam,strauji izplatās senās zināšanas un mūsu paaudze vēl piedzīvos brīnišķīgas pārmaiņas,pāreju uz Zelta,jeb apgaismības laikmetu. Visa informācija ir pieejama. Kam interesē,tas atradīs.

sangukuLV  >Mela
Man viss kluva skaidraks...paldies! :D

KOMPETE  Filmu par IKDIENU NAV????
1.geograf globus propil
2. Jeļena
3. dajebkas no Zvjaginceva
4. Balabanova filmas
5. no svaigajiem amurikāņiem GIFTED....utt.

Vanesa15  Kas tur ko sarežģīt. Vai nu IR vai NAV. Abpusēji protams.

miglainaa_plava  Arī man liekas, ka bērniem par attiecībām būtu jāstāsta citādāk. jāmāca, kā reāli veidot attiecības, kas ir svarīgs, kas patīk pretējam dzimumam, trenēt prasmes - tad arī daudz veiksmīgāk varētu izveidot attiecības un būtu patīkamāk viņās būt.
Tagad tikai ar gadiem, caur zilumiem daži saprot, kā vajadzēja vai nevajadzēja.
Cik daudz mītu bija un joprojām ir par attiecībām! Tikai caur vecuma prizmu var redzēt, kurš modelis ir dzīvotspējīgs. Bet ir jau par vēlu.

mairita1971  Nezinu,bet man šķiet ka pirmā mīlestība ir skaista.Puisis grib,bet baidās pieskarties meitenei.Varbūt pirmā pieredze arī veido tālākos priekšstatus par attiecībām.Ja nav paveicies,tad jūtas notrulinās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu