Attiecību spēle...

Pretinieks spēlē tik labi, cik viņam ļauj to darīt! Vai attiecībās vienmēr jābūt modram...arī "spēlējot" vienā komandā??

neko  Sarežģītu gan jums tur viss, jāspēlē, pozīcijas jāsargā... kas nākamais - "gultā ar ienaidnieku"?:)

LaskovijMerzavec  Ja vienā komandā, katrs spēlē tiksi par sevi, tad komanda zaudē...

Gaida nākošās tēmas, par attiecībām:
- nezāgē zaru uz kura pats sēdi
- kas citam bedri rok, tas pats tajā iekrīt
- uz mežu ar savu malku neiet
utt... troliem gadu bus ko jautāt

valmierietis333  Ja jau jāspēlē spēles ,tad pietrūks laika un enerģijas attiecību veidošanai , slīpēšanai - tad nav jābrīnās ,ka tādas izjūk un paliec viens !

Spēlēt jau var , bet visticamākais aizspēlēsies - un zaudētājs būsi vienīgi pats pie sasistas siles!

Es spēlmanes apeju ar lielu līkumu , jo uzskatu ,ka attiecībās "kara" spēlēm vietas nav - sēdēt ierakumos un gaidīt no tuvākā cilvēka dūrienu mugurā ; vai arī pašam izdarīt to dūrienu - nu murgs - tādiem bērniem nav ko attiecības nemaz sākt veidot !

Attiecībās jāvalda saskaņai , nevis kurš kuru vairāk sāpinās , kurš kuram dziļāk iedurs !
Kaut kādi mazohisti !

LaskovijMerzavec  Liigucus ... uz sev interesejošiem jautājumiem es atbildes atrodu pats!

iota  Kāda gan uzticēšanās, kāda komanda, ja ir vienīgi "attiecību spēle"?!
Es to saprotu tā, ka patiesībā attiecību nav, tās tikai vienpusēji vai divpusēji tiek nospēlētas.

AivarsN  Visa dzīve jāuztver kā spēle, varbūt pareizāk teikt rotaļa. Nāc uz manām trepēm spēlēties! Tas taču tik forši! Nopietni var izturēties atbildīgā darbā,vai piemēram strādājot par izvadītāju. Ģimenē,ne tikai bērniem patīk rotaļāties. Vai tas pirmais randiņš,vai kopā pavadīts mūžs,vai labāk gribēsiet redzēt nopietnu grimasi,vai nebēdnīgu dzirksti tā otra acīs,kurš gatavs tavu problēmu un nomākto garastāvokli par labu joku pārvērst,lai tad abi kopā par skarbo dzīvi pasmaidītu. Viss šajā pasaulē ir tieši tik nopietni,vai jautri,kā paši to uztveram. Ir grūtāk pasmieties vienatnē pašam par sevi. Tikai divatā,vai vēl labāk kopā ar bērniem,dzīve var dzirkstīt kā šampanietis.

Mela  kamēr attiecības uzskata par spēli - ir jābūt modram :D ... jo diez vai tad ir viena komanda
kad ir viena komanda, tad vairs nav spēle, tad... tad ir spēks :)

Danaja  Viss ir spēle. Cits jautājums - kādi ir spēles noteikumi? Vai tie ir godīgi, vai negodīgi, tas atkarīgs no spēlētājiem.

Rondijs  Ja nav pilnīgas uzticēšanās viens otram tad tās tiešām nesauc par attiecībām, bet par spēli. Par laimes spēli :) Nevaru iedomāties ka kāds spēj sajusties labi attiecībās kad nevari paļauties uz otru 100%. Tad priekš kam tādas attiecības?

Epifanija  jā var uzmest tevi attiecībās, tas ir nodot, uzliekot ragus... neviens no tā nav pasargāts, un?

slieksnis  tas par ko tu šeit runā, tās nav attiecības :D

Rondijs  hmm..uzskatu ka attiecībās nevar "uzmest", jo attiecības tad jau ir sen beigušās, tās ilgst tikai tik ilgi, kamēr ir uzticēšanās, kamēr viens otru jūt, sarunājas.. pārējais viss ir spēle.

AivarsN  Nopietnas attiecības izklausās tā skumji. Var un vajag spēlēt uz pilnu klapi,tikai vienā,saliedētā komandā.

Gvena  Rondijs ko Tu tik naivs.Varbūt tas uzmestais nemaz nezin ka jau sen ka ir uzmests un tiek uzsktits par mulki ar kuru tikai spelejas.

Rondijs  Gvena, vai tiešām tu ļauj vīriešiem sevi šitā vazāt aiz deguna? Es laikam esmu no mazliet citas paaudzes, bet precīzi jūtu cilvēka emocijas, noskaņojumu, arī to, kad attiecības sāk atdzist utt.

Gvena  Rondijs es nav no tiem mulka sievisķiem kas ļaus sevi vazat aiz deguna.Tādi gribetaji uzreiz tiek sutīti tāles zilajās.Bet par noskanojumu un atdzišanu to var pat nepamanit ja priekša labs speletājs.Taka puikiņ nelielies ar to ka esi no citas paaudzes,tās problemas tapat ir tās pasas visas paaudzes.

Rondijs  Tāpēc jau saku - kam gan ir vajadzīgas attiecības ar spēlētāju - tēlotāju? Īstas attiecības vajag! Priekš kam jums tās spēles ar visām problēmām? Spēlētājs ir viltnieks, sava labuma meklētājs.. vienmēr ies tur, kur izdevīgāk, kā kas nepatiks, aizlaidīsies.. cilvēku godīgums tak sejā ir rakstīts.

Epifanija  Liigucis šķiet ar tiem čaļiem spēlē visādas neatļautas spēlītes, tad ir pretiniece, tad vienā komandā, tad atkal kaut ko tur nomuhļī.. tā teikt aferistka , aizdomīgi...

miglainaa_plava  Skaidrs, ka nevienam nevar uzticēties! Cik nav apkrāpto sievu un vīru, cik bērni nav apčakarējuši vecākus, cik vecāku nav pārdevuši bērnus verdzībā, cik draugi nav nodevuši? Vai tiešām dzīve jums neko nav mācījusi?
Gribi mieru, gatavojies karam! Savs viedoklis vienmēr ir jāizcīna.
Lasīju kaut kur rakstu par to, kādas sievietes patīk vīriešiem. Tur bija rakstīts - vīrietim patīk tādas, kas spēj turēt sitienu! Psiholoģisko protams. Lupatas nevienam nav interesantas.
Bezgalīgs maigums un cīņa, pipari un medus - veido dabiskas attiecības.

mairita1971  Ar gadiem mēs visi sākumā vērojam,un cenšamies radīt labāku iespaidu.Tā ir mazliet spēle.Galvenais just kad var to neturpināt un atklāties.Kā patiktu,ja jau pirmajā randiņā cilvēks sāktu klāstīt savus sasāpējušos jautājumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu