Vai neapnīk bezjēgā kaut ko meklēt?

Esmu te reta viešņa.Kādu laiku pameklēju,nekas jēdzīgs netrāpijās un man tas apnika.Jo iepazīšanās saiti nav vienīgā vieta kur var kādu sameklēt.Šodien saņēmu vēstules no tiem pašiem purniem kas jau bija rakstijuši kādu laiku atpakaļ un bija atšūti,bet laikam jau to ir piemirsuši un raksta visām pēc kārtas.Domāju kādu puslīdz normālu pat seksam ir pagrūti atrast par attiecībām vispār paklusēšu.Tad ko te var atrast,ja pārsvarā ir vieni un tie paši purni un nekas nemainās?Kādai ir jābūt pacietībai dienu no dienas rakstīt vai gaidīt vēstules cerot ka kaut kas jēdzīgs uzradīsies?Ja jau ir tādi kam gadiem ilgi nekas nesanāk,tad domā ka varbūt rīt vai parīt kaut kas sanāks?

shone  ienāc biežāk

Vanesa15  man jau panicis malt, ka TE NAV KO MEKLĒT. Nebūs nekā jēdzīga, ja vēlies daudz maz normālas attiecības, kur valda cieņa. Fiksos drāzienus, sievu krāpējus, minhauzenus, alfonsus, nabagus ar vienīgo īpašumu - daudzajiem alimentiem, nekam nederīgos divplākšņus - lūdzu, ja nav ko darīt, izklaidējies.
Tie retie derīgie kadri, kas pabāž te degunu, tik ātri tiek savākti un pazūd, ka visas viņu esamību pat nepaspēj piefiksēt

Monitors  [...vidējā izglītība. raksta ar kļūdām. lecīga, tātad no dzīves ar neko nav iemācījusies....
Noup, šajā gadījumā, skaistums no izdzertā alkohola daudzuma nebūs atkarīgs....nav jēga komentēt, nesapratīs un turpinās lekties...]

minnijai  Pārspīlēts veids, kā autore to ir aprakstījusi, bet viņas pamata doma arī man ir tāda pati. Par to, ka šeit ir daudz kadri, (lai neteiktu "purni"), kuri raksta atkārtoti, kad ir atšūti. Un ir kadri, kuri ir patikuši, bet viņi kaut kādu iemeslu dēļ, ir pazuduši, un tad atkal uzpeld. Kā tādi kuri nezin nekad ko grib vai negrib.

Bet... Man šeit ir kādi jauki sarunu biedri. Man vislielākā sāpe ir par to, ka tas kadrs, kas man ir iepaticies, tas dzīvo svešumā. Un tas ir tā neforši.

senga  Nu ja vēstules saņem no purniem....man šķiet pārspīlēti izteikumi.Nav jau viss tik briesmīgi,un raksta tikai neforšie zēni...

jyk  Ir apnicis. Kad apskatīto un ignorēto anketu skaits būs sasniedzis 2 tk, tad dzēsīšos ārā. Pasākums jānoved līdz kādām nebūt beigām. "Purni" neskan labi, pat var teikt, ka skan slikti. Toties precīzi. Tieši tā, purni. Melo, blēdas un izliekas. Vienīgais, kas interesē, ir sekss, kur nu pirmajā randiņā, pirmā randiņa pirmajā stundā. Nebūtu es tik iekšēji ironiska, reāli apvainotos. Bet tā... lohiem lohu problēmas. Labākā purnu daļa apmierinās ar vāvuļošanu pa telefonu un savu purnu vispār nerāda. Viena daļa ir reāli sajukuši un ne par ko citu kā par interneta sievietēm runāt nespēj.
Iesmeju. Un piekrītu vanesai.

larina  Purni,purni...pat lasīt tekstu ir pretīgi...

riks086  Stāstam "Kādu laiku pameklēju,nekas jēdzīgs netrāpijās un man tas apnika" jau pirms 90 gadiem atbildi ir sniedzis Remarks "Trīs draugos", ielikdams viena personāža mutē vārdus: "Neatladība un uzcītība sasniedz daudz vairāk nekā izlaidība un ģēnijs". Tātad par agru padevies, bija jāturpina meklēt(ies) :)))))))))))))

LaskovijMerzavec  Tie, kas var un grib, tie ari atrod, pārējie vāras savā sulā.... Amen

Gvena  Nu meitiet,gan ka tik traki nav un kam tiesām ko vajag tas atron.Kam nevajag tas metajas un mekle kaut ko ko pats nezin.

sangukuLV  Ar tik nicinoshu attieksmi pret virieshiem, neko citu,kaa purnus vai pa purnu ari nedabusi! :D
p.s. atvainojos,ja izklausijas rupji.

adamsone  Pateicoties internetam esmu atradusi visus savus vīriešus, pēc vīra. Toreiz neta vēl nebija. Tiesa, ne te, bet tas jau nav tik svarīgi. Un kur lai citur viņus būtu meklējusi, dzīvē meklēt vīrieti, kas gribētu iepazīties, ir bezjēdzīgi.

Pillerina  A kāpēc jāmeklē? Ka nav, ta nav,ko tad-slīcināties?
Varbūt pēkšņi nokrīt kāds no kaut kurienes un saka: čort poberi! - kā leģendārajā Briljantu rokā.

Cerības nemirst :D

Epifanija  vai tad kāds arī te kaut ko meklē, te jau visi precēti un savstarpēji sarunājas caur OHO!

Baklazans  acīm redzot nebiji palikusi atmiņā tiem purniem kas rakstīja atkārtoti
atmiņā paliek tikai krāšņas un pievilcīkas sievietes

av2  passa attieksme pret citiem izsaka vissu. ja cilveekus, kuri tev uzraksta vari nosaukt par "purniem", neviens normaals nerakstiis vairaak. Krieviem ir forrss teiciens, meegginassu paartuulkot - esi vienkaarssaaka savaa attieksmee pre pasauli, dziivosi laimiigaak.
Un , ja kas, sseit ir lloti daudz normaalu cilveeku. Taapat, ka tur, araa ...:)

Trusis1983  Esmu te jo mekleju sev sarunas partneri iesakumam.Tad protams simpatijas,utt.Un ja ka sanak tad tiekamies.Bet pagaidam neesmu sastapis savai gaumei.Ta nu es te ieskatos sad un tad.Tapat interesanti palasit ari siten so to.

kosrem  Seksam.lv Seksdraugiem.lv oho.lv Pieredze rāda, ka tukša muldēšana vien ir. Mēģinājumi atrast seksdraudzeni nav vainagojušies panākumiem.
It kā nupat jau viss notiksies un izrādās falši. Iedod telefona numuru un tas ir bērnu iestādes telefons. Varu tikai iedomāties sarunu!

Vaukskis  Nu bet kā citādi bezmaksas un neklātienē lai iepazīstas ? Jācer taču, kamēr tā seksa ar pretējā dzimuma partneri vēl nav, bet gribās, ka daūs to šeit, jo kāda jēga tad vispār interesēties. Apnīk. bet neredz, bailes un slinkums, skopums kaut ko citu mēģināt !

Mailija  Man atkal bija savādāk.Es pat tolkom nepaspēju izjust to meklēšanas jēgu,kad jau gadijās sapazīties.Pat atčohnīties nepaspēju,kad jau neko nemeklēju.:DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu