Man nepatīk minets.

Vai tā ir perversija?

Vanesa15  sameklē tādu, kurai arī nepatīk un būsiet mūžam laimīgi

shone  kāpēc man tas bija jāzin?

rokons  Sex nekas nav obligāts. Svarīgi ir lai abi forši justos, kaut iesācējimtomēr vajag laiku, lai izjustu kas viņim vislabāk der

av2  DanaL - a kaa Tu zini, ka " daudzaam" ? Man jau taa pieredze ari neizcellaas ar lielu (peec oHo standartiem ) sieviessu skaitu, bet...atllaussos teikt, ka stipri klluudies ssoreiz.

Mailija  Nekas traks,tikai pabrīdini partneri lai velti necenšas.:DDD

Vaukskis  Krievu endokrinologs Vjačeslavs Gončarenko pavēstījis, ka minets uzlabo sievietes veselību. Sperma visnotaļ labvēlīgi ietekmē sievietes organismu.Veicot partnerim orālo stimulāciju, tas iedarbojas nomierinoši uz smadzenēm un centrālo nervu sistēmu. 15 minūtes mineta liek sievietei zaudēt 600 kalorijas, regulāra atsūkāšana uztur sievietes fizisko formu. Pat nelielā daudzumā tiek veicināta sievišķā hormona estrogēna veidošanos, kuram pateicoties, tauku šūnas izkārtojas vajadzīgajās vietās – uz krūtīm un gurniem. Tā var tikt pie ideāla auguma. Estrogēns uzlabo ādas un matu stāvokli. Vīrieša sēklas sastāvā esošie minerāli un organiskās skābes nostiprina smaganas, mazina parodontīta veidošanos. Savukārt cinks un kālijs uzlabo zobu emalju. Reizē ar spermu mineta laikā sieviete saņem partnera DNS, kam ir ievērojama loma iestājoties grūtniecībai: auglis vieglāk iedzīvojas dzemdē un ir mazāks risks, ka sievietes ķermenis neatpazīs tēva DNS un neatgrūdīs to.
Ņemot to vērā secinu, ka minets nav perversa padarīšana, bet jāmāk paskaidrot, kāpēc. Tā sanāk rūpju par sevi, sevis pilnveidošanas fiziska izpausme, bet, ja tev nepatīk, tad pastāsti par to savam dzimumpartnerim un lai jums veicās iztikt bez mineta !

Baklazans  vaukšķi paldies par citātu zinātnieks endokriminologs pat norāda ka minets ir veselīks
lai oho sievietes izlasa šo

Cafe_Noir  Tu neesi vienīgais, - tā labā ziņa. sliktā - tas nozīmē, ka kunilingu Tu arī uzskati par perversiju, un tas it nemaz vairs nav labi.

dzintars45v  Nju man arī piemēram strādāt nepatīk,bet tak velkos vismaz darba virzienā,gandrīz katru dienu...D,D,D...!!!

Ananda_A  Un kā ar kotletēm? Oho parasti abi tiek pasniegti komplektā. Viens bez otra nu nekā.

Laikam esi veģetārietis!:DDD

Laila14  Vegāns...Pagāns..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu