Kas pietrūkst attiecībās, ka jāmeklē to - nezin ko, ārpus tām?

kāpēc, cilvēki velta tik daudz laika sarakstēm, ja viņi ir precējušies vai ar to cilvēku, kas ir blakus vairs saruna neraisās, vai arī tās ir citas sarunas, kas mūs aizvilina, kas pietrūkst, tik laimīgās attiecībās, ka jāmeklē to - nezin ko, ārpus tām?

Chris1986  jā, jā, jurks "neguļ un nesnauž", bet staigā apkārt rūkdams un zobus griezdams! Vispār jau forša šī vācu mācītāju 17.gs. latviešu valoda :D
"a kas būs pēc tam, kad jau būs pagājusi, piemēram, kaislīgā nakts?". Te uzreiz saceļas jautājums - a kas būs pēc citām baudām un nepieciešamībām? Pēc tortes apēšanas un šampanieša izdzeršanās - tak tikai pa lielam un pa mazam tualetē!

Baklazans  mela neraugoties uz jūsu blondo matu krāsu jums ir izdevies labs komentārs kuram es piekrītu

sangukuLV  Ej nu sazin,vienam kekss,citam sekss,vai cienitaa pauri zagee,ka jamuk prom!:D
Centieni otru mainit,vai pielagot sev,intereshu,raksturu nesaskana...utt.
Ja attiecibas,tas ir darbs,bus ari slinki,kas mekles,kur taa darba ir mazak. :)

ne_meklejumos  Trūkst mīlestības, apprecējušies kādu nebūt citu iemeslu pēc, tad nu meklē to ārpus ģimenes. Ja atrod to īsto, tad arī šķiras un bieži vien nākamās attiecības ir stabilas. To jau tikai katrs pats var pateikt kāpēc tā dara.

laukroze  Esther , lasi uzmanīgāk, tāpēc jau rakstu "it kā"... kas sevī ietver to pašu domu, neko jaunu nevar uzsākt, ja nav beidzies iepriekšējais, tai skaitā attiecības.
.. kas attiecas uz precētiem vai savādāk aizņemtiem, iesaku neuzsākt kādas attiecības ar tādiem tipāžiem, nav to vērts...bez tam viss atkarīgs no sievietes, ne viens jau ar varu virsū nebāžas...jo augtāka būs morāles latiņa pašam sievietēm, jo labāk visiem.

Cafe_Noir  Epifānij, tieši otrādi - neviens precētais nav izbadējies. tas, kurš ir izbadējies, tas nemeklē. tas gaida, ka moš dzīvē paveiksies. vai nepaveiksies, koroč, ir aktīvai meklēšanai atmetis ar roku. bet precētie kā tādi negausīgie ceļotāji - iedomājies, prāmis uz Stokholmu (tas visprecīzāk ataino situāciju), tāds precētais vairāk nevar atļauties kā ceļojumu uz Stokholmu turp un atpakaļ, un samaksāt vēl par vakariņām un brokastīm zviedru galdā. tad nu tāds aiziet vakariņām - visa tiiiik daudz, tiiiik smuki, garšīgi izskatās, viņš taču ir samaksājis! un tad staigā un tik ķerstās - pie viena ēdiena, pie otra, un reku, šitais nav vēl pagaršots, un šitais taču arī - par to taču samaksāts. jā, un šito desertiņu, un kafiju, jau piekto krūzi. ā, un vēl šitā kūciņa! bļīīīīn, bet lasi es taču neredzēju, maijtes viesmīļi nebija atnesuši. āā, briesmas, es vairāk nevaru ... bet nu vēl šito vēl jāiedabū iekšā, aij, labi, atstāšu uz šķīvja, tik un tā par visu jau esmu samaksājis.
nu, lūk, tas pats ir ar precētajiem - viņiem visa kā ir tik daudz, ka viņi paši nezina, vai kaut ko grib, bet "par visu taču ir samaksāts, tātad jāņem, pat ja nevajag".

Monitors  :D Traki gan šeit! Tāda miskaste,ka te visi lopi savākušies! Drausmas! Toties tur ārā visi precētie ir tik labi un godīgi!:))
Kā jums meitenes neiet!:O

Nerons  Interesanti, kapēc viedi viedokļi ir tikai brīvajiem par to, kapēc TĀAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dara aizņemtie!
Aļjo....

shone  Pajautā katram pašam.

Jason  Acīmredzot, visi vēderā bijušie taureņi nobeigušies...

mairita1971  Bieži,ja mājās esi kā peramais trusītis,kuram visu laiku aizrāda,tu meklē to,kurš uzklausa un skatās ar pielūgsmi.Jo viss taču ir sasniegts.Labs darbs,mašīna,māja,bet vienalga ģimenē esi peramā lomā.Ir jau arī tādi,kas meklē apliecināšanos,es taču esmu vēl foršs pretējā dzimuma acīs.

jurks  Chris1986! Nu baigi cerīga turpmākā scenogrāfija! Ja viss patīkamaijs un priecīgajs noslēdzas ar šo vietu! Bet, nu cerēsim, ka ir arī alternatīva! Arī pēc mūsu pašu dzīves ceļa, tam noslēdzoties, nebūs jāsēž uz poda ilgi, ilgi, tas ir šķīstītavā! Bet kāds varētu būt alternatīvais ceļš, lai prieks nekulminētu iekš WC?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu