Ko jums nozīmē frāze "attiecības, tas ir darbs"?

antans_dzenis  Tas, ka kapitālisma gars tiek attiecināts arī uz ģimenes un privāto attiecību sfēru, - protetstantisma ētika, - (smags) darbs ir dzīves galvenais mērķis, - Makss Vēbers, tā teikt.

Danaja  Darbs mērkaķi padarīja par cilvēku. Meiby, darbs padarīs arī cilvēku par vīrieti un par sievieti?

mairita1971  Tas nav darbs.Tā ir ziedošanās otram.Vēlme darīt otru laimīgu,un ja tas ir abpusēji,tad arī rodas svētlaime.Ja cilvēks ir mīļš,tev pašsaprotami darīt viņam labu.Var teikt,ka tas ir mīļš hobijs.

marselis  Jebkuras attiecibas ir divu vai vairaku sistemu mijiedarbiba abos virzienos.
Labas attiecibas ir liels "darbs",tt.arejo-ieksejo nelabveligo faktoru parvaresanai,
lai saglabatu ieprieks veidoto "labo attiecibu"status qua.

Baklazans  es šo frāzi saprotu tā ka sieviete it kā saņem algu iztukšojot vīra maku
tātad sanāk ka viņai tas ir darbs

ne_meklejumos  Trīs vienā:- darbs, izklaide, bauda

dzozefinaups  Lai attieciibas neklluutu par ikdienisskku rutiinu-pie attieciibaam ir jastraada... -un ssis darbs ir llooti daudzpusiigs-attiistiiba,izaugsme,darbs ar sevi,romantika,izklaide....

Epifanija  es nedomāju, ka attiecības ir darbs, kā mēs to saprotam, attiecības ir dāvana, ne visiem sanāk satikt cilvēku ar ko veidot attiecības, nezinu, kāpēc, tas tā ir, jo attīstītāks cilvēks, jo grūtāk ir atrast sev cienīgu partneri attiecībām, nezinu, ne tajos platuma grādos dzīvoju, ne tie cilvēki apkārt, bet no sava skata punkta, par cik man nav attiecību, mans uzskats ir tāds, ka attiecības ir Dieva dāvana, kuras, ja tās ir, tās ir jālolo...

Baklazans  epifānija pilnīgi piekrītu man tāda pati situācija

Labrador  Attieciibaas visam jaanotiek pasham no sevis. Ja naakas sevi mociit un paarveidot , tad nafig taadas attieciias.

av2  ja ssitaadas domas naak galvaa, tad attiecibaam jau piezadzies , nemanot , ...pzd.

AivarsN  Savādi,bet šajā gadījumā piekrītu Epifānijai. Par to attīstību tiešām tā arī ir. Vienkāršam cilvēkam,ar praktisku pieeju visam,pat telefonu nopirkt daudz vieglāk. Ka tikai pilda savas pamatfunkcijas un viss. Daudzpusīgi attīstītam cilvēkam tas otrs vajadzīgs ne tikai ar tik pat plašu interešu loku un augstu garīgumu,bet arī lai visās jomās un sfērās abiem būtu līdzīga gaume un attieksme. Plusiņi pret plusiņiem un mīnusiņi pret mīnusiņiem. Tāpēc man arī reizēm rodas iespaids,ka esmu piedzimis ne tajā vietā un ne tajā laikā.

dzintars45v  Būt kopā pēc rožu perioda,tā būtībā ir izvēle dzīvot ar konkrētu cilvēku,kas ir gan kompromisi,gan daudz kas cits un tas varbūt arī ir tavs svarīgākais darbs mūžā,jo viss virzās pa apli,meklējot arvien jaunus partnerus,tu vienmēr paliec kādā ceļa posmā,dažādu iemeslu pēc neizejot visu apli,lai to izietu līdz galam ir jāliek sevi visu iekšā,varbūt pašam jāmainās,kaut kur jāpielāgojās,varbūt partnerim un reizēm daudz vieglāk un vienkāršāk ir aiziet un padoties,nekā iziet ceļu līdz galam...

Ananda_A  Es nezinu, jo dzīvošana arī ir darbs. Pat nekā nedarīšana ir smaga padarīšana.

dzozefinaups  Katrs ar attieciibaam-saprot ko citu,un darbs attieciibaas arii ir dazzaads. Sskkiet,ir,kas uzskata,ka viss notiek pats no sevis....-nu nee,miiliissi! Taa domaa tie,kas dabuun partneri,un viss....-kur tu liksies....-dziivo ar sso domu....tikai,kad otrs aiziet-saak domaat-kas tad iisti notika?!- atbilde ir vienkaarssa-nenotika nekas! Lai kautkas notiktu,ir jaadomaa,jaastraadaa,jaarada,jaaiekaardina,jaamil,jaaplaano..-un tas viss-ar prieku! -tas ir darbs.... Kaa gan citaadaak to var nosaukt? darbs ar sevi,darbs priekss otra-miillotaa... Pats no sevis nekas nenotiek! NEKAS!

mieru_tikai_mieru  Frāze "attiecības, tas ir darbs" automātiski paredz kaut kādu atalgojumu. Manuprāt, tā ir kļūda. Attiecības drīzāk ir māksla. Avantūra bez jebkādām garantijām. Bet "strādāt" ar attiecībām droši vien vajag tajos gadījumos, kad tajās nav mīlestības.

Epifanija  100% piekrītu - attiecībās strādā tie, kuriem nav mīlestības, kuriem tā ir, šādi jautājumi nerodas...

neko  Tikai bezperspektīvās attiecības viņas ir darbs, ja visa enerģija aiziet viņu uzturēšanai kādus nu tur kopīgus plānus realizēsi. Attiecīgi perspektīvas nekādas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu