Vai vīrieši ir saprotošāki par sievietēm?

Uzzinot par savas sievas vai draudzenes neuzticību.
Prasu tāpēc ka bieži ir nācies dzirdēt ka viņu kreisie gājieni neko nenozīmē un ir vienkārši fizioloģisks process kas nav saistīts ar garīgo aspektu.Ka tas ir tikai sekss un tas nekādi neietekmē pieķeršanos savai patstāvīgajai partnerei.Drīzāk tas tiek pielīdzināts sporta zāles vai procedūras apmeklējumam.
Tad kā tādi vīrieši raudzītos ja viņu sievas vai draudzenes arī būtu ar tādiem uzskatiem, ka sekss ir tikai fizioloģisks process un tāpat apmeklētu seksa procedūras?

Monitors  Mela,Hallo!:)
Izlasi tēmu! KREISIE GĀJIENI!
Kādas jūtas? Kāds "es tevi mīlu"? Tu ob čom??:D

Principā, izlasot Tavu komentāru, sajutos vainīgs, ka esmu vīrietis un man ir krāns!

Ananda_A  Vīrieši spēj pilnīgi visu; gan būt uzticīgi, gan radoši, gan maigi un mīloši. Ar vienu noteikumu, ja ir uz to motivēti.
Motivācija nāk no sievietes. Sievietei ir jākļūst priekš vīrieša svarīgai.
Ja sievietes ir tik stulbas, ka atdodas bez mīlestības, aiz aprēķina vai bailēm no vientulības, tad viņas nespēj radīt par sevi tādu interesi, lai vīrietim rastos iedvesma uz varoņdarbiem.

Jo gaidīt īpašu attieksmi no vīrieša, ja sieviete pati ir kā jēla zivs...piedodiet, tas nekad nenotiks. Un tad nu sākas; sievietes uzstāda prasības un vīrietis ņem kājas pār pleciem.

Vanesa15  Sievietes ir savādāk būvētas, un viņām grūti saprast pliku sexu bez emocionālas piesaistes.

Jā, tā runā, ka veči paši varot, bet nedod dies viņu sievietes kaut kur aizšmauks un viņi par to uzzinās.
Lai nu kā un ko veči tur uzskatītu, ka tikai kā pie friziera vai sporta zāle, bet sievietēm naturāli riebjas tādi apvārtīti pa svešām gultām. Riebj svešas sievietes smaka. Un nedomājiet, ka viņas to nejūt, tāpēc arī daudziem pēc sānsoļiem esošās attiecības un sexa dzīve aizet pakaļā.

Vispār, vai tie krāntupeņi nemaz nedomā par savu sieviešu veselību???

Monitors  Mela HAllo!

Mela  Monitor! :D Nejūties vainīgs :D a krānu var .... nošņikāt :D :D :D

bet es tagad tiešām pārdzīvoju.... ka jūtu ta nav... ir tikai :( ..... krāns?

Ananda_A  14:23 Nezinu tādus vīriešus, kas būtu laimīgi attiecībās un vienalga laistu pa kreisi.

pomerance  Ir ļaudis, kuriem nav miera, gribas sev dzīvi bojāt un apkārtējiem arī, pie reizes, kāpēc tā? iespējams, mazohisms vai alkas pēc nepārejoša adrenalīna- pieķers, nepieķers, ielidošu, neielidošu utt. utjp., bet tikmēr dzīve paiet, turklāt, abu dzimumu jākļiem, parasti šī nav vienīgā problēma, vēl parasti ir ārišķība kopā ar aprobežotību, plus mūždien vēl visādas problēmas, no sērijas- kapēc mani neviens nesaprot, kapēc es nevaru atrast īsto/vienīgo, jo es taču esmu tik neatvairāms/neatvairāma, tik atraktīvs/atraktīva, plus alkoholisms vai citas atkarības un materiālās problēmas, plus pamestās sievas/vīri ar pamestiem bērniem un apbrīnojams pofigs par to visu, pa gabalu no tādiem, pa gabalu.

Viliendi  Ko nozīmē "saprotošs"?Daudzām tāds vārds ir anketās..Saprotošam jābūt sociālajam dienestam.Kam vēl?Pret bērniem, invalīdiem, veciem cilvēkiem...

neko  Godīgi sakot tas viss tā baigi bērnišķīgi vai, nu nav protams par ko sajūsmināties, ja tev ragus liek, tak dzīvē mēdz būt daudz nopietnāks jautājumi par ko domāt. Ne visiem tā dzīve tik ap seksu vien rotē; bija seks - tātad kopā, bija ar kādu citu, tātad viss beidzies. Patiesībā var tikai apskaust tos, kam ragi ir lielākā dzīvē redzētā problēma, laimīgi cilvēki esat:)

riebekle  Dzimumam nav nozīmes, visu izšķir jūtas (mīlestība, lepnums, aizvainojums u.t.t.).

mairita1971  Vīrieši ir lielāki egoisti.Viņš būs saprotošs tik ilgi ,kamēr tas neskars viņu intereses.

NL_O  Dievs Tēvs Debesīs - šai tēmā bezmazvai vai tikai sievietes izsakās; un visas, protams, kādam bezgala uzticīgas; a varbūt gluži pretēji...

Epifanija  a pati tu varētu dzīvot tālāki, esot attiecībās, it kā nekas nebūtu bijis, ja atvērtos tavs sezams kādam citam.. ? padomā, kāda iemesla dēļ ar tevi tas varētu notikt? vīrietis ir tieši tāds pats cilvēks, kā sieviete ar savām vājībām un vīrieša, viena no vājībām, ir skaistas sievietes, tā kā ja tavam partnera gadās norauties no ķēdes, vaino tikai pati sevi, kāpēc, tas ir atkal cits jautājums un cits stāsts...

Vanesa15  ja runājam par tiem, kas mīl un dievina savas sievietes, tad zinu 2 gadījumus iz dzīves, un tieši no vīriešu viedokļa. Jāpiebilst, ka abiem ir foršas un labas sievas.

Pirmais - mīl un neprātīgi dievina savu sievieti. Bet... kā ir kaut kādi lielie stresi, darbs, nauda, citas nepatikšanas..., tā spriedzi iet noņemt pie kaut kādām šlorām. Izdrāza, izlādējās, čau uz neredzēšanos, un mājās jau atkal mīlošais mierīgais vīrietis. Jāpiebilst, ka neuztur nekādas mīļākās, parasti vienreizēji gadījumi un viegli iegūstamiem mēŗķiem, gandrīz vai uz vienalga ko. Saka, ka negribot nekad stresu izlikt uz savu mīļoto.

Otrs, jau tas pats pieminētais adrenalīns. Arī sieva forša. Bieži nav, bet pāris reizes gadā aizstaigā pie sētas kucēm. It kā dažādībai apliecināties un pārliecināties, ka sieva vislabākā. Atgriežās un atkal mīlošs, ziedi, lutināšana.... Bet vajag. Ik pa laikam.

Nu ej nu izproti to stipro dzimumu... kad viss mājās ir !

solva50  Domāju, ka ir otrādi! Sievietes ir saprotošākas. Parasti, vīrieši izskrienas kā sunīši, bet vienmēr atgriežas mājās. Sievietes- gudri piever acis un ausis un tic, ka komandējums garāks, darba darīšanas brīvdienās! Noplivina skropstas un tēlo, ka tic! Skaidroties- bezjēdzīgi un nevajadzīgi. To var sākt darīt, ja esi tiešām nolēmis , ka abi ejat katrs savu ceļu! Kāja slīd abiem dzimumiem! Kāpēc- nav mums dots izzināt. Ievērojot , katra privāto telpu, labāk likties mierā!

neko  solva50; vienlīdz bieži skraida kā vieni tā otri (pie kā ta skrietu, ja pretējais dzimums nebūtu tāds pats) tik večiem nav pieņemts par to publiski čīkstēt. Sievieti ar ragiem pažēlos, par veci paņirgs.

Mailija  Pati NEKAD NESAPRATĪŠU un arī otram nepieprasu SAPRAST!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu