Kāpēc ir tāda cilvēku izskata novērtēšana?

Un nievājoši izsakās tieši tie,kuriem nav savu fotogrāfiju.Baidās,ka apžilbsim no viņu skaistuma.

KaijaDzeerve  Tapēc, ka šī ir tāda vietNE..

Ievinjata  Mairita, tiešām ir manīts, ka sliktas atzīmes par fotogrāfijām dod vai nievājoši izsakās tie/tās, kas slēpjas aiz saulesbrillēm. Vai vēl "labāk", sevi pārstāv ar kāju, roku vai citu ķermeņa daļu.

Karlitoooo  Vemt gribās no šiem te visiem tekstiem - "Tev pašai sev ir jāpatīk, pārējais nav svarīgi, blā blā blā". Visi citi ir ļaunie nodirsēji, bet jūs apbižotās skaistules. Domā par sevi un rūpējies, tad arī nebūs šādu tēmu... Vēl jau ir arī otrs variants - nopērc smadzenes ;) Vēl jau visticamākais variants, ka meklē glaimus šeit - reāli tgd droši vien kaudze ar vīriešu uzmanības apliecinājumiem, jo nav jau viss tik traģiski kā Tu to pasniedz. principā slēdziensjau viens: garīgas problēmas 8)

P.S. un man pie kājas, ka man nav bilde, tāpat zinu,kaesmu pietiekoši glīts 8)

piladzoga  pēc foto diemžēl nenoteiksi vai cilvēks ir netīrelis ,bezzzobains,adekvāts utt...
Zinu cilvēkus ,kuri FB salikuši tādas bildes ,ka nekad nepateiksi kādos midzeņos reāli dzīvo un kādi izskatās realitātē...TĀPĒC NEZINĀMU CILVĒKU BILDĒM NAV NOZĪMES.

marselis  Cilveka daba ir visu vertet...pretstatit.
Ne tikai verte formu(izkatu),bet ari ieksejo (saturu).
....nievajosa attieksme-,drizak ta butu ligvinistiska izpratne,kultura,etika,vide-,
veids ,ka individs reflekse uz arejiem notikumiem,saskare un attiecibas.

fargo  tas ir kā bērns, kurš izliek kādu video performanci un tad dziļi pārdzīvo par katru! ne-pozitīvu vērtējumu, par katru komentāru. domā un tā un šitā, kāpēc?
bet ja cilvēks eksponējas, vai rāda savus darbus, negatīvs vērtējums ir neizbēgams. pat ja madāma būtu pārākā skaistule, viņa viena alga dabūtu savu devu dubļu. tikai nevis par krokodīlismu vai svaru, bet piemēram, izlaidīgu uzvedību. vai briesmīgi siltus un mīļus sāncešu vērtējumus. jo vai tad uz spoguļa nevar atrast putekli, ja kārtīgi ielūkojas?

un es tev saku - neliec vērtējumam savu intīmo dzīvi, savu izskatu, savus privātos darbus, vispār neko personisku, ja nevari panest kritiku. nedari to. tas ir it kā līst peldēties, bet sūdzēties par saslapušiem matiem. cilvēku daba nemainas savās izpausmēs, šķiļ viņi uguni no ar kramu vai pilda auto tankštellē. un tā būs līdz šīs sistēmas galam - tas tā paliks.

NL_O  Dīvains jautājums. Labāk gan būtu pajautāt sev, vai liekot savu bildi profilā vai foto vērtēšanā, visas atsauksmes būs pašai tīkamas. Ja domā, ka jā, tad nu gan esi ārkārtīgi iedomīga sieviete. Ja pieļauj, ka nē - nav par ko satraukties.

adamsone  Tāpēc, ka tu esi nomelojusi sev gadus, bet neesi pierediģējusi bildes, lai atbilstu. Tev ir ap 53-55. vismaz. Tu izskaties pieklājīgi, bet skaista neesi. Tādu tanšu šeit vesels vezums un mazi ratiņi piedevām. Visas smaida, piedāvājas, varbūt, ka tā arī vajag. Intrigas nekādas, odziņas nekādas un tad galīgi nekādie, nevienai nevajadzīgie vai hroniski precētie arī izpaužas.

Chris1986  Baigais slinkums katram jauniesauktajam tantukam mūsu rindās atkal sākt n-to reizi sākt skaidrot lietu kārtību, bet nu kurš gan cits, ja ne es, nesīs to upur!
Vīriešiem pie kājas "skaistā dvēsele". Viņiem vajag izskatu, lai citiem večiem siekala notecētu, kad šis ar šamo iziet pašpacierēt.
Bet nu autorei tiešām fui par tik lielu mānīšanos ar gadiem, nez uz ko tā var cerēt, uz pilnīgu idijotu pretim, kuram nav priekšstata, kāda parasti izskatās 40+ sieviete. Vajadzēja dot, kad vēl bija preces izskats!

Chris1986  ui, uzrakstīju, un sirdsapziņa ierunājās, ka nevajadzēja tik skarbi! ņemu savus vārdus atpakaļ un atvainojos! Lai tev veicas meklējumos

bestija  Ar tādu tēmu Tu tikai vēl vairāk izsauc uz sevi uguni.Te jau raksta ka izskaties vecāka par saviem gadiem,parasta tante,odziņas nekādas un jāpiebilst ka tā arī ir rūgta patiesība diemžēl.
Nedomāju ka Tev to visu ir patīkami lasīt,bet ja tā tad labāk pašai nevajag izaicināt citus lai pasaka ko domā par Tavu izskatu.Ja privātā sarakstē kāds idiots ko pasaka var izdzēst un aizmirst.Tad kāpēc vēl citus apkārtējos izaicināt?Vai tiešām cerēji ka visi Tevi sāks lielīt cik fantastiski labi izskaties?Kā redzi rezultāts ir pretējs un kāds Tev no tā labums?

Epifanija  pa gadiem gan nevajadzētu melot, domājot, ka apkārtējie visi ir pamuļķi un nesapratīs, ka esat 10 gadus vecāka par norādīto, nu tā pieklājīgi aizrādot...

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka evolucionāri katra būtne vēlas sevi atražot ar augstākas kvalitātes pretējā dzimuma pārstāvi. Simetriski vaibsti, jaunība, laba āda, labs augums, skaisti zobi - tas viss ir imunitātes un laba ģenētiskā materiāla fizioloģisks atspoguļojums, tāpēc instinktīvi mēs vēlamies vairoties ar maksimāli pievilcīgiem indivīdiem.

Baklazans  gvena rakstīja - Ja pati sev liecies pietiekosi laba ta citi var iet ieskrieties.

tāpēc jau te tik daudzas bauda divvientulību ar sevi jo vīrieši ieskrienas ieraugot tādu aukstprātīgu radījumu

adamsone  Un tu cerēji, ka par tevi visi jūsmos???? 14:18 Odnako....
Tas, ka tu smagi strādā, maz kuru interesē. Turpini strādāt, no tā būs vairāk jēgas.

av2  a ko tad taadu saka? Taisniibu?

Labrador  Izskats ir sievietes lielaakais trumpis.Lieliski kompense dumju raksturu un stulbumu. Ja sievietes vizuaalais peec 5 ballu sisteemas ir 3 un vairaak , nav probleemu virtuaalajaa un reaalajaa dziivee atrast sev veelamo partneri , kaa arii attieciibaas cuukoties , jo vecaa partnera vietaa nekaveejoties atradiisies cits , kursh buus ar mieru speeleet peec sievietes noteikumiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu