Vai Latvijā Tā īsti ir smalkās aprindas.

Vai to sastāda cilvēki un viņu bērnu,kas bija pareizā laikā pareizā vietā.Manā uztverē smalkums iet kopsolī ar iekšējo inteliģenci.

pomerance  Ne visi bagātie vai turīgie ir pāķi, lai, kā arī te dažiem to gribētos sev iegalvot, ir Latvijā labi izglītoti, inteliģenti un ļoti turīgi cilvēki, vai tās var saukt par smalkām aprindām, nezinu, kaut kas senils pēc naftalīna smaržojošs ir šinī apzīmējumā. Drīzāk, tā ir sabiedrības elite.

Danaja  Chris1986, Kad cilvēks sasniedzis zināmu līmeni savā izaugsmē, viņš sastopas ar trijiem ļoti nozīmīgiem pārbaudījumiem - slavu, naudu un varu. Ne katram ir pa zobas izturēt šos dzīves eksāmenus. Būt par "izredzēto" patiesībā ir baigā atbildības nasta.

Chris1986  Danaja, pilnībā tev piekrītu, tik ar nelielu labojumu tavā teksta: "Kad cilvēks ir veiksmīgi apzadzis savus līdzpilsoņus (..), viņš sastopas ar trijiem ļoti nozīmīgiem pārbaudījumiem - slavu, naudu un varu."

Danaja  Chris1986 11:51, jā, var teikt arī tā. Tavu tekstu varētu attiecināt uz tiem, kuri spēj dzīvē kaut ko sasniegt apzogot citus, vai vienkārši tupi sēžot un skaužot tos, kuriem ir vairāk.

pomerance  chris86, tu te diennaktīm sēdi, tā vietā, lai turīgos cilvēkus par zagļiem sauktu, var būt darbu pameklē vai sāc kaut ko lietderīgu mācīties

AivarsN  Jau sen kā dzīvojam Aizspogulijā. Izcilākie noziedznieki sastāda smalkās aprindas,bet godīgi,dzīvesgudri,apdāvināti cilvēki ar smalku dvēseli,bieži vien izpelnās nosodījumu,gan no vergu,gan vergturu puses,jo tiek uzskatīti par nopietnu apdraudējumu daudzu gadsimtu laikā rūpīgi izveidotajai dēmoniskajai iekārtai.

neratni_stasti  Stāda puķes un kartupeļus, nevis smalkas vai ne tik smalkas aprindas. Manuprāt, smalks ir porcelāns un mežģīnes, bet ļauži ir jau ļoti konkrēti apzīmējami ar dažādām īpašībām, vēlams, arī puslīdz objektīvi nosakāmām, jo emocionālā inteliģence ir abstrakts jēdziens. Tātad: bagāti, vadošus amatus ieņemoši vai neieņemoši ļauži, izgudrotāji un vienkārši presē bieži intervēti ļauži Latvijā, protams, ir.

Chris1986  pomerance, nu tā jau atkal ir _sieviešu loģikas pērle_ :D Ja es uzrakstu, ka necienu tādus cilvēkus, tad kāpēc man būtu viņi jāpskauž un jācenšas kļūt viņiem līdzīgam? !! :D

piladzoga  nav,jo te NAV karalisko ģimeņu ,ir tikai dzimtļaužu pēcteči..

Epifanija  labi, ka man nav tādu problēmu - smalkās aprindas...

HOUSE  Manuprāt pēdējās augstākās sabiedrības daļas gāja bojā pateicoties Vladimiram Iļjičam un Padomju varai. Latvijā varētu saskaitīt labi jau uz abu roku pirkstiem šī nosaukuma cienīgus cilvēkus.
Ieklausieties mūsdienu vārdā smalkās aprindas. Smalkās-niecīgās. Pašpasludināti iznireļi visās iespējamās jomās, gan uz skatuves, gan valdībā, gan finansu jomā. Esmu redzējis, bijis klāt, runājis un ja kādam interesē, viņi bieži vien tieši tāpat kā bomži, aprijušies krīt ar ģīmi rasolā. Tagad ir tāds iznireļu laiks, tie ir tādi kā Polijas āboli, no ārienes glīti un sīdīgi, bet izrādās, ka pērnā gada un iekšā sapuvuši.

Fausts  Lasu un domāju - jā, proletariātam vajag dot vismaz iespēju nolaist tvaiku...jo, kam ir, tam tiks dots, un tam būs pārpilnība. Bet, kam nav, tam tiks atņemts arī tas, kas tam ir.

AivarsN  Mēs šodien Latvijā dzīvojam gluži kā pēc Bībeles.😀

Fatale  Šim tantukam arī širmis veras ciet, spriežot pēc regulārajiem un absolūti infantilajiem jautājumiem.
Bet tā jau saka, ka uz vecumu cilvēki pamazām nonāk bērna prātā, par laimi ne visi (ko pazīstu!)

riebekle  Jo augstāks un nozīmīgāks cilvēks, jo vienkāršāks un patīkamāks saskarsmē - tie ir mani novērojumi. Tie, kas cenšas sevi pozicionēt kā baigi ievērojamās un svarīgās personas, ceļ degunu gaisā un domā, ka ir sabiedrības krējums, tādi patiesībā nemaz nav, vien izbāzeņi publiskajai telpai un savu ambīciju upuri.

Labrador  Latvijas smalko aprindu paarstaavji tuseejas pirtiis ,pierijas un dzied "Vladimirskij central"

Droshs_Plecs  Nē, Latvijā nav zilo asiņu.

kuks10  Smieklīgi, kā var būt smalka sabiedrība,ja nav atbilstošas skolas un plus bērnības audzināšana no smalkiem cilvēkiem,kas ir dzīvojuši pie aristokrātiem un gara cilvēkiem..nevis no govs pakaļas izkrutušais kolhoznieks pēkšņi atskāris ,ka ir baigais ķeizars..))Ir jau Latvijā saucamās smalkās ģimenes ar īstu garu,nevis kambarsulaiņa sievas ,kas nopirkusi diplomu Mākslas akadēmijā un liekās ,ka baigā gleznotāja un interesantākais pazīstami mākslinieki spēlē līdz to teātri gleznu izstādēs,vot tas gan ir noželojami..DDD To pierādīja nesenais smalko cilvēciņu tusiņš,kas saskrēja uz boksa maču,tur nu bija glamūrīgais zieds..ha,pat virtuves pazinēja smalkā Jurkāne..nevar pārmest tur naudas maisiem un dažiem 90.g.reketieru karaļiem,kas ir cieši bijuši saistīti ar boksu+arī sponsorēšjuši..Kas Mairi ir sponsorējis..?! Neviens.Tādi zīmuļi vien ir mums presē ,un dzeltenos žurnālos..Cerams jaunā paaudze būs īsta inteliģence+gara aristokrāti,pašlaik viena daļa ir izbraukuši UK..

Kristine_78  Nopērc žurnālu un visa inteliģence glancētajos vākos

Chris1986  kuks10 , pilnīga taisnība. Es smalko aprindu virsotnē sajūtos tik viens

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu