Vai večiem piedien bābiska uzvedība?

Novēroju ka veči pedeja laikā palikuši tadi bābiski.Kaškejas, apvainojas, piekasās sieviskiem.Viss viņiem ne tā.Sieviški par vecu, par resnu, celulits traucē un kas tik ne.Profilu bildes nomoka, jo tie sieviski vecas bildes liekot, lai izliktos smukaki.Bet dabā esot nesmuki un vel daudz citu problemu un pretenziju pret sieviskiem.
Nu gluzi ka tantes klimaksa pirmsākumos.Ko tad tie veči īsti grib un vēl tādi kam pāri 50 un vairāk?
Vai tad paši ir tik smuki lai var atlauties spriest par sievisķu nesmukumiem?

kokote  15:06> pievienojos, kaut zinu, ka tas neko nemainīs, tāpēc savu virciņu (kā jozītis teiktu) pieliešu.
Te nu vietā tas teiciens: kā bļauj- tā atskan.
Ja nemaldos nesen autore tepat PA traki bija sašutinājusies par sexu (nez vai no šī vārda tagad atkal viņa krustus metīs vai kā) kas nav misionāra pozā un tumsā ar vismaz palagu pa vidu un tikai bērnu ieņemšanai, ka es padomāju: lūk, atliek vīrietim savas dzīves laikā pārīti tādu sastapt, lai viņš kļūtu "frigīds" pret visu sieviešu dzimumu kā tādu, tecinātu siekalu (vai darītu ko citu) skatoties porno un domātu, ka tā ir zinātniskā fantastika. Tā kā pati vien (dzīves uztvere un attieksme) esi atbilde uz savu jautājumu.
P.S. nekā personiska, tikai diletantiska kontentanalīze.

baluba  Protams nepiedien, tāpat kā sievietēm daudz kas...

Tessa  es ka paklupu pret vardu aPsAlūti, ta ar viedoklju lasiishanu talak netiku.
par temu. man tadi netrapas, nezinu, kur jus tos atrodiet.

Edgars37  Gvena, mulkibas;)...vnk piesoli tadam vecim ieperinasanas iespeju tava mitekli un ij celulits bus loti smuks, ij tauki nokarasies ideali...votj nesaprotu, tu tiesam vel neesi apjegusi sejieniesu patiesas vajadzibas;D???

dzozefinaups  ...par kaadu piedzimst-taads dziivo.... vieniigi-veel maates pieliek savu artavu... Jaaizdara secinajumi,un jaaudzina muusu deli izleemiigi,viirisskkiigi,atbildigi....

coldlands  Ienāk, noguļas uz grīdas un sāk baurot, mol konfekti, konfekti iedodiet, savādāk ka veca vijole, cigasu te visu vakaru.

straume22  "Veči" iekš oho.lv ir normāli, sentimentāli , visnotaļ simpātiski. Kuri netur - tie ir pagrīdē: dara savu darāmo - raksta, satiekas, iepazīstas, u.t.t. Pārējie uzmanīgie un izvēlīgie komunicējas - un tas viņiem patīk, meklē ko adekvātu sev, tie ir īsti veči. Sākumā - izprast sievieti, vai vienkārši viņiem ir pietiekoši papļāpāties...K-hem (filosofē)

pomerance  bābiska uzvedība ir nieks, galvenais, lai nav tups

bruce  iemācies uztvert kritiku :)

baluba  ...un bābām jau vairs neizdabāt nekā, uzvedies kā negribi....

werdi2  babiska uzvediba - formulejums diezgan pastulbs un robusts - katrs ir tads kads ir ja uztrauc vai nepatik nesatiecies un viss - ko tad censamies atrast - idealu -tadu nav un nebus jo sai dzivei ir iziets cauri krustu un skersu -pie saskarsmes jau redzi ir Tavs cilveks vai nav -tad ari izsaka visu ko doma -vai tas ir labi nezinu -bet tiesibas to teikt ir noteikti- viss vairak kaitina meklejumi -GODIGU -AKTIVU -STRADIGU - SPOIRTISKU - UZTICIGU -u.t.t. -Jums velme ir- ko satikt -cilveku ar ko veidot attiecibas vai sapnos redzetu viziju - piedodiet bet mes visi pec noteikta nodzivota laika esam -lietota -dazkart jau nolietota - izejviela kas absoluti negarante pilnvertigu darbibu nakotne -jo nopakalus velkas visi stiki un niki un to saprast ir tiesam svarigi -citadi ari sis vertejums -babiskums -ir smiekligs .......

Epifanija  ja tādi uzrodas, tad no tādiem labāk izvairīties un tādus ignorēt, ne veltīt viņiem tēmas un savu laiku, dažreiz tiešām paliek slikti no dažu sieviešu lēkāšanas tādiem apkārt...

Droshs_Plecs  Tizlie hipsteri kļuvuši feminīni no visiem ksenoestrogēniem plastikātu produktos. Ar nākamo paaudzi būs vēl trakāk.

>Viss viņiem ne tā.Sieviški par vecu, par resnu, celulits traucē un kas tik ne.Profilu bildes nomoka, jo tie sieviski vecas bildes liekot, lai izliktos smukaki.

Piedod, bet tā nav bābiska uzvedība, tie ir standarti. Man kā vecim, kurš seko līdzi savam augumam un nav ar celulītu vai lieko svaru, ir 0 loģika pievērst uzmanību tantei ar riepu un celulītu. Kāpēc lai es to darītu?

>Vai tad paši ir tik smuki lai var atlauties spriest par sievisķu nesmukumiem?

Es neesmu "tik smuks", bet partneri neglītāku par sevi gan nevēlētos. Sekoju vienkāršam likumam - neprasu no partnera vairāk kā no sevis. Tas arī viss. Bet no sevis es prasu pasauli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu