Vai mīlestība var būt bez seksa?

To ka sekss var būt bez mīlestības mūsu laikos liekas tāda pašsaprotama lieta.Un ir jau kam vajag tikai to fizisko kniebienu bez jebkādām jūtām un emocijām, par mīlestību pat nemaz nerunājot.Bet vai mīlestība var būt bez seksa?

juicy  Tā jau platoniskā mīlestība...

988  Ananda_A 16:55 Nav tik vnk. Ir gad., kad mil cilveku, rekinoties ar to, ka vins, t.i. 2 puse, ari mil...tacu biezi tie ir maldi...ja milosais zinatu partnera patiesas jutas, no milestibas nebutu ne
vests. Vai to var saukt par milestibu, nenemos spriest, akla varbut...

NL_O  Bez seksa - jā; bet bez laba boršča - nē:)

Postremo  nee.

Hiranja  Protams var! Iespējams ir viss! Tikai ... vai Tu vēlētos tādu mīlestību?

Kristine_78  Bez intīmas tuvības attiecības agri vai vēlu ieiet citā rakursā, dzīve saliek visu pa plauktiņiem

Danaja  Kristīne_78 17:28, ko Tu sauc par intīmu tuvību?

jurks  Labs jautaajums- ir vai nav! vai tas ko maina, ja ir, bet nezini, kaa to atpaziit! Jaaluudzas, lai ar aciim mees speejam ne tikkai skatiities, bet arii redzeet! Njem Jauno Deriibu un atshkjir Paavila 1. veestule korintieshiem 13. nodalja!!!

Vollija  Pilnīgi noteikti, ka ir iespējama platoniska mīlestība, turklāt jebkurā vecumā un visos iespējamos dzīves posmos. Sirdij taču nepavēlēsi, ne jau visām dzirktelēm ir lemts realitātē aizdegties un smuki degt, un reizēm pat labi, ka tā!:)
Un, vismaz man ir pieredze, ka tieši platoniskas attiecības atmiņā paliek kā kaut kas skaists un tīrs, turklāt sentimentāli un sapņaini reizēm var aizdomāties par tēmu "kā būtu, ka būtu... ":)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu