...dāmas, vrb mums vienkārši pietrūkst izdomas? :))

...rudenī atkal aktivējušies veči - "plikie baznīcas žurkas" :), kuriem nav sava mitekļa, ir minimālā alga vai vispār nestrādā... (zinām, jau zinām - Jūs visu pirms 10-15 gadiem "esat atstājuši savām sievām un bērniem".:) )...bet gadi tak iet! Kļūst drēgns, tāpēc gribas siltu pajumti un siltu sievietes sānu...
Parasti es tādus atraidu bez liekas domāšanas, bet šodien ienāca prātā: vrb mums vienk. pietrūkst izdomas, dāmas, un tādiem tomēr varam atrast kādu saimniecībā noderīgu pielietojumu? :)
Padalieties un netaupiet arī humoriņu... :))

multi  Kur mēs dzīvojam, Šveicē? Nē, mēs dzīvojam Latvijā, ātro kredītu lielvalstī, kur te kādam kāds īpašums?
Atņemam tos laimīgos, kas dabūjuši Ulmaņlaika mantojumu vai privatizējuši valsts mantu par sviestmaizi, visi esam plikas baznīcas žurkas vai banku vergi.
Kā arī kādas algas jūs sagaidāt valstī, kur vidējā alga pat nesasniedz 1000€ un 40% saņem minimālo algu.
Kā arī neredzu, ka sievietēm šeit ienākumi būtu diži lielāki!

Kristine_78  Īsta provokātore ar visatļautības pieskaņu, sory, nekā personīga dis iz viedoklis

988  minnija, Tu son laba forma, draga ar iedvesmu, prieks skatities...laikam kadu pasutiji vai kads pasutija Tevi ...ni s prosta sita nemies :)

"tur nav jega sakt" - tas par mani :)

"cibrika pademonstresanu" - par zemu noverte, vitali svarigi :)

coldlands  Rudenī aktivizējušas arī tantas, kas juzdamas vientuļas un saprotot, ka tumšie vakari būs atkal jāpavada vienai, cenšas pavemstities saitos.

minnijai  multi, ir tadi, kas var stradajot nopelnit sev kustamos un nekustamos ipasumus. Ta no gaisa jau nekas nenokritis.
zinu cilveku, kurs ar savam rokam cel maju jau sen. ar videjiem ienakumiem. un nav kreditjuga. Tomer, smadzenes ir tas, kas nosaka, kas tu esi. nevis tukstosu daudzums uz konta.

minnijai  988- Jaa, sodien laicins ir forsh :)

Maribella15  Tās sievietes, kurām ienākumi ir lielāki kā minimālā alga - šeit nenorāda anketās ienākumu līmeni. Kam gan viņām vajag liekas problēmas? Vieglas dzīves tīkotāju uzlidojumus ar aicinājumiem uz randiņu? Un tad viņām klausīties tās viņu sacerētās pasakas, kā jau iepriekš te rakstīja?

Edgars37  17:56

...Ha, Ha, Ha, itadu naivumu es sen nebiju lasijis;D;D;D!!! Vanesa, tulit tava pastkaste parsprags no to piedavajumiem, kas visu savam sievam atstajuso (velreiz pasmiesos;D) un cer uz forsas sievietes motivaciju vinas mitekli, maka un ledusskapi;D...vo sita ir dienas HOHMA;D;D;D!!!

Vanesa15  pzdc...
Sapņojiet ātrāk par bagātajiem staltajiem bruņiniekiem, savādāk pensija pienāks ātrāk nekā sagaidīsiet savus prinčus jau novecojošos zirgos

Vanesa15  Edgars37
Kur ta visus jamos likšu, kūtī vai?
Man jau viens ir un vairāk nevajag.

multi  kas var stradajot nopelnit sev kustamos un nekustamos ipasumus.

Visai augstā un siltā vietiņā jāstrādā, lai Rīgā nopelnītu nekustamajam īpašumam :D Bet kustamo īpašumu tirgu mēs jau redzam, Rumbula plaukst un zeļ, bet jaunu auto dīleri dzīvo uz uzņēmumu, valsts pasūtījumiem. :D

draboss  Te tip vieta kur izkaukties tām, kurām labāki par aprakstā minēto tipāžu neraksta? :D

Edgars37  18:43

...da kaut izdali draudzenem, pazinam, kuram vel nava, ja tev pasai jau tads ieviests;D! Es tik recu:D, jo lielaku stulbumu, ka 17:56, pat te reti kad izdodas izlasit;D;D;D!!!

Lady_  Lasu un domāju - ak dies, kuda kaķitsa mir...

elis  Tās dāmas kas negrib sēdēt vienas ziemas vakaros, patiesībā jau grib tādus Baznīcas večus jo tad viņas jūtas drošas ka līdz pavasarim vecis nekur neaizmuks.
Pareizi coldlands (18;350)teica: nāk rudens.
Baznīcas žurku izķeršanas laiks

havjiers  atvērto durvju diena ?

988  19:21 :DDD Nak rudentinis, bus barga ziema..

Jagrabj, kamer vel ir, ka neizker...tad bus jasez 1...

miers2  taisni vai jāsmejās - Tās, kurām vīrs visu atstājis ieņirdz par tiem , kuri visu sievām atstājuši

miers2  Jums, meičas, netrūkst izdomas! Jums trūkst kauna un pazemības :))

Sallija2  Kam man vīrietis, ja man ir "Rīgas siltums", šodien atnācu mājās un radiatori silti, eh...cik labi. Var siltumā sēdēt uz dīvāniņa pie tv un malkot vīnu. Un ko gan es tiem vīriešiem varu pārmest, ja man ir pat slinkums uz randiņu iet.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu