Skatos Svingerus. Kā to vispār var uzskatīt par filmu?

Banāls murgs. Lai gan viens otrs aktieris pa tiešām cenšas glābt šo režisūras murgu. Vai tiešām kas tāds jārada un jārāda?

Liigucis  Ja es neaizmigu pie teļļuka, tad tas ir labs rādītājs!:)

mikse  Lai tik filmē turpinājumu! Lai parāda kā piedzimst bērni no piedzīvotājiem, cik vīri ir laimīgi par to un jautri kopā audzina visus saražotos bērnus. Tad var turpināt seriālu par bērniem un turpina vecāku garā, tad jautri apprecas brāļi un māsas, kuriem nav laicīgi izstāstīts ka vecāki svingeri. Un par kautrību, ko rada bērnu bērni to visu uzzinot. Un cik sajūsmināta ir apkārtējā sabiedrība un it sevišķi baznīca.

mikse  Bet vispār filma bez ažiotāžas ap to laba. Reklāmas kadros varēja likt to kažoka dedzināšanu nevis tik daudz demonstrēt plikus dupšus. Ne jau tas interesantākais ir tie plikumi, bet doma, ko filma nes.

N4Y  Biju jau uz kino uz šo filmu , pat sanāca divreiz iet .Patika. Kam nav humora - tam grūti dzīvojās . Nepatīk - neskatās , Taks ir iespēja pārslēgt kanālus . Tad ta nu bēda atradusies .

Momo  Sašutums radās pēc filmas rādīšanas pa TV. Tas vien jau ir rādītājs.
Man filma patika un redzēju jau tad, kad to rādīja kino. Un smējās visi zālē.

Baklazans  cerams ka pēc filmas noskatīšanās vēl vairāk oho dāmu pievērsīsies svingam

Ljekainiitis  Ofigeķ .. Tak apstiprinājās, ka vidējais ohujietis ir cilvēks bez humora izjūtas un iekšējas ironijas spējas. Var padomāt, ka to vien dara, kā Kantu un Hēgeli pārlasa & konspektē.

Vai tika nav tāpat kā ar tiem, kas ir visskaļākie pret sexuālajām minoritātēm. Skaļi bļauj pret, lai noslēptu, ka paši tie ir. Tāpat šeit - iekšēji sevi identificējot - skaļi protestē, lai tik kāds ko nepadomā.

Epifanija  kad Ilze sāka lamāt valdību, Ilgonis saprata, ka veltīgi bija atvēris šampānieša pudeli, vakars bija iesācies ne tai virzienā... ar tik pat lielu vilšanos, kā Ilgonim, man nācās kārtējo reizi sajūsmināties par latviešu kino mākslu...

dincjiks13  Man patika! Bija par ko padomāt. Vienmēr jau liekas, ka citur, ar citu, citam ir labāk, jaukāk, mīļāk utt.

miglainaa_plava  Hihi. Gadījās būt festivālā Positivus uz diskusiju par šo filmu. Kāda jauniete (meitene!) uzstājīgi izteica savu neapmierinātību, ka filmā par seksu to tā arī nav redzējusi un uzskata, ka tā ir kārpšana! Apsmējos reāli! Redzētu Jūs to meiteni - tikļibas iemiesojums! :DDDD Filmas veidotāji saprotoši māja ar galvām un nosolījās nākamās sērijās tik ļot nekrāpt publiku un seksu mazliet parādīt! :DDDD

slieks  Kādi nu esam, tādi esam. Prieks, ka dažreiz mākam par sevi pasmieties. Ko tad gaidījāt - Parīzes glamūru?

Pillerina  Smieklīga! Ļoti jautra.
Īpaši tāpēc, ka tā varone, kas atradās uz balkona, ir izspļauta kopija manas puses s.. kluba vienai īpašniecei. Arī skolotāja. Bet līdzība ir kā caur kopētāju!
Tikai filmas varone ir ļoti jaunāka un svaigāka.

Piparkuka  Ļoti forša filma, redzēju 2x kino! TV kaut kā aizmirsu, ka rādīs, skatījos ko citu...:)
Smieklīga, forša, labi aktieri, superīgs Jubalts! Pārsteigumi, intrigas, interesanti, smieklīgi, liek domāt, pat ļoti....
Pēc/kopš "Mirttantes" (Limuzīns...) labākā tāda veida filma.

Ananda_A  Vai tad "Rūdolfa mantojums"nav līdzīgs izmīzums? Banāli, sekli. Neomulīgi paliek skatoties to naivisma un infantīlisma apvienojumu.

Daudzās filmās trūcīgo scenāriju izvelk talantīgie aktieri, Svingeros tas nenotiek, tāpēc ir tik pliekani.

Pillerina  Man gan liekas, - infantīlāks uzņēmums filmas veidā ir Mammu, tevi mīlu, Seržanta Lapiņa atgriešanās, Mona, Modris un kādi tur vēl jaunlatviešu režisūras izcepuma indivīdu fantāzijas augļi.
Tīra un pliekana fantāzija. Nerada realitātes iespaidu, protams, neskaitot mašīnas un mājas...

magnija  man patika.. viegla ar humoru veidota filmiņa.. sasmējos :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu