vēl neliels uzdevumiņš iztēles rosināšanai!

Ir tāds stāsts- episks apraksts par Trojas zirgu! Un, ja mēs to apcerēsim un apdomāsim, kā mūsu dzīvēs un attiecībās var izpausties šis efekts! Piemēram: šķietami superīga iespēja- piedāvājums, rezultātā, izrādās " T.z." .Vēl piemērs: superīga draudzene (draugs), šķiet, ka nu esi vinnējis lielu laimestu dzīvē,.. kāda figūra!...intelekts! Lielā mīlestība!! Galva apreibst no laimes, bet!! Izrādās, pēc kāda laiciņa "T.z.". Un noteikti ir daudz dažādu piemēru iz dzīves! Un rodas nākošais jautājums-- kā to "T.z."atpazīt??
Paldies par uzmanību!

fargo  glaimi bieži ir meli. un ja tu akceptē kāda cita cilvēku melus par sevi, tu pats piedalies sevis mānīšanā. bet ja tu glaimus nepieņem, tad praktiski esi izvairījies no ši... trojas zirga.

Oika  Kā teica mūsu mīļotais prezidents - no sākuma jāierauj!! 😃 Un tad var lasīt šo jautājumu!! 😃

Maribella15  Man gadījās T.z. Tieši kā iepriekš kāds komentēja - ar intelektu, gudrību. Tieši tāpēc jau arī uzķēros, ka bija ļoti gudrs (dzīves skola vairāk). Viņi labi saprot sievietes psiholoģiju. Lai cik uzmanījos, negribēju grābekli, bet ar šādu gudrību - var apstrādāt gandrīz jebkuru.

neko  Paranoiķi, protams visi vīrieši to tik vien domā kā kādu sievieti apčakarēt, jo viņiem nav nekā interesantāka ko darīt... un arī sievietes dara tā pat:) Nav grūti ar tādu pārliecību dzīvot? Kaut gan kā metode vienmuļas dzīves dažādošanai var būt ar der.

no_matter  Katrs pats sev T.z. - pirmās kļūdas domātas pieredzei, vēlāk jau katrs pats izvēlas vai no pieredzes izdarīt secinājumus.

Danaja  O, šis ir labs! Trojas zirgs - neapzināta sevis iznīcināšana, pieņemot "lielas dāvanas" no ienaidnieka.

Lai izvairītos no zaudējumiem, nav tik svarīgi atpzīt Trojas zirgu, cik tā dāvinātāju. Trojas zirgs ir tikai līdzeklis, lai iekļūtu tieši centrā - dveselē. Trojas zirgs var būt pildīts ar tukšiem solījumiem, dievināšanu, saldiem, tīkamiem meliem, glaimiem un apbrīnu. Svarīgi neiekrist šajos kārdinājumos, bet spēt redzēt pašu miglas pūtēju.

N4Y  Uz desu cehu prom !

Tinte  Nevajag klausīties saldās mēlēs, vajag skatīties uz cilvēka darbiem, izturēšanos un attieksmi. Āža kāja ātri vien izlien, ja tāda ir.

Epifanija  tāpēc, nav ko trakot uz to ārišķīgo 90 60 90 vajag novērtēt saturu iekš 60 90 60.. o tā!:D

missperfumee  Trojas zirgs mūsu dzīvēs parādās visai bieži, neskatoties uz pieredzi, mēs atkal un atkal viņu pieņemam, jo varbūt ir jaunas nianses, ko neatpazīstam. Ja to visu uztver nevis kā sakāvi, bet jaunu pieredzi, kļūst vieglāk pieņemt un pārdzīvot. Viedumu nevar iegūt pāris gados:)
p.s. Jurk, mums taču ir uz ko paļauties un uzticēties, un tas ir kas varenāks par Trojas zirgu.

Tilia  Ja patin filmu atpakaļ, tāds "Trojas zirgs" nekad, NEKAD nav bijis superīgs, vienkārši attiecīgā dzīves brīdī uz daudz ko ir pievērtas acis, un tam var būt dažādi iemesli.

kvarts  Ja pērc loterijas biļeti, tad rēķinies, la tā var būt tukša. Viss kas nenogalina, padara mūs stiprākus, tā ka nav ko uztraukties par sīkumiem...

solimarja  Bez Dieva ziņas pat mats nenokrīt. Garīgai izaugsmei Tz vajadzīgi.

av2  nav tik traki, vismaz iistajaa dziivee, tur , aaraa, ir ok. Intuiicija jau ir cilveekiem, un nu....neteelo jau vissas nezinko. Ja tu attieksies pret cilveeku ar atveertu dveeseli, sannemsi pretii to passu.
A teaatra speeleetaajas.....part iisti nezinu, ko lai saka. Ko tad vinnas ieguust? Sex, mantu, izklaidi?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu